06 / 05 / 2024

agora avm haberleri

agora avm haberleri

Agora Alışveriş Merkezi, dev soğutma sistemiyle sıcak yaz aylarında serin mekanlar da alışveriş keyfine keyif katıyor. Agora'da, ziyaretçilerin rahat bir ortamda alışveriş yapması için kapalı mekanlarının ısısı 23-24 derece arasında tutuluyor.

Pasifik İnşaat'tan Next Level AVM hakkında açıklama!

Pasifik İnşaat ''Ziraat Bankası Next Level AVM'nin satılmayan ofislerine el koydu'' haberleri hakkında açıklama yayınladı. Açıklamada, haberlerin tamamen mesnetsiz, asılsız ve yalan haber niteliği taşıdığı belirtildi.

Tavuk Dünyası Sakarya'daki 3'üncü şubesini açtı!

Tavuk Dünyası, Sakarya'daki 3. şube yatırımını hayata geçiriyor Tavuk Dünyası Agora AVM’de yeni bir şube açtı.

AVM arzı 2020 sonunda toplam 14 milyon metrekare olacak!

Pamir&Soyuer Gayrimenkul Haberleri 2018 4. Çeyrek Raporu'na göre; 2020 sonunda toplam AVM arzının 14 milyon metrekare olması bekleniyor. Gelecek arzın yüzde 80’ini İstanbul, Ankara ve Bursa’daki AVM projeleri oluşturacak.

2020 sonunda toplam AVM arzı 14 milyon metrekare olacak!

2017 yılı 4. çeyrek Gayrimenkul Haberleri Türkiye Gayrimenkul Sektörü Raporu'na göre 2020 sonunda toplam AVM arzının 14 milyon metrekare olması bekleniyor.

Boyner, Agora AVM'de mağaza açtı!

Boyner yeni mağazasını Antalya Agora Alışveriş Merkezi'nde açtı. Boyner'in yeni mağaza konsepti büyük beğeni topladı. 

Agora Antalya AVM bugün açılıyor!

Agora Antalya Alışveriş ve Eğlence Merkezi, bugün Antalya'da açılıyor.  Adını antik çağdaki çarşı, pazar, ticaret yeri anlamına gelen 'Agora'dan alan AVM, Antalyalılar ile bugün buluşacak. 

Agora AVM satılmayacak!

Agora Alışveriş Merkezi'nin satılma, yerine hastane yapılması gündemde. Agora Alışveriş Merkezi İcra Kurulu Başkanı Haşan Noyan, konuyla ilgili açıklama yaptı.

Agora AVM yılbaşında açık mı?

Agora AVM, hafta içi her gün saat 10:00 ile saat 22:00 saatleri arasında hizmet veriyor. Peki, Agora AVM yılbaşında açık mı? Agora AVM yılbaşında kaçta açılıyor? İşte Agora AVM 1 Ocak 2017 çalışma saatleri...

AVM kiralarındaki TL'ye dönüşte kavram karmaşası!

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın çağrısı ve kimi zaman doğrudan müdahalesiyle özellikle AVM'lerde kiraların birer ikişer dövizden Türk Lirası'na döndürüldüğü haberleri geliyor. Ama durun! Öyle hemen avuçlarımız patlarcasına alkışlamadan önce biraz düşünelim...

Çiğli Agora AVM 132 milyon TL'ye mal olacak!

Balçova'da 2003'te hizmete giren Agora AVM, kente 132 milyon lira değerinde ikinci AVM'yi kazandıracak.

Victoria's Secret Agora AVM'de mağaza açıyor!

Victoria's Secret'ın ikonik imzalı kokuları, vücut bakım ürünleri ve aksesuarları Agora Alışveriş Merkezi'nde İzmirlilerle buluşuyor.

Agora AVM Kurban Bayramı çalışma saatleri!

Agora AVM, hafta içi her gün saat 10:00 ile saat 22:00 saatleri arasında hizmet veriyor. Peki, Agora AVM Kurban Bayramı'nda açık mı? İşte Agora AVM Kurban Bayramı çalışma saatleri...

İzmir Karşıyaka Agora AVM, Çiğli'de açılacak!

Agora AVM İcra Kurulu Başkanı Hasan Noyan, "Balçova Agora'yı 13 yıldır 101 milyon 800 bin kişi ziyaret etti. Biz de İzmir Karşıyaka'ya Agora'yı getireceğiz" dedi.

agora avm haberleri Haberi

agora avm haberleri

Agora Alışveriş Merkezi, dev soğutma sistemiyle sıcak yaz aylarında serin mekanlar da alışveriş keyfine keyif katıyor. Agora'da, ziyaretçilerin rahat bir ortamda alışveriş yapması için kapalı mekanlarının ısısı 23-24 derece arasında tutuluyor. AVM yöneticileri, özellikle hafta sonları, özel günler ve bayram öncesi yoğun bir ziyaretçi kitlesine hizmet verildiğini belirtirken ziyaretçilerin daha serin mekanları tercih etmesi nedeniyle soğutma ve iklimlendirme işlemi için bir çok yeni teknoloji kullandıklarını bildirdi. 



Posta...