02 / 05 / 2024

ağrı diyadin projeleri

ağrı diyadin projeleri

Ağrı’nın Diyadin Belediyesi’ne danışman olarak görevlendirilen İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan’ın ilçe için hazırladığı projeler yakında hayata geçecek.

Kentsel dönüşümde küçük müteahhitlere çağrı!

Afetlere dayanıklı şehirler için hazırladığı projelerinin tanıtımında konuşan KENTSEV Yönetim Kurulu Başkan Vekili Haldun Ersen, kentsel dönüşümde küçük müteahhitlere birleşerek projeleri yönetin çağrısı yaptı.

TOKİ Ağrı Tutak 2022 Projesi sizleri bekliyor! Sadece 240 ay taksitle!

TOKİ Sosyal Konut Projeleri başvuruları geçen hafta Çarşamba günü alınmaya başladı. TOKİ 250 bin Konut Projeleri bütünü dahilinde Ağrı’da yeni projeleri hayata sokacak. İşte detaylar…

TOKİ Ağrı Taşlıçay’da 2 bin 280 liradan başlayan taksitle!

TOKİ Sosyal Konut Projeleri başvuruları çarşamba itibarıyla resmen başladı. Peki, TOKİ Ağrı Taşlıçay Projesi’nde kaç konut yapılacak ve nasıl başvurulacak?

10 soruda TOKİ Ağrı Patnos 2022 Sosyal Konut Projesi! Tam 100 adet konut!

TOKİ 250 bin konut projeleri kapsamı dahilinde Ağrı’da da yeni projeler inşa edecek. Peki, TOKİ Ağrı Patnos Projesi’nde kaç konut yapılacak ve nasıl vurulacak?

TOKİ Ağrı Merkez 2022 Projesi tüm detaylarıyla! Sadece 240 ay taksitle!

TOKİ Sosyal Konut Projeleri başvuruları geçtiğimiz Çarşamba günü alınmaya başladı. TOKİ 250 bin Konut Projeleri bütününde Ağrı’da yeni projeleri hayata sokacak. İşte detaylar…

Ağrı Eleşkirt’te 80 adet TOKİ ucuz konut fırsatı!

TOKİ Sosyal Konut Projeleri başvuruları geçtiğimiz Çarşamba günü başladı. TOKİ 250 bin konut projeleri kapsamı dahilinde Ağrı’da da konutlar inşa edecek. Peki, TOKİ Ağrı Eleşkirt Projesi’nde kaç konut yapılacak ve nasıl başvurulacak?

TOKİ Sosyal Konut Projesi Ağrı Diyadin’de 608 bin liraya!

81 ilde TOKİ Sosyal Konut başvuruları hala devam ediyor. Peki Ağrı’da kaç proje yer alacak? Ağrı Diyadin’de TOKİ konutları olacak mı? İşte detaylar…

TOKİ Ağrı Diyadin’de 240 taksitle sosyal konut!

Cumhurbaşkanı Recep Tayip Erdoğan’ın müjdelediği Sosyal Konut Projesi 2022’nin detayları belli oldu. Vatandaşlara ucuz konut fırsatı sunulan projede 240 ay vade ile ev sahibi olabilmek mümkün. Peki TOKİ Ağrı Diyadin 2022 Sosyal Konut Projesinin Detayları nedir?

6 soruda TOKİ Ağrı Sosyal Konut Projesi 2022! Ağrı ucuz konut projesinde hangi ilçelerde kaç konut yapılacak?  

Merakla beklenen TOKİ 2022 ucuz konut projeleri için başvuru dönemi bugün başladı. Peki, TOKİ Ağrı'da kaç konut inşa edecek? Ağrı ucuz konut projesinde hangi ilçelerde kaç konut yapılacak? 6 soruda TOKİ Ağrı Sosyal Konut Projesi 2022...

Libya'dan Türk müteahhitlere yatırım çağrısı!

2011 senesinden itibaren iç karışıklık yaşayan Libya yarım kalan inşaat projeleri için Türkiye'den yardım istiyor. Ülke inşaatların tamamlanması için Türk müteahhitlere yatırım çağrısı yaptı. 

Akdeniz Roman Dernekleri Federasyonu'ndan kentsel dönüşüm çağrısı!

Türkiye Romanları Avrupa Konseyi Delegesi ve Akdeniz Roman Dernekleri Federasyonu Başkanı Ali Daylam, Mersin'de hayata geçecek kentsel dönüşüm projeleri için yatay mimarinin tercih edilmesi için çağrıda bulundu.

Tunç Soyer'den Kemeraltı çağrısı!

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, Mimarlar Odası İzmir Şubesi tarafından Mimarlık Haftası nedeniyle düzenlenen “Kent hakkı İzmir projeleri” konulu söyleşide Kemeraltı'yla ilgili çağrı yaptı.

İzmir'e yönelik yatırım projeleri TBMM gündeminde!

Bakanlığın ve Bakanlığa bağlı kurum ve kuruluşların 2014-2018 yılları arasında İzmir'e yönelik yatırım projeleri ve 2019 yılı kesinleşmiş yatırımları TBMM gündemine taşındı. CHP'li Bakan, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı...

ağrı diyadin projeleri Haberi

ağrı diyadin projeleri


Ağrı’nın Diyadin Belediyesi’ne danışman olarak görevlendirilen İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan’ın Diyadin için hazırladığı projeler yakında hayata geçecek.


Başkan Doğan, Diyadin için kısa, orta ve uzun vadeli projeler hazırlamıştı. Kısa vadeli projelerden çorba çeşmesi, hizmet kapınızda, meslek edindirme kursları ve cepsinin hazır olduğu kaydedildi.


İzmit Ekibi 3 Gün Diyadin’de


Başkan Doğan, projelerin takip için İzmit Belediyesi’nden Yazı İşleri Müdürü Salih Güler, Kültür Müdürlüğü’nden Şaban Yazıcı, Yasemin Aksoy, Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü’nden Hatice Kübra Okumuş ve İbrahim Akyüz’den oluşan bir ekibi geçtiğimiz hafta Diyadin’e göndermişti. İzmit ekibi 3 gün boyunca Diyadin’de incelemelerde bulunup projeleri son durumuyla ilgili olarak yetkililerle görüşmeler yaptılar.


2 Adet Çorba Çeşmesi


İzmit Belediyesi görevlileri, Diyadin’de kaldıkları 3 gün boyunca, buradaki belediye görevlileriyle yapımı tamamlanan ve yakında faaliyete geçecek...