02 / 05 / 2024

ağrı doğubayazıt sit alanları

ağrı doğubayazıt sit alanları

Ağrı İli, Doğubayazıt İlçesi'nde bulunan 5 bölgede yapılan incelemeler sonucunda 1.derece arkeolojik sit alanı kararı verildi. Karar bugünkü Resmi Gazete'de yayınlandı.

Kıbrıs Başbakan Yardımcısı Ataoğlu'ndan yatırım çağrısı: Türk yatırımcıları Kıbrıs'a yatırım yapmaya davet ediyoruz!

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC) Başbakan Yardımcısı, Turizm, Kültür, Gençlik ve Çevre Bakanı Fikri Ataoğlu, Türkiye'deki yatırımcılara çağrıda bulunarak, ''Türkiye'deki yatırımcıları da KKTC'de yatırım yapmaya davet ediyoruz" dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan indirim çağrısı yapmıştı! O çağrıya bu marketler de cevap verdi! Ayçiçek yağı yüzde 15 düştü!

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın indirim çağrısına MODOKO ve KARADENİZBİRLİK de katıldı. Buna göre, MODOKO yüzde 20 indirimli satılan mobilya fiyatlarının yılsonuna kadar aynı kalacağını duyurdu. KARADENİZBİRLİK de ayçiçek yağına yüzde 12-15 indirim yaptı.

İndirim çağrısı yanıt buldu! Bir market daha yüzde 50 kampanya yapacak

Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Ticaret Bakanı Ömer Bolat'ın zincir marketlerine yönelik yaptığı indirim çağrısı genişliyor. ŞOK Marketler, Happy, BİM ve A101'in ardından Migros da indirim seferberliğine dahil oldu. Şirketten yapılan açıklamaya göre 15 binden fazla üründe yüzde 50'ye varan indirim olacak.

Ticaret Bakanı Bolat'ın indirim çağrısına yerel zincir marketlerden destek!

Ticaret Bakanı Bolat, dün zincir marketlere indirim çağrısında bulunmuştu. Bakanın çağrısına Türkiye Perakendeciler Federasyonu (TPF) destek verdi. İşte detaylar...

Vatandaş için ısınmak artık lüks oldu! Hükümete doğal gaz faturası için çağrı geldi!

Avrupa’da doğal gaz fiyatları bir yıl içinde yüzde 85’e yakın oranda düşerken, Türkiye’de ise konutlarda yüzde 164, sanayide de yüzde 273 arttı. Bu duruma tepki gösteren CHP, hükümete çağrı yaparak, ısınmanın artık bir lüks haline geldiğini savundu ve bu nedenle doğal gaz fiyatlarının indirilmesini

Elektriğe yüzde 16 indirim gelmişti! Dikkat çeken çağrı: "Doğal gaz fiyatında da..."

EPDK Başkanı Mustafa Yılmaz'ın sanayi elektriğine yüzde 16 indirim yapıldığını açıklamasının ardından İstanbul Ticaret Odası (İTO) Başkanı Şekib Avgadiç'ten önemli bir çağrı geldi. İşte detaylar...

Doğalgaz yardımı nasıl başvuru yapılır? Doğalgaz tüketim desteği yardımı nasıl alınır?

Doğalgaz yardımı nasıl başvuru yapılır? Doğalgaz tüketim desteği yardımı nasıl alınır? soruları destekten yararlanmak isteyen kişiler tarafından araştırılıyor. İşte konuya dair detaylar!

Kiracılar ispatlayamazsa başı ağrıyabilir! İşte milyonlarca kiracıyı ilgilendiren detay!

Kiracıların birçoğunun bilmediği bazı ayrıntılar baş ağrıtabilir. İşte tüm kiracıları ilgilendiren detaylar!

Çağrı Doğuş Tekstil İnşaat Metal Gıda Ayakkabıcılık Hırdavat Plastik Reklam İth.İhr.Sanayi Ve Ltd.Şti. kuruldu!

Çağrı Doğuş Tekstil İnşaat Metal Gıda Ayakkabıcılık Hırdavat Plastik Reklam İth.İhr.Sanayi Ve Ltd.Şti. Bakırköy'de Erhan Gökçek tarafından kuruldu.

Çağrı Doğuş Tekstil İnşaat Metal Gıda Ayakkabıcılık Hırdavat Plastik Reklam İth.İhr.Sanayi Ve Ltd.Şti. Kuruldu!

Çağrı Doğuş Tekstil İnşaat Metal Gıda Ayakkabıcılık Hırdavat Plastik Reklam İth.İhr.Sanayi Ve Ltd.Şti. Bakırköy'deErhan Gökçek ortaklığında kuruldu.

Van'daki ağır hasarlı binalar acilen yıkılmalı!

YYÜ Afet Yönetimi ve Deprem Araştırma ve Uygulama Merkezi Müdürü Doç. Dr. Azad Sağlam Selçuk, Van'daki depremle ilgili konuştu. Selçuk, "Van’daki yapı stokunun acilen belirlenmesi lazım. Ağır hasarlı binalar var, bunların acilen yıkılması gerekiyor" dedi.

Ağrı'da 12.8 milyon TL'ye satılık arsa!

Karayolları 12. Bölge Müdürlüğü, Ağrı Doğubayazıt'ta Çiftepınar Mahallesi'nde yer alan arsayı toplam 12 milyon 819 bin 870 TL muhammen bedelle satıyor...

Libya'dan Türk müteahhitlere yatırım çağrısı!

2011 senesinden itibaren iç karışıklık yaşayan Libya yarım kalan inşaat projeleri için Türkiye'den yardım istiyor. Ülke inşaatların tamamlanması için Türk müteahhitlere yatırım çağrısı yaptı. 

ağrı doğubayazıt sit alanları Haberi

ağrı doğubayazıt sit alanları

VAN KÜLTÜR VARLIKLARINI KORUMA BÖLGE KURULU KARAR


04.02-49

Toplantı Tarihi ve No : 14/07/2015-67            

TOPLANTI YERİ: VAN

Karar Tarihi ve No : 14/07/2015-980                                                  

Ağrı İli, Doğubayazıt İlçesi, I52D25C Pafta, Buyuretti Köyü 101 Ada, 36 nolu Parsel ile Aşağı Tavla Köyü 101 ada, 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, nolu parseller ile 104 ada, 11, 12 ve 13 nolu Parsellerde bulunan Buyuretti Kalesi yerleşimleri ve nekropollerinin tesciline ilişkin; Van Kültür Varlıklarını Koruma Bölge Kurulu’nun 09/07/2015 tarih ve 319 sayılı uzman raporu okundu. Konuya ilişkin bilgi ve belgeler incelendi. Yapılan görüşmeler sonucunda;

Buyuretti Kalesi...