09 / 05 / 2024

Ağaoğlunun Orman ve Su işleri Bakanlığına Maslak 1453 cevabı

Ağaoğlunun Orman ve Su işleri Bakanlığına Maslak 1453 cevabı

T.C Orman ve Su İşleri Bakanlığı tarafından 02.11.2012 tarihli basın açıklaması içeriğinde belirtilen aşağıdaki hususlar hakkında açıklama yapılması ihtiyacı doğmuştur...

İstanbul'da 15 yılda 29 bin 552 hektarlık tarım, orman ve donatı alanı imara açıldı! 

İBB Meclisi CHP Grup Başkanvekili Tarık Balyalı,  2004-2019 yılları arasında İstanbul’da 29 bin 552 hektarlık tarım, orman ve donatı alanının imara açıldığının altını çizerek, depremi işaret etti. Balyalı, İBB binalarının da riskli olduğunu söyledi. 

Afet bölgesinde kalıcı konutlar nasıl yapılacak? Orman ve meralar yapılaşmaya açılıyor!

OHAL Kapsamında Yerleşme ve Yapılaşmaya İlişkin Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi ile ilgili detaylar belli oldu. Afet bölgesinde kalıcı konutlar nasıl yapılacak? Orman ve meralar yapılaşmaya açılıyor!

Ağaoğlu Mühendislik İnşaat Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Ağaoğlu Mühendislik İnşaat Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi'nin merkez nakli bugün gerçekleştirildi. Ağaoğlu Mühendislik İnşaat Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi'nin merkezi Esenler'de yapıldı.

Ağaoğlu Globe İnşaat Ve Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Ağaoğlu Globe İnşaat Ve Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi Ataşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Alican İbrahimağaoğlu tarafından kuruldu.

Ağaoğlu, Ortadoğu ve Afrika'ya açılıyor!

Ağaoğlu Şirketler Grubu, Türkiye'nin İstanbul ve Bodrum gibi çeşitli bölgelerinde yaptığı projelerini yurt dışına taşımaya hazırlanıyor...

Huş Mühendislik Orman Ve Sera Ürünleri İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Huş Mühendislik Orman Ve Sera Ürünleri İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi bugün Kağıthane'de 150 bin TL sermaye bedeli ile açıldı. 

İmara açılan Park Orman ve Hacet Deresi Tabiat Parkı mecliste!

Park Orman ve Hacet Deresi Tabiat Parkının imara açılması ile ilgili sorunlar TBMM gündemine taşındı. CHP İstanbul Milletvekili Mustafa Sezgin Tanrıkulu, soru önergesi hazırladı...

Efsane Ağaoğlu Turizm İnşaat Kuyumculuk Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Efsane Ağaoğlu Turizm İnşaat Kuyumculuk Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi 50 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Şirin Ağaoğlu tarafından bugün Fatih’te kuruldu.

Ağaoğlu Hafriyat İnşaat Gıda Tekstil Danışmanlık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ağaoğlu Hafriyat İnşaat Gıda Tekstil Danışmanlık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Mehmet Emre tarafından 10 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Ağaoğlu Ankara ve Bodrum projeleri geliyor!

Ağaoğlu Çekmeköy Park projesinin lansmanında yeni projelerin müjdesini veren Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu Ankara ve Bodrum projeleriyle ilgili açıklamalar yaptı.

Ağaoğlu, Hong Konglu ve Çinlilerle Bodrum'da proje yapacak!

Ali Ağaoğlu; “Bodrum’daki 12 Milyon metrekarelik büyük arazimizin üzerinde Hong Konglu ve Çinli Yatırımcılar ile 12 ay yaşayacak bir turizm şehri yapmak için görüşüyoruz. Hong Kong ve Çin’in en büyük yatırımcıları ile bir haftadır görüşmeler sürüyor. Ön protokol imzalandı." dedi.

Ali Ağaoğlu ve Duygu Su Gürpınar ayrıldı mı?

Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu ve genç sevgilisi Duygu Su Gürpınar'ın ayrıldığı iddia edildi. Çiftten konu ile ilgili açıklama geldi.

Ali Ağaoğlu'ndan dostlarına iftar yemeği!

Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ağaoğlu, dostları ve iş ortaklarına Maslak 1453’te iftar yemeği düzenledi.

Ağaoğlunun Orman ve Su işleri Bakanlığına Maslak 1453 cevabı Haberi

Ağaoğlunun Orman ve Su işleri Bakanlığına Maslak 1453 cevabı

Son günlerde Maslak 1453 projesinin orman arazisi içerisinde olup olmadığı kamuoyunda tartışılmaktadır.


Bakanlıkça yapılan açıklamada projenin; Fatih Ormanı sınırları dışında yer aldığı açıkça beyan edilmiştir.


Halkın duyarlılık ile yaklaştığı bu konuda inşaat sahasının orman sınırları dışında kaldığı ve ormanla hiçbir ilişkisinin bulunmadığı açıkça anlaşılmıştır.


Ancak Bakanlığın proje ile ilgili olmayıp, Fatih Ormanları kapsamında tahsisli herhangi bir yer bulunmadığı yönündeki açıklaması gerçeği yansıtmadığı gibi hangi maksatla beyan edildiği de anlaşılamamıştır.


Fatih Ormanları’nın Park Orman olarak bilinen bölümü önce Borusan Grubu’na daha sonrasında Sn. Serdar Bilgili’ye ait olduğu bilinen Ege Turizm A.Ş.’ne tahsis edilmiştir.


Yine Fatih Ormanları’nın diğer bir bölümü mesire alanları olarak kullanılmak üzere 9 Aralık 2009 tarih 09900 yevmiye nolu Beyoğlu 51. Noterliğince yapılan sözleşme kapsamında A.K.C Petrol Ürünleri Limited Şirketi’ne tahsis edilmiştir. (...