30 / 04 / 2024

Ağrı Eleşkirt acele kamulaştırma

Ağrı Eleşkirt acele kamulaştırma

Ağrı İli, Eleşkirt İlçesi sınırları içerisinde bulunan bazı taşınmazların, Güneykaya Köyünde atıl durumda bulunan kayak merkezinin faaliyete geçirilmesi projesi için acele kamulaştırma yapılacak..

İstanbul depremi iki deprem uzmanını birbirine düşürdü! Celal Şengör, Şener Üşümezsoy'u ağır eleştirdi: Zır cahillik!

Prof. Dr. Şener Üşümezsoy'un beklenen İstanbul depremiyle ilgili açıklamalar yapmasının ardından Prof. Celal Şengör'den ağır eleştiri geldi.

Ağrı Eleşkirt’te 80 adet TOKİ ucuz konut fırsatı!

TOKİ Sosyal Konut Projeleri başvuruları geçtiğimiz Çarşamba günü başladı. TOKİ 250 bin konut projeleri kapsamı dahilinde Ağrı’da da konutlar inşa edecek. Peki, TOKİ Ağrı Eleşkirt Projesi’nde kaç konut yapılacak ve nasıl başvurulacak?

TOKİ Ağrı Eleşkirt’te 240 taksitle sosyal konut!

Vatandaşın yüzünü güldürecek ucuz konut kampanyası ‘Sosyal Konut Projesi’nin detayları belli oldu. Peki TOKİ Ağrı Eleşkirt 2022 Sosyal Konut Projesinin detayları neler? İşte TOKİ 2022 Sosyal Konut Projesi detayları..

Sucuktan tereyağına, pirinçten zeytinyağına her şey indirimde! Çağrı Market 16 Eylül 2022 fiyat listesi....

Çağrı markette 10 gün boyunca geçerli olan indirimde sepetlerinizi uygun fiyata doldurun. 10 Eylül ile 20 Eylül arasındaki indirimde sıvı yağından salama, tereyağından çikolataya, çeşitli ürünlerde muhteşem indirimler sizi bekliyor. Acele edin bu fırsatı kaçırmayın. İşte 16 Eylül 2022 fiyat listesi.

Çağrı’da sucuk, tereyağı, pirinçteki dev indirimi kaçırmayın! 15 Eylül 2022 fiyat listesi..

Çağrı markette 10 gün boyunca geçerli olan indirimi sakın kaçırmayın. 10 Eylül ile 20 Eylül arasındaki indirimde sıvı yağından salama, tereyağından çikolataya, çeşitli ürünlerde muhteşem indirimler sizi bekliyor. Stoklar tükenmeden acele edin bu fırsatı kaçırmayın. İşte 15 Eylül 2022 fiyat listesi..

Çağrı Market yeni kataloğunu yayınladı! Acele edin bu fırsatı kaçırmayın! 9 Eylül 2022 fiyat listesi.

Bu fırsat kaçmaz. Çağrı markette indirim üzerine indirim. 9 Eylül 2022 Çağrı market indirim kataloğunu kaçırmayın. Bu fiyatlar herkesi çok sevindirecek. İşte 9 Eylül 2022 fiyat listesi..

Ağrı'da acele kamulaştırma kararı!

Ağrı ilinde tesis edilecek İpektepe Rüzgar Enerji Santrali'nin yapımı amacıyla bazı taşınmazların acele kamulaştırma kararı verildi. Acele kamulaştırma kararı bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

Ağrı'da acele kamulaştırma kararı!

Ağrı ilinde tesis edilecek Kaplan Regülatörü ve Hidroelektrik Santrali'nin  taşınmazların kamulaştırılmasına karar verildi.  Acele kamulaştırma kararı bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

Ağrı ve Bingöl'de acele kamulaştırma kararı!

Bingöl ve Ağrı'da bazı taşınmazların acele kamulaştırılmasına ilişkin Cumhurbaşkanı kararları Resmi Gazete'de yayımlandı.

Ağrı Eleşkirt'te kayak merkezi için acele kamulaştırma yapılacak!

Ağrı İli, Eleşkirt İlçesi sınırları içerisinde bulunan bazı taşınmazların, Güneykaya Köyünde atıl durumda bulunan kayak merkezinin faaliyete geçirilmesi projesi için acele kamulaştırma yapılacak..

Ağrı Merkez'de yol çalışması için acele kamulaştırma yapılacak!

Bugünkü Resmi Gazete'de yer alan Bakanlar Kurulu Kararı gereğince, Ağrı Merkez'de yol yapım çalışmaları için acele kamulaştırma yapılacak..

Ağrı Eleşkirt'te toplu okul açılışı!

Ağrı’nın Eleşkirt ilçesinde yapımı tamamlanan okulların açılışı yapıldı. Açılış törenine Ağrı Valisi Musa Işın da katıldı...

Özel bankalardan konut kredisi faiz indirimi çağrısına geç cevap!

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın bankalara faiz indirimi çağrısına en başta kamu bankalarının ivedilikle cevap verdiğini, özel bankaların ise indirim çağrısına panikleyerek yanıt vermesine SABAH Ekonomi Yazarı Dilek Güngör çarpıcı bir yazı ile ele aldı. İşte o yazı;

Ağrı Eleşkirt acele kamulaştırma Haberi

Ağrı Eleşkirt acele kamulaştırma

Ağrı İli, Eleşkirt İlçesi sınırları içerisinde bulunan taşınmazların, Güneykaya Köyünde atıl durumda bulunan kayak merkezinin faaliyete geçirilmesi projesi kapsamında Ağrı İl Özel İdaresi tarafından acele kamulaştırılması; kararlaştırıldı. Bakanlar Kurulu kararı bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

Ağrı İli, Eleşkirt İlçesi Sınırları İçerisinde Bulunan Bazı Taşınmazların, Güneykaya Köyünde Atıl Durumda Bulunan Kayak Merkezinin Faaliyete Geçirilmesi Projesi Kapsamında Ağrı İl Özel İdaresi Tarafından Acele Kamulaştırılması Hakkında Karar için