03 / 05 / 2024

ağaoğlu kule mi sattı

ağaoğlu kule mi sattı

DUBAİ'de gerçekleşen emlak fuarının verimli geçtiğini söyleyen Ağaoğlu Şirketler Grubu İcra Kurulu Başkam Önder Halisdemir, "Her yıl olduğu gibi fuarda bu sene de hem Türk gayrimenkul sektörünü hem de ülkemizi en iyi şekilde temsil ettik. " dedi.

Asgari ücret 10 bin TL'ye mi çıkacak? Ekonomist Ağaoğlu'ndan dikkat çeken açıklama

Ekonomist Ali Ağaoğlu, asgari ücretin yüzde 100'lük bir artışla 10 bine çıkarılmasının konuşulduğunu söyledi. Ağaoğlu, “Asgari ücreti 5 bin 500'den 10 bine çıkaracağız" denildiğini bunun neredeyse yüzde 100'e yakın bir artışa denk geldiğini söyledi.

Ağaoğlu Bağcılar projesi iptal mi edildi?

Ağaoğlu İnşaat tarafından Bağcılar Üçyüzlü'de hayata geçirilecek olan proje için asılan tabela belediye ekiplerince kaldırıldı. Peki Ağaoğlu Bağcılar projesi iptal mi edildi?

Önder Halisdemir, Ağaoğlu Grubu'ndan ayrıldı!

Ağaoğlu CEO`su Önder Halisdemir ile Ali Ağaoğlu`nun yolları ayrıldı. Halisdemir`in Linkedln profilinde Ağaoğlu Grubu, geçmişte kalırken, Hasdemir "Bizim ayrılığımız için tıpkı ‘bir zaman sonra aileden ayrılmak’ gibi" değerlendirmesinde bulundu.

Ağaoğlu Cityscape 2015'te 67 milyon dolarlık satış yaptı!

Ağaoğlu Cityscape 2015'te 67 milyon dolarlık satış yaptı. Suudi merkezli Şeyh Sulaiman Al Rajhı Vakfı'na yapılan satış ile Maslak 1453 projesinde 140 dairenin bulunduğu kule tek kalemde satıldı.

Ali Ağaoğlu: Arapların yaptığını ben yapamazdım!

Abduljawad Holding'in Maslak 1453 projesinden 200 milyon dolara 2 kule aldığını hatırlatan Ali Ağaoğlu, "Benim için zor geçen 17 Aralık döneminde 80 milyon dolarla Yeniköy'deki otel projemize ortak oldular" dedi.

Ağaoğlu Maslak 1453'te ilk imzalar atıldı!

Ağaoğlu Şirketler Grubu'nun en büyük projesi olan Maslak 1453'ten 2013 yılında iki kule satın alan Abduljawad Holding'in, dünyanın en büyük rezidans isletmecilerinden The Ascott Limited ile yaptığı anlaşmanın imza töreni gerçekleştirildi.

Ağaoğlu: 'Arapların yaptığını ben yapamazdım'

Suudi Arabistanlı Abduljawad Holding’in ‘Gezi’ sürecinde Maslak 1453 projesinden 200 milyon dolara 2 kule aldığını hatırlatan Ali Ağaoğlu şirketin 17 Aralık'ta da destek olduğunu söyledi.

Ağaoğlu Maslak 1453'te ilk imzalar atıldı!

Ağaoğlu Şirketler Grubu'nun en büyük projesi olan Maslak 1453'ten iki kule satın alan Abduljawad Holding'in, dünyanın en büyük rezidans işletmecilerinden The Ascott Limited ile anlaştı.

Ali Ağaoğlu İzmit'te arsa arıyor!

Dev inşaat projeleri ve ultra lüks yaşantısıyla adından sıkça söz ettiren ünlü müteahhit Ali Ağaoğlu İzmit'te arazi baktı. Arazi arayışı akıllara "Ağaoğlu İzmit'te konut projesine mi başlayacak" sorusunu getirdi...

Ağaoğlu 50 ay 0 faiz fırsatı bitti mi?

Ağaoğlu My Home Maslak ve Ağaoğlu My Towerland projelerinde geçerli olan Ağaoğlu 50 ay 0 faiz fırsatı bitti mi? Bu sorunun yanıtı haberimizde yer alıyor.

Ali Ağaoğlu:Türkiye, Körfez ülkeleri için hala çok cazip bir ülke!

Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu, bu sene Dubai Ciytscape Fuarı'na tam anlamıyla çıkartma yaptıklarını ve satışların geçmiş yıllara oranla daha da yüksek olmasını hedeflediklerini belirtti.

Ağaoğlu, Dubai'ye çıkartma yaptı! Hedef fuarda satışları artırmak!

Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu, "Bu sene Dubai Ciytscape Fuarı'na tam anlamıyla bir çıkartma yapıyoruz ve satışların geçmiş yıllara oranla daha da yüksek olmasını hedefliyoruz" dedi.

Amcazade Hüseyin Paşa Yalısı Ali Ağaoğlu tarafından restore edilecek!

Anadolu Hisarı'nda yer alan 300 yıllık İstanbul'un en eski sivil mimari örneği Amcazade Hüseyin Paşa Yalısı Ali Ağaoğlu tarafından restore edilecek. Yalı restorasyon sonrası Ali Ağaoğlu'nun konutu mu olacak yoksa butik otel mi yapılacak belli değil.

ağaoğlu kule mi sattı Haberi

ağaoğlu kule mi sattı

DUBAİ'de gerçekleşen emlak fuarının verimli geçtiğini söyleyen Ağaoğlu Şirketler Grubu İcra Kurulu Başkam Önder Halisdemir, "Her yıl olduğu gibi fuarda bu sene de hem Türk gayrimenkul sektörünü hem de ülkemizi en iyi şekilde temsil ettik. Yine fuarın en çok ilgi gören şirketlerinden biri olduk ve fuarın en yüksek satışını yaparak Cityscape 2015'e damgamızı vurduk" dedi. Halisdemir, Maslak 1453 projesinde 140 dairelik bir kuleyi 67 milyon dolar bedelle Suudi merkezli Şeyh Sulaiman Al Rajhı Vakfı'na sattıklarım dile getirdi. 


FİNANS MERKEZİNİ TANITTI

Fuar öncesi iyi bir hazırlık donemi geçirdiklerini ve katşılığını aldıklarını belirten Önder Halisdemir "Bu yıl 'United Nations of Ağaoğlu' mottosu ile fuara katıldık. Mottomuzun çıkış noktası Ağaoğlu projelerinde 81 farklı milletten insanın bir arada ve huzur içinde yaşıyor olması oldu. 

Ağaoğlu olarak,...