06 / 05 / 2024

ağaoğlu yaz konserleri

ağaoğlu yaz konserleri

Ali Ağaoğlu, geleneksel hale getirdiği yaz konserleri için bu yıl Gülşen’le anlaştı

Ali Ağaoğlu 374 okul yaptırarak rekor kırdı!

Hürriyet Gazetesi köşe yazarı Mehmet Üstündağ bugünkü yazısında Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu'nun şimdiye kadar yaptırdığı okullarla rekor kırdığına değindi.

Ağaoğlu Bodrum projesi için düğmeye basıldı!

Gazete Duvar köşe yazarı Bahadır Özgür bugünkü köşesinde Ali Ağaoğlu ile ile Besim Tibuk'un projesini kaleme aldı. İşte Bahadır Özgür'ün o yazısı... 

Ali Ağaoğlu iddia borcunu şartlı ödeyecek!

Sabah Gazetesi köşe yazarı olan Bülent Cankurt bugünkü yazısında, Ali Ağaoğlu ile karşılaşmasını anlttı. Referandum iddiasını kaybeden Ağaoğlu'na borçlarını ödeyip ödemediği soruldu.

Ahmet Hakan'dan Ali Ağaoğlu'na cevap!

Hürriyet Gazetesi köşe yazarı olan Ahmet Hakan bugünkü yazısında Ali Ağaoğlu'nun 'En itibarlı firma' unvanına sahip olduğu için yayınladığı gazete ilanından bahsetti. Hakan, Ağaoğlu'nun kendisi için söylediği sözlere tepki gösterdi.

Ali Ağaoğlu'ndan belgesel açıklaması!

Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu, BBC'de yayınlanan Türkiye belgeseliyle ilgili yazılı açıklama yaptı.

Ertuğrul Özkök'ten Ağaoğlu'na tablo telefonu!

Hürriyet Gazetesi köşe yazarlarından Ertuğrul Özkök bugün köşesinde sosyal medyada dolaşan bir fotoğraf üzerine Ali Ağaoğlu'nu aradığını yazdı. İşte o yazı..

Ali Ağaoğlu'nun sevgilisi Duygu Su Gürpınar isyan etti!

Ali Ağaoğlu ile yaşadığı aşkla adını duyuran balerin Duygu Su Gürpınar, sosyal medya hesabında sitem dolu bir yazı kaleme aldı.

Ali Ağaoğlu, Petek Ertüre'nin telefonuna el koydu!

Sabah Gazetesi'nden Bülent Cankurt'un bugünkü köşesindeki haberine göre; ünlü işadamı Ali Ağaoğlu'nun, dört yıl önce kendisini 59 yaşında yeniden baba yapan ve 'Küçük hanımım' diye hitap ettiği Petek Ertüre'nin telefonuna el koydu. İşte o yazı:

Ali Ağaoğlu'nun reklam yüzü olması satışları nasıl etkiliyor?

Para dergisinin bu haftaki sayısında Melis Tosyalı, Ali Ağaoğlu'nun reklamlarda oynamasının konut satışlarını nasıl etkilediğini değerlendirdi. İste o yazı...

Ali Ağaoğlu’na Duygu Su Gülpınar'dan jest!

İşadamı Ali Ağaoğlu’na genç aşkından jest... Duygu Su Gülpınar, önceki akşam Ağa için üzerinde ‘Dünya Karizma Günün Kutlu Olsun’ yazılı bir pastayla kutlama yaptı.

Cengiz Semercioğlu, Ali Ağaoğlu'nu yazdı!

Hürriyet Gazetesi Kelebek yazarı Cengiz Semercioğlu, Ali Ağaoğlu'nun çok konuşulan pilates performansını kaleme aldı. İşte o yazı...

Ali Ağaoğlu, Ayşe Özyılmazel'e 500 bin liralık dava açtı!

Ayşe Özyılmazel, Ali Ağaoğlu’na hakaret nedeniyle 250 bin liralık manevi tazminat davası açmıştı.Ali Ağaoğlu da boş durmadı. İşadamı, Özyılmazel’in köşe yazısından kendisine hakaret ettiği iddiasıyla 500 bin liralık tazminat davası açtı.

Ali Ağaoğlu'nun söylediklerine kulak verilmeli!

Haber Yeni Birlik Gazetesi yazarlarından Yıldıray Gökkaya köşesinde " Ağaoğlu'na kulak vermek gerek " başlıklı yazısına yer verdi. İşte yazının detayları..

ağaoğlu yaz konserleri Haberi

ağaoğlu yaz konserleri

Ünlü şarkıcı, önceki gün Ağaoğlu’nun Avrupa yakasındaki ilk projesi olan Bahçelievler My City’de bir konser verdi. Havuz başında kurulan platformda sahne alan Gülşen, şarkılarıyla yüzlerce kişiyi...