05 / 05 / 2024

ağrı ihale ilanları

ağrı ihale ilanları

Ağrı İl Özel İdaresi, Ağrı Merkez'de yer alan arsayı 16 milyon 182 bin 144 TL bedelle satışa çıkardı.

Patara'daki 28 milyon 700 bin TL'lik arazi satışı için 'durdurulsun' çağrısı!

Kaş Belediye Meclisi, Patara'daki toplam 43 dönümlük araziden iki parsel için alınan ihale kararı üzerine Kaş Çevre ve Kültür Derneği, ihalelerin iptal edilmesi çağrısında bulundu. 

Konya'da satılık imarlı arsa fırsatı! Fiyatını gören şaşırıyor!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü merakla beklenen Eylül 2022 ihale ilanlarını hız kesmeden yayımlamayı sürdürüyor. Yayımlanan son ilanlara göre, Milli Emlak Konya'da da arsa satıyor. İşte detaylar...

Gaziantep Şehitkamil'deki bu arsa fırsatını duyan çok şaşırıyor!

Arsa ya da konut yatırımını tercih eden yatırımcılar Milli Emlak Genel Müdürlüğü'nün Eylül ayındaki yeni ihale ilanlarını da yakından takip ediyor. Milli Emlak Genel Müdürlüğü şimdi de Gaziantep'te arsa satıyor.

TOKİ'den Ağrı Merkez'e 3 yeni veteriner binası! İhalesi bugün!

Ağrı ili Merkez ilçesi Baloluk ve Bölükbaşı köylerinde Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi Kapsamında 314 Adet Ahır Ünitesi ve 3 Adet Veteriner Binası İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (e-ihale) ihalesi bugün saat 14:30'da gerçekleştirilecek.

TOKİ'den Ağrı'ya 3 yeni veteriner binası! İhalesi yarın!

Ağrı ili Merkez ilçesi Baloluk ve Bölükbaşı köylerinde Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi Kapsamında 314 Adet Ahır Ünitesi ve 3 Adet Veteriner Binası İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (e-ihale) ihalesi yarın saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ'den Ağrı'ya 3 yeni veteriner binası!

Ağrı ili Merkez ilçesi Baloluk ve Bölükbaşı köylerinde KDGP Kapsamında Ahır Üniteleri ve Veteriner Binaları İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (e-ihale) ihalesi 3 Şubat 2021 tarihinde saat 14:30'da yapılacak.

3 Katlı Büyük İstanbul Tüneli'nin ihale çağrısı Aralık'ta yapılacak!

3 Katlı Büyük İstanbul Tüneli Projesi’nin ihale çağrısına Aralık ayında çıkılacak. Dev proje ile 10 istasyonda 9 farklı raylı sistem ekspres metro ile birbirine bağlanacak

Adıyaman 112 Acil Çağrı Merkezi'nin inşaatı başladı!

İçişleri Bakanlığı tarafından Adıyaman’da faaliyete geçen 112 Acil Çağrı Merkezi'nin inşaat çalışmaları başladı. Toplam 10 bin metrekare üzerinde hayata geçirilecek proje 11 Milyon 564 bin TL'ye ihale edilecek.

Ağrı Fırat Mahallesi kentsel dönüşüm ön yeterlilik ihalesi bugün!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından Ağrı Merkez Fırat Mahallesi Suçatağı mevkiinde gerçekleşecek olan kentsel dönüşüm projesi için ihale süreci başladı.

Van'da ağır hasarlı 11 bin 300 konut yıkılacak!

Van'da ağır hasarlı 11 bin 300 bina yıkım bekliyor.Van AFAD Müdürü Uçar,"Ağır hasarlı binaların yıkımına ilişkin ihale yapılacağı bakanlığımızca tarafımıza bildirilmiştir"dedi.

KİK'ten ihalelerde aşırı düşük teklife sınır!

Danıştay'ın aşırı düşük teklifle ihale kazanılmasını müteahhitlik işlerinde serbest bırakan mevzuatın yürütmesini durdurmasının ardından, Kamu İhale Kurumu aşırı düşük teklife sınır getirdi. İşte değişikliği ayrıntıları...

Kamudaki inşaat ihalelerinde aşırı düşük teklife yasak geldi!

KAMUNUN büyüklüğü 40 milyar TL’yi bulan inşaat ihalelerinde aşırı düşük tekliflere sorgusuz sualsiz ihale verilmesine Danıştay “dur” dedi.

İnşaat ihalelerinde aşırı düşük teklife yasak!

Kamunun büyüklüğü 40 milyar TL’yi bulan inşaat ihalelerinde aşırı düşük tekliflere sorgusuz sualsiz ihale verilmesine Danıştay “dur” dedi. İhaleler artık makul ve mantıklı tekliflere verilecek.

ağrı ihale ilanları Haberi

ağrı ihale ilanları

Ağrı İl Özel İdaresi, Ağrı Merkez'de yer alan arsayı satışa çıkardı. Arsanın satış bedeli 16 milyon 182 bin 144 TL olarak belirlendi.

TAŞINMAZ SATILACAKTIR
Ağrı İl Özel İdaresinden:
1-Ağrı İli, Merkez İlçesi, Suçatağı mevkii 962 nolu parsel (52.800 m²) üzerine en az 27.000 m² işyeri olarak kiralanabilir alana sahip Alışveriş Merkezi (AVM) yapmak üzere arsa satışı yapılacaktır. AVM öncelikli yapılacak olup, mevcut yeterli arsa kalması durumunda Yüklenicinin istemesi halinde otel, konut, sağlık tesisi yapılabilir. Taşınmaz satış için ihale tarih ve saati belirtilen işlerin 2886 sayılı Devlet İhale Kanunun 37. maddesi gereğince kapalı teklif usulü ile yapılacaktır.

2- İhalenin yapılacağı yer;
a) Adı: Ağrı İl Özel İdaresi
b) Adresi: Fırat Mah. Yaşar Kemal Cad. Ağrı İl Özel İdare No: 105/C Merkez/AĞRI