03 / 05 / 2024

Agora Turizm yurtdışı fuar

Agora Turizm yurtdışı fuar

Alman menşeli Münih Uluslararası Fuarları ve Leipziger Messe şirketlerinin Türkiye temsilciliğini yürüten Agora Turizm, yurtdışı faaliyetlerini artırıyor. Firma 2015'te yurt dışında yeni fuarlara hazırlanıyor..

Yurtdışında 'turizm markasıyız' kavramına vurgu yapalım!

Artaş İnşaat Turizm Yatırımları Koordinatörü Recep Arifoğlu, "Yurtdışında 'güvenliyiz' yerine, 'turizm markasıyız' kavramına vurgu yapalım" dedi.

Corendon Turizm'den yurtdışına otel atağı!

Yıldırım Karaer, Corendon Turizm'in yurtdışındaki otel projelerini anlattı. Karaer "Amsterdam’da Corendon Airport City adlı, 600 yatak kapasiteli yeni bir projemiz var. Barselona ve Londra’da iki projemiz var bunlarla ilgili görüşmeleri tamamlamak üzereyiz." dedi.

Turizm sektörü gözünü gurbetçilere dikti!

Bu yaz sıkıntılı günler geçiren turizm sektörü gözünü gurbetçilere dikti. Tatilbudur.com Genel Müdürü Kuş, “THY yurtdışındaki Türklere dönük kampanyalar yapabilir” dedi

Corendon Turizm Avrupa'da otel açacak!

Corendon Turizm Grubu, rotayı yurtdışına çevirdi. Türkiye'de 5, Amsterdam'da 2 oteli bulunan şirket, Barselona ve İbiza'da da otel açmak için kolları sıvadı.

Patara Turizm, Antalya’da 30 villayı satışa çıkardı!

Patara Turizm, ara verdiği Club Patara Evleri’ndeki devremülk satışına yeniden başladı. Kalkan’da bulunan Patara Evleri’ndeki 30 devremülk ve 4 villa yurtiçi ve yurtdışında satışa sunuldu.

Bursa'da termal turizm 11 kat büyüdü!

2000 yılında bu alanda yurtdışından 800 hastayı ağırlayan Bursa, bu sayıyı 2014 yılında 10 bine çıkardı. Kentte sağlık serbest bölgesi kurulmasının turizm gelirlerini daha da artıracağı belirtiliyor.

Agora Turizm 2015'te yurtdışı fuarlarına imza atacak!

Alman menşeli Münih Uluslararası Fuarları ve Leipziger Messe şirketlerinin Türkiye temsilciliğini yürüten Agora Turizm, yurtdışı faaliyetlerini artırıyor. Firma 2015'te yurt dışında yeni fuarlara hazırlanıyor..

Agora Turizm yurtdışında yeni fuarlara imza atacak!

Alman menşeli Münih Uluslararası Fuarları ve Leipziger Messe şirketlerinin Türkiye temsilciliğini yürüten Agora Turizm, yurtdışı faaliyetlerini artırıyor.Agora Turizm yurtdışında yeni fuarlara imza atacak.

Türkiye bu yıl 122 turizm fuarına katılacak!

Rusya'daki ruble krizinden endişe eden turizm sektörü, 2015'in kayıp yıl olmaması için yurtdışı tanıtım faaliyetlerine ve fuarlara ağırlık verecek. Türkiye bu yıl toplam 122 turizm fuarına katılacak.

Yeni yıl turizm sektörünü hareketlendirdi!

Yurtiçinde Antalya, yurtdışında Avrupa başkentleri ilgi görüyor. Turizmcilerin tahminlerine göre bu sene, yılbaşı turlarına harcanacak para yaklaşık 20-25 milyon Avro. Yaklaşan yeni yıl, turizm sektörünü hareketlendirdi.

OASİS Turizm'in acı günü: Behice Yurtkuran vefat etti!

1988 yılında İstanbul Beyoğlu'nda hayata geçirilen ve turizm kongresinde yurtiçi ve yurtdışında faaliyet gösteren OASİS Turizm İşl. Ltd. Şti'nin kurucusu Haluk Yurtkuran'ın annesi Bahice Yurtkuran hayatını kaybetti.

Antonina Turizm'in 'Havalı İstanbul' turuna yoğun ilgi!

Antonina Turizm, kültür turlarının akılda kalmasını sağlamak amacıyla yurtiçinde ve yurtdışında helikopter kullanmaya başladı. İstanbul’un pek çok noktasının gezdirildiği ‘Havalı İstanbul’ turuna ilgi oldukça fazla.

Türkiye'nin turizm geliri 32 milyarı aştı!

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) 2013 yılı turizm gelirlerini açıkladı. Yabancılar ve yurtdışında yaşayan Türklerin ülkeyi ziyaretlerinden elde edilen turizm geliri 2013'te yüzde 11.4 artarak 32.3 milyar dolara ulaştı.

Agora Turizm yurtdışı fuar Haberi

Agora Turizm yurtdışı fuar

Alman menşeli Münih Uluslararası Fuarları ve Leipziger Messe şirketlerinin Türkiye temsilciliğini yürüten Agora Turizm, yurtdışı faaliyetlerini artırıyor. 2015 yılı portföylerinde yer alan fuar satışlarının neredeyse tamamlandığını aktaran Agora Turizm Genel Müdürü Osman Bayazit Genç, "Bugün itibarıyla 2016 senesinin satışlarına başlamış durumdayız. Ancak 2015'te bizim için önem taşıyan Afrika pazarı fuarlarımızdan Bauma Conexpo, Güney Afrika kenti Johannesburg'ta, yine ilk defa gerçekleştirilecek Güney Amerika pazanna yönelik fuarımız Conexpo ise Şili'de düzenlenecek" dedi. 


Afrika ve Güney Amerika'da gerçekleştirecekleri iki yeni fuarla yeni pazarlara açılacaklarını ileten Osman Bayazit Genç, Kuzey Afrika ve Rusya pazarındaki fuarlarda artış hedeflediklerini kaydetti. 

İran pazarında da bir fuar ile yer alacaklarının bilgisini veren Genç, "Yurtiçinde ise yine alanında en büyük çevre teknolojileri fuarı olan IFAT Fuarı'mn Türkiye versiyonu olan IFAT...