28 / 04 / 2024

ağaoğluna jcrden yüksek yatırım notu 2014

ağaoğluna jcrden yüksek yatırım notu 2014

Japon kredi derecelendirme kuruluşu olan JCR, Ağaoğlu Şirketler Grubu bünyesinde yer alan Akdeniz İnşaat ve Eğitim Hizmetleri A.Ş.’yi yüksek derecede yatırım yapılabilir kategoride değerlendirdi...

Ağaoğlu Çekmeköy Park'ta yüzde 75 peşin 36 ay vade fırsatıyla!

Ağaoğlu İnşaat tarafından Çekmeköy'de yükselen Çekmeköy Park'ta yüzde 75 peşin 36 ay vade fırsatıyla satışlar devam ediyor. Peki Ağaoğlu Çekmeköy Park'ta daire fiyatları ne kadar? Ağaoğlu Çekmeköy Park'ta hangi konut tipleri var? Ağaoğlu Çekmeköy Park ile ilgili detaylar...

Ağustos ayında yüksek çıkan enflasyonu hangi harcamalar tetikledi?

TÜFE’de yüzde 9,09’la en yüksek ağustos ayı enflasyonu gerçekleşti. Aylık enflasyonun 2,78 puanlık bölümü ağustosta yüzde 16,61 artan ulaştırma, 2,27’lik bölümü de yüzde 8,48 artan gıda fiyatlarından oluştu.

Bakanlık açıkladı! Deprem riski yüksek bölgelerde yeni uygulama

Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı deprem riski yüksek bölgeler de yeni bir uygulama hayata geçirdi. Yeni uygulamaya göre, deprem riski yüksek bölgelerde yüksekliği 70 metreyi geçen binalar için ve güçlendirme işlerinde yapı sahibi tarafından tasarım gözetmenliği hizmeti alınacak.

İnşaat malzemeleri üretimi Ağustos'ta en yüksek seviyeye çıktı!

Resmi olarak açıklanan Türkiye İMSAD İnşaat Malzemeleri Sanayi Bileşik Endeksi Ağustos ayı sonuçlarına göre, İnşaat malzemeleri üretimi Ağustos'ta en yüksek seviyeye çıktı...

Adil Karaismailoğlu'ndan Aksaray'a Yüksek Hızlı Tren müjdesi!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu yaptığı açıklamada Aksaray'ın Yüksek Hızlı Tren isteğini bildiklerini ve bu konuda çalışmalar yürüttüklerini söyledi.

Ali Ağaoğlu, İstanbul'da izole hayat yaşıyor!

Ağaoğlu Grup Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu, İstanbul'da şehrin içinde kurduğu çiftlikte izole bir hayat yaşıyor.

Ağaoğlu'ndan Bodrum'da 1 milyar dolarlık proje!

Ağaoğlu, 15 yıl önce satın aldığı 10 bin dönümlük Bodrum arazisinin üzerinde yeni projesine başlıyor. 1 milyar dolarlık yatırımla etaplar şeklinde inşa edilecek proje, orta gelir grubuna hitap ediyor.

Şırnak Uludere'de yüksek katlı binalar inşa ediliyor! 

Şırnak'ın uludere ilçesi yeniden inşa ediliyor. İlçede yüksek katlı binaların inşasına başlandı... 

Ali Ağaoğlu yılbaşına böyle girdi!

Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu, yeni yıla Uludağ'da sahibi olduğu otelde ailesiyle birlikte girdi.

Ali Ağaoğlu'ndan oğlu Alican Ağaoğlu'na sürpriz doğum günü partisi!

Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu, büyük oğlu Alican Ağaoğlu için sürpriz doğum günü partisi düzenledi.

Ağaoğlu'na "yüksek derecede yatırım yapılabilir" notu!

Japon kredi derecelendirme kuruluşu JCR, Ağaoğlu Şirketler Grubu’nu yüksek derecede yatırım yapılabilir kategoride değerlendirdi...

Ağaoğlu varlıklarını satıp borçlarını azaltacak!

Ağaoğlu Şirketler Grubu Başkanı Ali Ağaoğlu, aktiflerin yüzde 4-5'ini satarak borçlarını azaltacaklarını söyledi. Ağaoğlu, inşaat sektöründeki durgunluktan etkilenmediklerini ifade etti.

Ali Ağaoğlu'nun oğlu Alican Ağaoğlu evlendi!

Ali Ağaoğlu ile Semra Ağaoğlu'nun oğulları Alican Ağaoğlu 2 yıldır birlikte olduğu Miray İskilipliile nikah masasına oturdu. Çiftin Alin isminde çocukları olacak...

ağaoğluna jcrden yüksek yatırım notu 2014 Haberi

ağaoğluna jcrden yüksek yatırım notu 2014

Ağaoğlu, Ataşehir'de hayata geçirilen İstanbul Uluslararası Finans Merkezi'nin altyapı inşasını yürütüyor. 



Japonlardan Ağaoğlu'na yatının için yüksek not Büyüme etkili oldu Japon kredi derecelendirme kuruluşu JCR, Ağaoğlu bünyesindeki Akdeniz İnşaat'ı yüksek derecede yatırım yapılabilir kategoride değerlendirerek, uzun vadeli ulusal notunu BBB+'dan A-'ye, kısa vadeli ulusal notunu A-2'den A-l'e yükseltti. JCR açıklamasında, "Grubun 2013'te büyümesini sürdürmesi, satış hacmindeki yükseliş, yabancı yatırımcıların artarak süren ilgisi, uzun-kısa vadeli notların artışının temel dayağı oldu" denildi. 

Yükseliş tesadüf değil Ağaoğlu Grup İcra Başkanı (CEO) Hasan Rahvalı, Akdeniz İnşaat'm hızlı yükselişinin tesadüf değil, belirlenen stratejiler sonucu olduğunu belirtti. 

Rahvalı, "Orta vadede Maslak 1453 ve İstanbul Uluslararası Finans Merkezi gibi mega projelerden sağlanan kaynaklar, enerji ve turizm yatırımlarına yönlendirilecek. Yeni konut projelerimizse bünyemizdeki arsa stoğu üzerinde geliştirilecek ve krediler minimum...