21 / 05 / 2024

ağrı kar

ağrı kar

Ağrı'nın Doğubayazıt ilçesinde etkili olan kar yağışı nedeniyle Tendürek ve İpek Dağı geçitleri, ulaşıma kapandı. İlçede aniden bastıran kar yağışı hayatı olumsuz yönde etkiledi...

İslam Memiş'ten yatırımcılara 'bekle' çağrısı! Yarından sonra buna yatırım yapan kazanacak!

Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş, yarından sonra dolar karşısındaki enstrümanlarda yükseliş beklediğini açıklayarak yatırımcılara 'bekleyin' çağırısı yaptı.

İnşaat mühendislerinden çağrı! Depremin asıl sorumluları ortaya çıkarılsın

6 Şubat depreminin faturası inşaat mühendislerine kesildi. Mühendisler ise asıl suçluların kendileri olmadığını belirterek, gerçek suçluların ortaya çıkarılması çağrısında bulundu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın indirim çağrısı karşılık buldu! Onlar da iğneden ipliğe indirim yaptı!

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın indirim çağrısına destek sürüyor. İTO Başkanı Şekip Avdagiç ve ATO Başkanı Gürsel Baran, oda üyelerini indirime ve yıl sonuna kadar zam yapmamaya davet etti. Ayrıca, İstanbul Perakendeciler Derneği Başkanı Faruk Güzeldere de bütün sektörleri enflasyonla mücadeleye çağırdı.

Aşırı sıcak havalarda bunları sakın aracınızda unutmayın, her an patlama riski ile karşı karşıya kalabilirsiniz!

Aşırı sıcak havalar nedeniyle hem kendi sağlığımıza hem de aracımızın sağlığına dikkat etmek zorundayız. Yaz aylarında uzun süreli park durumunda aracımızda unuttuğumuz veya bıraktığımız bazı eşyalar sonucu zehirlenme veya patlamalara yol açan çeşitli tehlikeler taşıyor.

“Deprem, rant kapısı olmaktan çıkarılsın” dedi, 10 il için özel fon çağrısı yaptı!

Yaşanan büyük deprem felaketinin ardından çok önemli bir çağrı geldi. Depremin rant kapısı değil, beka sorunu olduğunu Kentsel Dönüşüm ve Şehircilik Vakfı Başkanı Haluk Sur, depremin vurduğu 10 ile özel gayrimenkul yatırım fonu kurulması için çağrı yaptı. İşte detaylar…

Şoförler dikkat! Araç kullanırken bunu yapmayana çok ağır ceza var! Bakın o ceza neymiş?

İnsanlar araca bindiği zaman eğer bunu yapmıyorsa para cezası ile karşı karşıya kalıyor. Uzmanlar, araç kullanan insanların ceza yemeden hemen bu işlemi yerine getirmelerini, aksi halde ağır para cezası ile karşılaşacaklarını söylüyor. İşte detaylar... 

İslam Memiş, gram altında ters köşe yaptı! Kritik çağrı!

Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş, gram altın ve doların geleceğine dair yeni açıklamalarda bulundu. Memiş, özellikle gram altında 'baskılanmaya karşı yol haritası' diyerek bir çağrı yaptı.

ABD Hazine Bakanı Yellen'den gıda krizine karşı harekete geçin çağrısı: Kehanet gerçek mi oluyor?

Rusya Ukrayna savaşıyla birlikte dünya üzerinde tahıl ve hububat başta olmak üzere pekçok gıda ürününe erişim zorlaştı. Ayçiçek yağı, buğday, bakliyat ürünlerinde sıra dışı fiyat artışları görüldü. ABD, gıda krizine karşı G20 ülkelerine harekete geçmeleri için çağrıda bulundu.

Çiftçilere aşırı pahalı ilaç şoku! Ürünü satın alamayınca kendi formüllerini ürettiler

Tarımda aşırı artan maliyetler nedeniyle akaryakıt gübre gibi ihtiyaçlarını karşılamakta zorlanan çiftçiler ürünlerine atacakları ilacın da pahalı olması nedeniyle kişisel yöntemlere başvurmaya başladı. Üretici pahalı tarım ilacını satın alamayınca çareyi bakın ne yapmakta buldu?

MÜSİAD'ın indirim çağrısına üyelerden tam destek geldi!

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği Başkanı Mahmut Asmalı yaptığı açıklamada, "Çağrımızın hızlı bir şekilde karşılık bulmasından dolayı gururluyuz. Üyelerimiz kampanyamıza indirim yaparak destek vermeye başladı." dedi.

Fatih Mehmet Maçoğlu'ndan ev sahiplerine kira çağrısı!

Tunceli'de öğrenciler ev bulma sorunuyla karşı karşıya. Tunceli Valiliği, öğrencilerin mağdur olmaması amacıyla atıl durumdaki binaları yurt yaparken, boş evlerin öğrencilere verilmesi için de harekete geçti. Yetkili isimler kiraların düşürülmesi için ev sahiplerine çağrıda bulundu.

Almanya'da konut sayısının arttırılması için çağrı!

Almanya'nın başkenti Berlin'de ırkçılık ve adaletsiz tutuma karşı yapılan protestolarda konut sayısının arttırılmasına yönelik çağrı yapıldı. 

Libya'dan Türk müteahhitlere yatırım çağrısı!

2011 senesinden itibaren iç karışıklık yaşayan Libya yarım kalan inşaat projeleri için Türkiye'den yardım istiyor. Ülke inşaatların tamamlanması için Türk müteahhitlere yatırım çağrısı yaptı. 

ağrı kar Haberi

ağrı kar

Ağrı'nın Doğubayazıt ilçesinde etkili olan kar yağışı nedeniyle Tendürek ve İpek Dağı geçitleri, ulaşıma kapandı. İlçede aniden bastıran kar yağışı hayatı olumsuz yönde etkiledi. Şehir merkezinde lapa lapa yağan kar, yüksek kesimlerde ulaşımda aksamalara neden oldu.


Van-Doğubayazıt arasında ulaşımı sağlayan 2 bin 550 rakımlı Tendürek Dağı geçidi ile Ağrı-Doğubayazıt arasında ulaşım sağlayan 2 bin 10 rakımlı İpek Dağı geçidi ulaşıma kapandı.


Yoğun kar yağışıyla birlikte herhangi bir aksaklık yaşanmaması için jandarma ekipleri, devriye görevi yürütüp sürücüleri, çekme halatı ve kış lastiği kullanımı konusunda uyardı.


Sabah...