06 / 05 / 2024

ağrı elektrik faturası

ağrı elektrik faturası

Doğu Anadolu bölgesinde 7 ilde elektrik dağıtım hizmeti veren Aras Edaş, Doğubayazıt'ta kimsenin yaşamadığı boş eve bir aylık elektirik kullanım bedeli olarak 39 bin 126 lira 40 kuruşluk fatura gönderdi.

Ağrı'da boş eve 39 bin lira elektrik faturası geldi!

AĞRI'nın Doğubayazıt İlçesi'nde Cahit Tan'a ait boş eve, Aras Edaş Elektrik Dağıtım şirketi tarafından 39 bin 126 lira 40 kuruşluk elektrik faturası gönderildi.

İnşaat mühendislerinden çağrı! Depremin asıl sorumluları ortaya çıkarılsın

6 Şubat depreminin faturası inşaat mühendislerine kesildi. Mühendisler ise asıl suçluların kendileri olmadığını belirterek, gerçek suçluların ortaya çıkarılması çağrısında bulundu.

Elektrik faturası fazla gelenler dikkat! Bakanlık resmen açıkladı! 130 ile 260 TL arasında destek verilecek! 

Elektrik faturasını ödemekte zorlanan dar gelirli aileler için devlet 130 ile 260 lira arasında destek veriyor.  Peki kimler elektrik faturası desteğinden faydalanabilir? Elektrik ödemesi destek ödemeleri için başvurular nereden, nasıl yapılıyor? İşte elektrik destek ödemeleri ile ilgili detaylar...

Evine elektrik faturası gelenler hemen baksın! 30 Haziran’a kadar başvurulması gerekir!

Evine elektrik faturası gelenlere duyuru yapıldı. 30 Haziran tarihine kadar başvurmanız gerekiyor. İşte detaylar!

Elektrik faturasının gözler önüne serdiği çarpıcı tablo! 7 haneden 1’i ödeyemiyor!

Enflasyonun vatandaşa somut etkisi faturalarda kendisini gösteriyor. Her 7 haneden 1 tanesinin elektrik faturasını ödeyemediği ortaya çıktı.  İşte yaşanan “enerji yoksulluğu”nun çarpıcı tablosu…

Kahramanmaraş depremlerinin ekonomik faturası ağır olacak! 150 milyar dolarlık finansmana ihtiyaç var!

Kahramanmaraş depremlerinin Türkiye ekonomisine faturası ağır olacak. Yıkılan şehirlerin yeniden kurulması, konutların yapımı, depremzedelere sunulacak geçici barınma, iş ve istihdam destekleri nedeniyle 150 milyar dolarlık bir finansmana ihtiyaç duyulacağı tahmin ediliyor.

Depremlerin ekonomik faturası ağır olacak! İşte Türkiye ekonomisini bekleyen riskler!

Kahramanmaraş merkezli depremlerin ekonomi açısından nasıl bir fatura çıkaracağı merak konusu. Yıkılan konut ve iş yerlerinin yeniden inşasının getireceğinin maliyetin yanı sıra onbinlerce insanın hayatını yitirdiği depremlerin iş gücü, iş günü ve milli gelir açısından da faturası ağır olacak.

Bu kurum üzerinden elektrik faturası ödeyenler dikkat! Eğer bu şekilde ödeme yaparsanız 30 Nisan'a kadar yüzde 10 kazanı

30 Nisan'a kadar bu kurum üzerinden elektrik faturasını ödeyen kişiler her ödemelerinde %10 kazanma fırsatı yakalayacak. 

Elektrik faturası uçuşa geçenler dikkat! Bunu yaparsanız faturanız tak diye düşüyor

Elektrik faturası yüksek gelen vatandaşlar faturalarını nasıl düşüreceklerinin hesabını yapıyorlar. Elektrik faturası yüksek gelen vatandaşlara çok önemli bir öneri yapıldı.

Vatandaş için ısınmak artık lüks oldu! Hükümete doğal gaz faturası için çağrı geldi!

Avrupa’da doğal gaz fiyatları bir yıl içinde yüzde 85’e yakın oranda düşerken, Türkiye’de ise konutlarda yüzde 164, sanayide de yüzde 273 arttı. Bu duruma tepki gösteren CHP, hükümete çağrı yaparak, ısınmanın artık bir lüks haline geldiğini savundu ve bu nedenle doğal gaz fiyatlarının indirilmesini

Elektrik faturasını artık dert etmeyin! Yeni bir destek daha yolda!

Elektrik faturası artık sorun olmasın. Devlet ihtiyaç sahipleri için yeni çalışmalar yürütüyor. Onlardan biri de elektrik faturası için olacak. İşte detaylar!

Elektrik faturasının yüksek gelmesinin nedeni! Bunları sakın yapmayın!

Elektrik faturasının yüksek gelmesinin belli başlı nedenleri vardır. İşte o nedenler!

Çağrı Asfalt İnşaat Hafriyat Metal Elektrik Temizlik Nakliyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çağrı Asfalt İnşaat Hafriyat Metal Elektrik Temizlik Nakliyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Gökhan Kocatepe tarafından kuruldu.

Elektrik faturası nasıl kesiliyor?

Elektrik faturası her ayın belli dönemlerinde hanelere yollanmaktadır. Elektrik faturaları, 25 ile 35 gün ara ile oluşturulur ve abone olan kişilerin adreslerine ya da mail adreslerine yollanmaktadır. İşte bu konuda merak edilenler!

ağrı elektrik faturası Haberi

ağrı elektrik faturası


Doğu Anadolu bölgesinde 7 ilde elektrik dağıtım hizmeti veren Aras Edaş, Doğubayazıt'ta kimsenin yaşamadığı boş eve bir aylık elektirik kullanım bedeli olarak 39 bin 126 lira 40 kuruşluk fatura gönderdi. 


Ağrı Caddesi üzerindeki Urartu apartmanı 6 nolu daireye boş olduğu halde fatura kesen elektrik dağıtım şirketine tepki gösteren ev sahibi Cahit Tan, "Evim şu anda tadilat aşamasında. Bir evin değil bir fabrikanın yıllık tüketimi bu kadar olamaz. Bu mağduriyetimin bir an önce giderilmesini istiyorum" diye konuştu. 


Araş Edaş Elektrik Dağıtım şirketi yetkilileri ise faturada yanlışlık olduğunu düzeltileceğini...