04 / 05 / 2024

Ağın Köprüsü elazığ son durum

Ağın Köprüsü elazığ son durum

Elazığ’ın Ağın ilçesinde yapımı devam eden 520 metre uzunluğundaki köprünün bitirilmesi için son aşamaya gelindi. Köprünün son parçasının önümüzdeki ay içerisinde yerleştirileceği ve Ağustos ayında ise tamamen hizmete girmesinin planlandığı öğrenildi.

1915 Çanakkale Köprüsü'nün açılışı bugün!

Türkiye bugün 107 sene önceki Çanakkale kahramanlarını anarken, bölgeye büyük katkılarda bulunacak olan 1915 Çanakkale Köprüsü de bugün hizmete açılıyor.

1915 Çanakkale Köprüsü bugün açılıyor! 1915 Çanakkale Köprüsü geçiş ücreti ne kadar?

1915 Çanakkale Köprüsü'nün açılışı bugün gerçekleştirilecek. Köprünün açılış töreni için son hazırlıklar tamamlandı. Peki, Araç geçişi ne zaman başlayacak? 1915 Çanakkale Köprüsü geçiş ücreti ne kadar? İşte tüm detaylar...

1915 Çanakkale Köprüsü yarın açılıyor!

1915 Çanakkale Köprüsü'nün açılışı yarın Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın da katılacağı törenle yapılacak. Peki 1915 Çanakkale Köprüsü'nün geçiş ücreti belli oldu mu? İşte ayrıntılar...

1915 Çanakkale Köprüsü'nün açılış tarihi değişti!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, son zamanlarda sık sık gündeme gelen 1915 Çanakkale Köprüsü'nün açılış tarihinin değiştiğini açıkladı. Peki 1915 Çanakkale Köprüsü ne zaman açılacak? İşte detaylar...

1915 Çanakkale Köprüsü 26 Şubat'ta açılıyor! Büyük gün geldi!

Türkiye'de hayata geçirilmesi planlanan mega proje olan ve 18 Mart 2017 tarihinde temeli atılmış olan simgelerin köprüsü şeklinde nitelendirilen 1915 Çanakkale Köprüsü'nde açılışın 26 Şubat tarihinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından yapılması hedefleniyor.

Malatya Tohma Köprüsü bugün açılıyor! 

Malatya ile Sivas arasındaki Karakaya Baraj Gölü üzerinde "itme sürme yöntemi" ile inşa edilen yeni Tohma Köprüsü bugün açılıyor. 

Elazığ Kömürhan Köprüsü açıldı!

İnşasında Eyfel Kulesi'ndeki kadar, yaklaşık 7 bin ton çelik kullanılan Kömürhan Köprüsü ve Bağlantı Tüneli bugün gerçekleşecek törenle hizmete açılıyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu önemli açıklamalarda bulundu.

Kömürhan Köprüsü ve Bağlantı Tüneli yarın açılıyor!

Elazığ ile Malatya'nın ulaşım ihtiyacını karşılayacak olan 5 bin 155 metre uzunluğundaki "Kömürhan Köprüsü ve Bağlantı Tüneli"nin açılışı yarın Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu'nun katılımıyla gerçekleştirilecek. 

Elazığ Kömürhan Köprüsü Aralık ayında açılacak!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu "Kömürhan Köprüsü hem Elazığ hem bölge hem Türkiye hem de dünya için örnek projelerden biri. Bitmesini sabırsızlıkla bekliyoruz. Aralık ayının içerisinde inşallah burayı tamamlayıp vatandaşımızın, bölgenin hizmetine sunacağız" şeklinde konuştu.

Beğendik Köprüsü bugün açılıyor!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın canlı bağlantıyla katılacağı Beğendik Köprüsü bugün hizmete açılıyor...

Türkiye'nin en yüksek Botan Çayı Beğendik Köprüsü yarın açılıyor!

Güneydoğu Anadolu Bölgesi'ni, Doğu Anadolu Bölgesi'ne bağlayan Beğendik (Botan) Köprüsü yarın törenle hizmete açılıyor.

Vladimir Putin, Kırım Köprüsü'nün demiryolu kısmını hizmete açtı!

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, Kırım Köprüsü'nün demiryolu kısmını hizmete açtı. Kırım Köprüsü üzerinden yaklaşık olarak 14 milyon kişinin geçmesi bekleniyor.

Dünyanın en uzun çift katlı asma köprüsü trafiğe açıldı!

Dünyanın en uzun açıklığa sahip olan çift katlı asma köprüsü, Çin’in Hubei eyaletinin başkenti Wuhan’da önceki gün açıldı.

Ağın Köprüsü elazığ son durum Haberi

Ağın Köprüsü elazığ son durum

Elazığ’dan Ağın ilçesine gidenlerin Keban Barajı’ndan dolayı baraj üzerinden karşıya araçlarıyla feribot aracılığıyla geçtikleri, ulaşımdaki zaman kaybını kısaltmak ve ulaşımı rahatlatmak için projesi tamamlanarak inşasına başlanan Ağın Köprüsü’nün yapımında son aşamaya gelindi. Ağın Belediye Başkanı Yılmaz Serttaş, köprü yapımında köprünün iki yakayı birleştirecek olan son parçasının Haziran ayı başında yapılacağını söyledi. Serttaş, "Köprü yapımının kısa sürede bitmesi için belediye olarak tüm imkanlarımızı seferber ediyoruz. Bunun yanında iş makinesi ve işçi desteği sağladık. Son parçanın yapılmasının ardından geriye ince işçiliği ve köprünün bağlantı yollarının yapımı geriye kalıyor. Köprü bittiğinde karayolunu kullananlar daha rahat ve zaman kaybetmeden baraj üzerinden karşıya geçebilecek" dedi.

Köprünün son parçasının önümüzdeki ay içerisinde yerleştirileceği ve Ağustos ayında ise tamamen hizmete girmesinin planlandığı...