30 / 04 / 2024

Ağrı Havalimanı nerede

Ağrı Havalimanı nerede

Başbakan Ahmet Davutoğlu, Ağrı Havalimanı'nın adının Ağrı Ahmedi Hani Havalimanı olacağını belirtti.

Diyarbakır Havalimanı CIP salonu kiraya verilecek!

Diyarbakır Havalimanı'nda bulunan 1.029,69 metrekarelik CIP salonu KDV dahil aylık 14 bin 500 TL muhammen kira bedeli üzerinden açık ihale usulü ile ihale edilerek 31 Aralık 2019 tarihine kadar kiraya verilecek...

İstanbul Yeni Havalimanı nerede? Ulaşım nasıl sağlanır?

Türkiye’nin ve dünyanın en büyük havalimanı İstanbul Yeni Havalimanı 29 Ekim 2018 tarihi itibariyle açıldı. Havalimanın açılışı ile birlikte en çok merak edilen şey ulaşımı oldu. Peki İstanbul Yeni Havalimanı nerede? Ulaşım nasıl sağlanır?

Veli Ağbaba'dan 3. havalimanı için komisyon çağrısı!

CHP Genel Başkan Yardımcısı Ağbaba, "3. havalimanı inşaatı ile ilgili AKP hükümetine açık çağrı yaptı. Ağbaba, "Bir komisyon kurulsun, bu komisyon oradaki kazaları araştırsın. Eğer hükümet bir komisyon kurmazsa CHP bu konuda bir komisyon kuracak." dedi.

Iğdır Havalimanı'na 15 Temmuz şehidinin ismi verildi!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, "Iğdırlıların temsilcisi bir genç olan Bülent Aydın ilk şehidimizdi. Iğdır Havalimanı'nın ismini 'Iğdır Bülent Aydın Havalimanı' yaptık." açıklamasında bulundu.

Esenler Ömür İstanbul nerede?

Efitaş İnşaat,Esenler Belediyesi ve Eskon İnşaat ortaklığı ile inşa edilen Ömür İstanbul projesi 218 konut ve 3 dükkandan meydana geliyor. Peki Esenler Ömür İstanbul nerede?

Aydın Çıldır Havalimanı'nın yerine TOKİ mi yapılacak?

AK Parti Aydın Milletvekili Abdurrahman Öz, geçtiğimiz günlerde TBMM Genel Kurulu’nda yaptığı konuşmada Çıldır Havalimanı’nın bulunduğu yere ileride TOKİ yapılacağını ileri süren CHP Aydın Milletvekili Hüseyin Yıldız’ın açıklamalarının gerçeği yansıtmadığını söyledi.

Başbakan Yıldırım Ağrı'da toplu açılış törenine katılacak!

Başbakan Binali Yıldırım, saat 15.50'de Ağrı'ya gitti. Yıldırım'ı, Esenboğa Havalimanı'ndan yetkililer uğurladı. Başbakan Yıldırım Ağrı'da toplu açılış törenine katılacak.

Diyarbakır Havalimanı’nın yeni terminal binası 28 Mayıs'ta açılacak!

Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Başbakan Yıldırım, cumartesi günü Diyarbakır Havalimanı’nın yeni terminal binasını hizmete açacak. Pazar günü ise Cumhurbaşkanı ve Başbakan, İstanbul’un Fethi Kutlamaları'nda olacak.

Diyarbakır Havalimanı yeni terminal binası Cuma günü açılacak!

Diyarbakır'ı uluslararası hava trafiğine açacak Diyarbakır Havalimanı yeni terminal binasının resmi açılışı Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun da katılımıyla cuma günü yapılacak.

TOKİ Ağrı Merkez Fırat Mahallesi 2. Etap kura çekilişi nerede?

13 bin TL peşinatla ödeme yapılabilen TOKİ Ağrı Merkez Fırat Mahallesi 2. Etap'ta kura satışları başladı. Peki TOKİ Ağrı Merkez Fırat Mahallesi 2. Etap kura çekilişi nerede?

TOKİ Ağrı Merkez Fırat Mahallesi 2. Etap kura çekimi nerede?

Kura yöntemiyle satışa çıkarılan TOKİ Ağrı Merkez Fırat Mahallesi 2. Etap Konutları 3+1 ve 4+1 olarak tasarlandı. Peki TOKİ Ağrı Merkez Fırat Mahallesi 2. Etap kura çekimi nerede?

TOKİ Ağrı Merkez Fırat Mahallesi kura çekilişi nerede?

Kura yöntemiyle satışa sunulan Ağrı Merkez Fırat Mahallesi TOKİ Konutları 3+1 ve 4+1 olarak tasarlandı. Peki TOKİ Ağrı Merkez Fırat Mahallesi kura çekilişi nerede?

Diyarbakır Havalimanı'nın yeni binası tamamlandı!

Güneydoğu Anadolu Bölgesi'nin yurt dışına açılmasını sağlayacak olan Diyarbakır Havalimanı'nın yeni terminal binasının yapımı tamamlandı.

Ağrı Havalimanı nerede Haberi

Ağrı Havalimanı nerede

8 Ocak 1997 tarihinde hizmete açılan Ağrı Havalimanı 2009 yılında pist, taksiyolları ve apronun genişletilmesine başlanmış, 2011 yılı başından itibaren tekrar hizmete açılmıştır. Havalimanı'nın Yeni terminal binası ve apron inşaatı devam ediyor. 

Başbakan Davutoğlu ile eşi Sare Davutoğlu, Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Mehdi Eker ile Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Feridun Bilgin de Ağrı'ya gitti. Davutoğlu, partisinin Belediye Meydanı'ndaki mitingininde Ağrı Havalimanı'nın adının Ahmedi Hani Havalimanı olacağını...