21 / 05 / 2024

ağaoğlu medya ajansı

ağaoğlu medya ajansı

Ağaoğlu Şirketler Grubu, sosyal medya iletişimini Burada harika şeyler olur” sloganıyla 2011 yılında kurulan great’e emanet etti.

Manifesto, Ağaoğlu’nun iletişim danışmanı olacak!

PR, etkinlik, reklam ve sosyal medya disiplinlerinde ulusal ve uluslararası pek çok marka için çalışan Manifesto, Ağaoğlu Şirketler Grubu’na iletişim danışmanlığı yapacak.

Ağaoğlu'nun yeni dijital ve sosyal medya ajansı great oldu!

Ağaoğlu Şirketler Grubu, sosyal medya iletişimini Burada harika şeyler olur” sloganıyla 2011 yılında kurulan great’e emanet etti.

Ali Ağaoğlu'nun sevgilisi Duygu Su Gürpınar isyan etti!

Ali Ağaoğlu ile yaşadığı aşkla adını duyuran balerin Duygu Su Gürpınar, sosyal medya hesabında sitem dolu bir yazı kaleme aldı.

Ali Ağaoğlu bayramı Duygu Su Gülperi ile geçirdi!

Kurban Bayramı tatili için Muğla’nın Marmaris İlçesi’nde satın aldığı Çiftlik Adası’na gelen işadamı Ali Ağaoğlu, birlikte olduğu Duygu Su Gülperi ile fotoğrafını sosyal medya hesabında paylaştı.

Ali Ağaoğlu fenomenleriyle bir araya geldi!

Sosyal medya ve dijital dünyanın gücüne inanan ve önem veren Ağaoğlu Şirketler Grubu, sosyal medyanın önde gelen temsilcileri ile dijital dünyanın dinamikleri hakkında fikir alışverişinde bulundu.

Ali Ağaoğlu, sosyal medya fenomenleriyle buluştu!

Ağaoğlu Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu, sosyal medya fenomenleriyle kahvaltıda sohbet ediyor. Twitter'da kendisiyle temasa geçen sosyal medya kullanıcılarının isteğini geri çevirmeyen Ağaoğlu, hepsini evlerinden özel aracıyla aldırdı...

Ali Ağaoğlu Nedret Güvenç'in sahneye çıkarken zorlandığını görünce yardımına koştu!

SANAT, medya ve edebiyat alanında başarılı işlere imza atan deneyimli isimlere verilen Altın Çınar Ödülleri'nin 7'ncisi Pera Müzesi'nde düzenlenen törenle verildi. Ali Ağaoğlu Nedret Güvenç'in sahneye çıkarken zorlandığını görünce yardımına koştu.

Ali Ağaoğlu: Oyunculuk tekliflerine açığım!

Alper Kul ve Ali Kobanbay'ın kaleme aldığı 'Olur Olur un galası gerçekleşti. Filmi , izlemeye sanat ve medya dünyasından isimler akın etti. "Olur Olur" filmine konuk oyuncu olarak katılan Ali Ağaoğlu da geceye katılanlar arasındaydı.

2012 yılında en çok konuşulan iş adamı : Ali Ağaoğlu!

Medya Takip Merkezi (MTM) tarafından hazırlanan 'En çok konuşulan iş insanları' listesinde Ali Ağaoğlu birinci sırada yer alıyor...

Ağaoğlu'ndan teknolojik yatırım!

Ağaoğlu, Sistem 9 Medya'nın sunduğu Dokunmatik Videowall projesini uygulamaya başladı...

Medyada Ali Ağaoğlu rüzgarı esti!

Medya analiz şirketi Interpress'in araştırmasına göre son bir ayda inşaat sektöründe en fazla gazetelerde yer alan şirket Ağaoğlu oldu. Ali Ağaoğlu'na ait Ağaoğlu İnşaat, çıkan 303 haber ve yazıyla ilk sırada yer aldı

Ağaoğlu My Towerland'in ikinci etabı satışa çıkıyor

Ağaoğlu Şirketler Grubu Towerland projesinde 54 katlı yüksek bloktan oluşan ikinci etabı bu ay içinde satışa sunacak

Ali Ağaoğlu: İliklerime kadar sigortalıyım!

Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu, "Her şeyim sigortalı, özellikle sağlık sigortalarını çok önemsiyorum. Sigorta zengin işi değil, gerçekte olası zararlarını karşılayamayacakların  sigo

ağaoğlu medya ajansı Haberi

ağaoğlu medya ajansı


İnşaat, gayrimenkul, enerji ve turizm sektörlerinde faaliyet gösteren Ağaoğlu Şirketler Grubu, sosyal medya iletişimini great’e emanet etti. İstanbul, New York, Londra ve Dubai ofisleriyle global ölçekte kreatif çözümler sunan great, Ağaoğlu’na sosyal medya ve dijital iletişim konularında hizmet verecek.


“Burada harika şeyler olur” sloganıyla 2011 yılında kurulan great, bünyesinde bulunan tasarım, dijital, etkinlik ve sosyal medya departmanları ile müşterilerinin tanıtım ve pazarlama hedeflerine yönelik farkındalık yaratan fikirleri hayata geçiriyor. Referansları arasında; ADM-GDZ Elektrik Dağıtım, Canon, Danone, Denizbank, Goodyear, Hoover, Hyundai, LC Waikiki, Lenovo, MDSap, Mercedes-Benz, Nutricia, Pera Palace, Rixos Otelleri, Unifree gibi küresel ve yerel markaların yer aldığı great, inşaat sektörünün lider firmalarından Ağaoğlu Şirketler Grubu’nu portföyüne kattı.


Mehmet Onur Güzel: “Yaptığımız işten bu kadar keyif almamızı sağlayan şey, müşterilerimize fikirlerimizi...