18 / 05 / 2024

Ağrı 2 okul açılışı

Ağrı 2 okul açılışı

Ağrı Valisi Musa Işın, Tutak ilçesinde yapımı tamamlanan Sultan Melikşah İlkokulu ile Sultan Alpaslan Ortaokulu’nu törenle hizmete açtı.

Türkiye'nin 19 yıllık bilançosu ağır! Tam 2 milyondan fazla esnaf...

Zelzele felaketinin etkilediği 11 şehirde, 126 bin ticarethane ağır hasar gördü. En çok zarar gören ise 48 bin 881 işletmeyle Hatay başı çekiyor. Fakat ekonomik hasarın tek sebebinin depremler olmadığı tespit edildi. Türkiye'de son 19 senede borçlarını veremediği için 2 milyon 260 bin esnaf iflas et

Tarlasına traktör alacak çiftçilere müjde! Başak Traktör Mart fiyatları peş peşe açıklandı! 2 Mart 2023 fiyat listesi

Başak Traktör 2023 traktör fiyat listesi Mart ayında değişmedi. Tarlasına traktör alacak çiftçilere müjde! Başak Traktör Mart fiyatları peş peşe açıklandı! 2 Mart 2023 fiyat listesi...

Okulların açılmasına son 5 gün kaldı! Çağrı Market kırtasiye ürünlerinde fiyatlar nasıl? 6 Eylül 2022 fiyat listesi..

Çağrı market okul kırtasiye alışveriş kataloğunu yayınladı. Birçok üründe piyasının altındaki rakamlar okul alışverişi için market market gezen velileri sevindirdi. Sevilen perakende markası, 6 Eylülde yayınladığı katalogta, kırtasiye ürünlerine yer verdi. Işte 6 Eylül 2022 fiyat listesi...

Antalya ve Muğla'da çıkan yangında 2 bin 516 bağımsız birim ağır hasar aldı!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum yaptığı açıklamada Antalya ve Muğla'da çıkan yangında toplamda 2 bin 516 bağımsız birimin acil ağır hasarlı ve yıkık olduğunu söyledi.

Zimbabveli gençlerden konut inşası için Türk yatırımcılara çağrı!

Afrika'da bulunan Zimbabve ülkesinin 2 milyon konut ihtiyacı bulunuyor. Ülkede bulunan gençler yatırım için Türk yatırımcılara çağrıda bulundu.

Açlık sınırı 2 bin 865 TL'ye yükseldi!

Türk-İş, tarafından her ay düzenli olarak yayınlanan raporun bu ayki verilerinde açlık sınırı 2.865 liraya, yoksulluk sınırı ise 9.332 liraya yükseldiği belirtildi.

Türk-İş: Açlık sınırı 2 bin 830 lira oldu!

Türk-İş tarafından yapılan araştırmaya göre, Mayıs 2021'de toplamda 4 kişilik bir ailenin açlık sınırı 2 bin 830 Türk Lirası şeklinde belirtilirken, merakla beklenen yoksulluk sınırı ise 9 bin 219 Türk Lirası şeklinde oldu.

Selahattin Gürkan'dan yatırımcılara Malatya'ya okul yaptırma çağrısı!

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Malatya'ya yapılan yatırımlara ilişkin açıklamalar yaptı. Gürkan, yatırımcılara Malatya'ya okul yaptırmaları için çağrıda bulundu.

Türk-İş: Dört kişilik ailenin açlık sınırı 2 bin 652 lira!

Türk-İş’in araştırmalarına göre Ocak ayında dört kişilik ailenin açlık sınırı 2 bin 652, yoksulluk sınırı ise 8 bin 638 lira oldu. Bekar bir çalışanın yaşama maliyeti ise aylık 3 bin 222 lira olarak hesaplandı.

Depremin Kuşadası bilançosu: 17 bina ağır, 314 bina orta hasarlı!

Sisam’ açıklarında yaşanan, İzmir’de yıkımlara sebep olan 6.9 büyüklüğündeki depremin etkilediği Aydın Kuşadası’nda 2 bin 738 bina için hasar başvurusunda bulunuldu. Depremde ağır hasar gören 17 bina tahliye edildi.

Ağrı'da 16.2 milyon TL'ye satılık arsa!

Ağrı İl Özel İdaresi, Ağrı Merkez'de yer alan arsayı 16 milyon 182 bin 144 TL bedelle satışa çıkardı.

Türk-İş: Eylül ayında 4 kişilik ailenin açlık sınırı 2 bin 448 lira!

Türk-İş'in eylül ayı açlık ve yoksulluk sınırı araştırmasına göre, 4 kişilik bir ailenin açlık sınırı 2 bin 448 lira, yoksulluk sınırı ise 7 bin 973 lira olarak hesaplandı.

Türk-İş: 4 kişilik ailenin açlık sınırı 2 bin 384!

Türk-İş'in araştırmasına göre, ağustos ayında 4 kişilik bir ailenin açlık sınırı 2 bin 384 lira, yoksulluk sınırı 7 bin 765 lira olarak hesaplandı.

Ağrı 2 okul açılışı Haberi

Ağrı 2 okul açılışı

Ağrı’nın Tutak ilçesinde bir okul açılışına katılan Ağrı Valisi Musa Işın, “Okuyan çocuklar aynı Alparslan gibi Melikşah gibi vatansever olacaklar. Bir ellerinde Kur’an-ı Kerim olacak bir ellerinde de bilgisayar olacak. Hem pozitif bilimleri öğrenecekler, hem maneviyatları güçlü olacaktır” dedi. Ağrı Valisi Musa Işın, Tutak ilçesinde yapımı tamamlanan Sultan Melikşah İlkokulu ile Sultan Alpaslan Ortaokulu’nu törenle hizmete açtı. Açılış töreninde konuşan Işın, haftada iki üç açılış yaptıklarını ve açılışların çoğunun okul açılışı olduğunu söyledi. Devletin kentte çok ciddi yatırımları olduğunu belirten Vali Işın, "bugüne kadar birçok müessese yapılmış ancak açılışı yapılmamış. Halkımız tarafından da temel atma töreni ve açılışı törenleri yapılmadığı için sanki hiç hizmet yapılmamış gibi bir intibah oluşuyor" dedi. Kentte şuanda toplamda 2 milyar 200 milyon liralık yatırımın...