12 / 05 / 2024

Ağaoğlu yeşil bina sertifikası

Ağaoğlu yeşil bina sertifikası

Ağaoğlu, üç yıl önce aldığı bir kararla tüm projelerini 'yeşil bina' konsepti çerçevesinde tüketicilerin ihtiyaç ve beklentilerine göre tasarlıyor ve geliştiriyor. Ağaoğlu, projelerinde yeşil bina konseptine odaklandı...

ÇEDBİK’ten yatırımcılara yeşil bina çağrısı!

Türkiye’nin yeşil binalar konusundaki çatı kuruluşu ÇEDBİK; yatırımcılara yeşil bina çağrısı yaptı. İşte detaylar...

Ağaoğlu Maslak 1453'e leed gold yeşil bina sertifikası!

Ağaoğlu Maslak 1453, dünyanın en önemli çevresel sürdürülebilirlik ve enerji verimliliği ödülü olan LEED GOLD sertifikası aldı. 

IFC’den Greenox’a “EDGE” Yeşil Bina Sertifikası!

Aycan & Feres İş Ortaklığı tarafından Çeliktepe’de inşa edilen Greenox projesi Uluslararası Finans Kurumu (IFC) tarafından başlatılan EDGE Yeşil Bina Sektörel Gelişim Programı kapsamında Türkiye’nin ilk EDGE Yeşil Bina Sertifika almaya hak kazanan binası seçildi. 

Ali Ağaoğlu, lüks yatını Petek Ertüre'ye tahsis etti!

Ali Ağaoğlu’ndan Ali Ege adında bir oğlu olan Petek Ertüre, iş adamının lüks yatında görüntülendi. Lüks yatını Ertüre’ye tahsis eden Ağaoğlu’nun işleri nedeniyle İstanbul’da olduğu öğrenildi.

Ağaoğlu Central Park LEED Gold Sertifikası adayı!

Ağaoğlu İnşaat tarafından hayata geçirilen Central Park projesinde satışlar devam ediyor. New York mimarisinden esinlenilerek inşa edilen proje çevre dostu yeşil binalara verilen LEED Gold Sertifikası adayı.

Ali Ağaoğlu, Elazığ'da çimento fabrikası inşaatını gezdi!

Elazığ’a gelen ünlü iş adamı Ali Ağaoğlu, Baskil ilçesinde iş kadını Yasemin Açık tarafından dağ eteğinde yapımı devam eden devasa çimento fabrikasını görünce şok olduğunu söyledi.

Gaziosmanpaşa'da Yeşil Bina semineri düzenlendi!

Gaziosmanpaşa Belediyesi bünyesindeki GOP Gelişim Akademisi, “Yeşil Bina ve Sürdürülebilir Bina Eğitimi” konulu bir seminer düzenledi, seminere Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta da katıldı...

Soyak yeşil bina markalı konutlarını Ortadoğu pazarına açtı!

LEED NC Gold Sertifikalı Soyak Soho, LEED NC Silver Sertifikalı Soyak Siesta ve Soyak Park Aparts projelerinin de tanıtımını yapan Soyak; Türkiye’de en çok yeşil bina geliştiren gayrimenkul markası olarak Ortadoğu pazarına açıldı.

Ağaoğlu Düzce'ye çimento fabrikası açacak!

Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu, Yığılca ilçesinde çimento fabrikası açacaklarını bildirdi. Ali Ağaoğlu, oğlu Alican Ağaoğlu'nun Düzce'nin Yığılca ilçesinde kuracağı çimento fabrikasının yerini inceledi.

Ağaoğlu'ndan Düzce'ye çimento fabrikası!

Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu, Düzce Yığılca ilçesinde çimento fabrikası açacaklarını bildirdi. . Oğlu Alican ile ilçeye gelen Ali Ağaoğlu, çimento fabrikasının yerini inceledi.

1997 yılında Ağaoğlu My City İstanbul satışa sunulmuş!

1997 yılında Ağaoğlu'nun ilk konut projesi olan Ağaoğlu My City İstanbul (Ümraniye), Anadolu Yakası'nda 48 bin 270 metrekarelik bir arazide kurulacakmış. Yüzde 80'i yeşil alana ayrılan sitedeki konutlar dolar bazında sabit taksitlerle satılacakmış

Muratpaşa Belediyesi'nden yeşil bina modelleri!

Muratpaşa Belediyesi yenilenebilir enerji kaynakları için ilçede imara açılacak yeni yerler için enerji verimli yeşil bina modelleri hazırlamaya başladığını bildirdi. Çalışmanın 31 Mart 2015 tarihinde tamamlanacağı kaydedildi.

Ali Ağaoğlu: İstanbul ve Türkiye'yi tanıtacağız!

Ağaoğlu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Agaoğlu "2023'te gayrimenkul piyasasına kalite, sürdürülebilirlik, sertifikasyonlar ve yeşil alanlar yön verir" dedi...

Ağaoğlu yeşil bina sertifikası Haberi

Ağaoğlu yeşil bina sertifikası

Ağaoğlu, üç yıl önce aldığı bir kararla tüm projelerini 'yeşil bina' konsepti çerçevesinde tüketicilerin ihtiyaç ve beklentilerine göre tasarlıyor ve geliştiriyor. 2007 yılında yatırımlarına başladığı Enerji Grubu ile enerji sektöründe yenilenebilir kaynaklara öncelik veren ve bu alanda yatınm yapan Ağaoğlu, ürettiği tüm konut projelerinde ısı/elektrik ihtiyaçlarım yenilenebilir enerjiden ve yüksek verimli kojenerasyon sistemleri ile karşılamak üzere çalışmalarım sürdürüyor. 



Ağaoğlu, 2014 yılı için enerji grubu bünyesinde Amasya ve İzmir'de gerçekleştirilen enerji santralleri inşaatına devam ediyor. Bugüne kadar gerçekleştirdiği projelerde binaların ısı yalıtımı için özel önlemler alarak ısı kaybmı yüzde 50 oranında azaltma hedefiyle çalışan Ağaoğlu İnşaat Grubu, tasarlanan yaşam alanlarındayeşil alanlara ve spor alanlarına geniş yer ayırıyor. 


Ataşehir'de yer alan Andromeda Gold projesiyle yalnızca yeşil binaların aday olabüdiği Leed Gold sertifikasını almaya...