17 / 05 / 2024

Ağrı Belediyesi peyzaj çalışmaları

Ağrı Belediyesi peyzaj çalışmaları

Ağrı Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü havaların ısınmasıyla beraber, kent merkezine yeşillendirmek ve aynı zamanda kentin daha güzel bir estetik görünüme kavuşması için başlattığı peyzaj çalışmaları devam ediyor.

Orien İnşaat Taşımacılık Orman Ürünleri Peyzaj Otomotiv Yedek Parça Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti. kuruldu!

Orien İnşaat Taşımacılık Orman Ürünleri Peyzaj Otomotiv Yedek Parça Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti. bugün Avcılar'da 400 bin TL sermaye bedeli ile Ferdi Turhan tarafından kuruldu.

Bay İş Makineleri Oto Yedek Parça Hırdavat Peyzaj Orman Ürünleri Hafriyat Metal İnşaat Ltd.Şti. kuruldu!

Bay İş Makineleri Oto Yedek Parça Hırdavat Peyzaj Orman Ürünleri Hafriyat Metal İnşaat Ltd.Şti. bugün Maltepe'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Hüseyin Baysan tarafından kuruldu.

Ağrı'da belediyenin dağıttığı şeker vatandaş tarafından yağmalandı! Belediyeden şok açıklama

Ağrı Belediyesi, Ramazan Bayramı için ihtiyaç sahiplerine yönelik bayram şekeri dağıtımı yaptı. Şeker almak için toplanan vatandaşlar araçtaki şeker kolilerini yağmaladı. Görüntüler şaşkınlık yarattı. Belediyeden şoke eden açıklama geldi.

Ağrı Belediyesi'nden inşaat bekçisine ev sözü! 

Ağrı Belediye Başkanı Savcı Sayan, yalnız yaşayan inşaat bekçisi Aziz Öztürk'e ev ve evlendirme sözü verdi. 

Mudanya'nın Çağrışan ve Göynüklü bölgesinde imar düğümü!

Sınırları Mudanya’ya bağlı olan Çağrışan-Göynüklü bölgesinin imar planları yılan hikayesine döndü. Bursa Büyükşehir Belediyesi'nin bölge için hazırladığı imar planları 7 defa mahkemeden döndü. Yeni planlar ise Haziran ya da Temmuz gibi hazır olacak...

Bursa Belediyesi'ne Koza Han’ı koruma çağrısı!

Bursa’da UNESCO Dünya Miras Listesi’nde olan Koza Han’ın avlusuna yapılan kesme taş döşeme inşaatı tepkiler üzerine durduruldu. Mimar Seda Özen Bilgili, sökülen taşların da Han'ın özgün taşları olmadığını belirtirken belediyeye tarihi yapının korunması çağrısı yaptı.

Van'da ağır hasarlı evler yıkılıyor!

İran'da meydana gelen depremden etkilenen Van'da çalışmalar devam ediyor. Bölgede, Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü ekiplerinin tespit ettiği ağır hasarlı evler Büyükşehir Belediyesi ekiplerince yıkılıyor...

Van İpekyolu'nda ağır hasarlı 4 yapı yıkıldı!

İpekyolu Belediyesi Yapı Kontrol Müdürlüğü ekiplerince Karşıyaka, Selimbey ve Hafıziye Mahalleleri'nde bulunan ağır hasarlı 4 yapının yıkımı tamamlandı.

Meram Belediyesi'nden emlak vergisi çağrısı!

2019 yılı Emlak Ve Çevre Temizlik Vergisi ikinci taksit ödemeleri için son tarih 2 Aralık 2019 olarak belirlendi. Meram Belediyesi de emlak vergileri ile ilgili olarak zamanınca ödeme çağrısı yaptı.

İzmit'teki ağır hasarlı binalar yıkılıyor!

Çalışmalarına hız kesmeden devam den İzmit Belediyesi ekipleri 1999 depremi sonrası yaklaşık 20 senedir yıkılamayan ağır hasarlı binaların tehlikelerini ortadan kaldırmak için çalışmalarına devam ediyor.

Beylikdüzü'nde kentsel dönüşüm çağrısı!

Beylikdüzü Belediyesi Eylül Ayı Meclis Toplantısı’nın ilk oturumunda konuşan Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık, kentsel dönüşüm çağrısında bulundu.

İzmir Büyükşehir'e imar yönetmeliği çağrısı!

AK Parti İzmir Milletvekili Necip Nasır, İzmir Büyükşehir Belediyesi’ne imar yönetmeliği çağrısında bulundu. Nasır, “Hazırlayın, biz de gerekeni yaparız” dedi.

Filistin'den "Kudüs surlarının yıkılması çağrısına" tepki!

Filistin Dışişleri Bakanlığı, İsrail'e bağlı Kudüs Belediyesi'ndeki meclis üyelerinden Arieh King tarafından yapılan "Kudüs'ün Eski Şehir bölgesini çevreleyen surların bir kısmının yıkılması" çağrısına tepki gösterdi.

Ağrı Belediyesi peyzaj çalışmaları Haberi

Ağrı Belediyesi peyzaj çalışmaları

Ağrı Belediyesi'nin havaların ısınmasıyla birlikte başlattığı yeşillendirme ve peyzaj çalışmaları devam ediyor. 


Ağrı Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü havaların ısınmasıyla beraber, kent merkezine yeşillendirmek ve aynı zamanda kentin daha güzel bir estetik görünüme kavuşması için başlattığı peyzaj çalışmaları devam ediyor. Soğuk ve yağışlı havaların uzun ve çetin geçtiği kette coğrafi yapısına uygun ağaç ve çiçekler kentteki parklara, orta refüjlere, kaldırım kenarlarına dikiliyor. 


Yeşillendirme çalışmaları dışında tüm caddelerde orta refüj taşları da değiştiriliyor. Park ve Bahçeler Müdürlüğü orta refüjlerde kullandığı taşlar hem kente estetik katıyor hem de boyları yüksek olduğu için yayaların karşı da karşıya rast gele geçmesini engellediği için trafik kazaların da önüne geçmesi...