17 / 05 / 2024

ağaoğlu SHARE toplantısı

ağaoğlu SHARE toplantısı

Sektörel göstergelerin, gelişmelerin ve stratejilerin tartışıldığı, gayrimenkul sektörünün profesyonellerini samimi bir ortamda buluşturan SHARE, 13 Şubat'ta Ağaoğlu'nun sponsorluğunda AND Kozyatağı'nın ev sahipliğinde 6. kez gerçekleşiyor.

Ali Ağaoğlu'ndan oğlu Alican Ağaoğlu'na sürpriz doğum günü partisi!

Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu, büyük oğlu Alican Ağaoğlu için sürpriz doğum günü partisi düzenledi.

Ali Ağaoğlu'nun oğlu Ali Ege sünnet oldu!

Ünlü iş adamı Ali Ağaoğlu'nun  5 yaşındaki oğlu Ali Ege sünnet oldu. ali Ağaoğlu, Ali Ege için sünnet töreni yemeği organize etti...

Ali Ağaoğlu'ndan ucuz konut formülü!

Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu gerçekleştirdiği basın toplantısında ucuz konutun formülünü açıkladı.

Ali Ağaoğlu'ndan oğlu Ali Ege'ye sürpriz!

Ağaoğlu Şirketler Grubu Başkanı Ali Ağaoğlu, Petek Ertüre'den olan oğlu Ali Ege'nin ''Baba seni çok özledim'' sözleri üzerine helikopterine atlayıp soluğu Bodrum'da aldı

Ali Ağaoğlu'ndan eşi Semra Ağaoğlu'na sürpriz doğum günü!

Ali Ağaoğlu eşi Semra Ağaoğlu'na sürpriz doğum günü düzenledi. 'Aile Arasında' filminde hem oyunculuğuyla hem de sesiyle dikkatleri üzerine çeken Ayta Sözeri, önceki akşam sahne aldı. 

İTÜ'den Ali Ağaoğlu'na Tesla yanıtı!

Ağaoğlu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu, İTÜ'ye bağışladığı Tesla marka araçla ilgili bazı iddialarda bulunmuştu. İTÜ, Ağaoğlu'nun bu söylemlerine karşı bir açıklama yayınladı...

Ali Ağaoğlu'ndan Çekmeköy Park'ta sürpriz kahvaltı!

Yaklaşık 1 ay önce satışa çıkan ve 450 adet dairenin satıldığı Çekmeköy Park projesinde, Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ağaoğlu, sürpriz yaptı.

Ağaoğlu, Ampute Milli Futbol Takımı'na dairelerini verdi!

Ali Ağaoğlu, Türkiye Ampute Milli Futbol Takımı oyuncularına verdiği sözü yerine getirdi. Ağaoğlu düzenlediği basın toplantısına millilere dairelerini verdi.

Ali Ağaoğlu'ndan müteahhitlere iflas uyarısı!

Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu, sektör hakkında endişelerini paylaştı. Ağaoğlu, sektörde yaşanan sıkışıklığa dikkat çekti.

Ali Ağaoğlu Kıbrıs'ta!

Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu Çekmeköy Park projesinin lasnmanından sonra Kıbrıs'a gitti. 

Ali Ağaoğlu Bodrum'da MAG objektiflerinin karşısına geçti!

Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu tatil için gittiği Bodrum'da MAG objektiflerinin karşısına geçti.

Ali Ağaoğlu'nun sözlerine İlber Ortaylı'dan yanıt!

İlber Ortaylı, iş adamı Ali Ağaoğlu’nun kendisi ile ilgili yaptığı ‘danışmanlık alıyoruz’ yönündeki sözlerine ilişkin açıklama yaptı.

Ali Ağaoğlu’na sürpriz doğum günü!

Uludağ'da kızı Sena Ağaoğlu’nun kına gecesi öncesi Ünlü işadamı Ali Ağaoğlu’na sürpriz doğum günü partisi düzenlendi.

ağaoğlu SHARE toplantısı Haberi

ağaoğlu SHARE toplantısı

SHARE, her biri kendi alanında uzman konuşmacıların deneyimlerini dinleme, onlarla tanışma ve fikir alışverişi yapma fırsatı da sunuyor. Ayrıca gün boyunca verilen molalar ve yemek sırasında katılımcılar arasında eşsiz bir networking imkanı vaadediyor. Yeni iş birlikleri kurmanın kapısını aralıyor.


SHARE, her biri kendi alanında uzman konuşmacıların deneyimlerini dinleme, onlarla tanışma ve fikir alışverişi yapma fırsatı da sunuyor. Ayrıca gün boyunca verilen molalar ve yemek sırasında katılımcılar arasında eşsiz bir networking imkanı vaadediyor. Yeni işbirlikleri kurmanın kapısını...