01 / 05 / 2024

Ağrı Patnos Kaymakamlık binası kentsel dönüşüm

Ağrı Patnos Kaymakamlık binası kentsel dönüşüm

Patnos Kaymakamı Engin Yalçın, yaptığı açıklamada, Patnos Belediye Başkanlığı'nın kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında kaymakamlık binasının boşaltılmasını istediğini söyledi.

Konutlara ağır vergi yükleri geliyor...

Yeni vergi olmayacağı sözü veren iktidar, oturduğu ev dışında konut alacaklara ağır vergi yükü getireceğini açıkladı. Buna göre, kredi ile  birden fazla konut alacaklar yüzde 15 oranında Banka ve Sigorta Muameleleri Vergisi (BSMV) ödeyecek.  İşte haberin detayları..

Kahramanmaraş depremlerinin ekonomik faturası ağır olacak! 150 milyar dolarlık finansmana ihtiyaç var!

Kahramanmaraş depremlerinin Türkiye ekonomisine faturası ağır olacak. Yıkılan şehirlerin yeniden kurulması, konutların yapımı, depremzedelere sunulacak geçici barınma, iş ve istihdam destekleri nedeniyle 150 milyar dolarlık bir finansmana ihtiyaç duyulacağı tahmin ediliyor.

Ağrı-Patnos Devlet Yolu açıldı! 1 saatlik süre 35 dakikaya düşüyor! 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nden Ağrı-Hamur-Tutak-Patnos Devlet Yolu Açılış Töreni'ne canlı bağlantıyla katılım gösterdi ve açıklamalarda bulund. İşte Ağrı-Patnos Devlet Yolu ile ilgili merak edilenler...

Çağrı Market’te kısa sürecek olan muhteşem indirimler sizi bekliyor! Çağrı Market 1 Ekim 2022 fiyat listesi..

Sevilen perakende mağazalarıyla Çağrı Market, birçok üründe kısa sürelik indirim başlattı. Pirinçten una, ayçiçeği yağından poşet çaya, ve daha birçok üründe indirimli fiyatlar raflara yansıdı. İşte, Çağrı Market 1 Ekim 2022 fiyat listesi..

10 soruda TOKİ Ağrı Patnos 2022 Sosyal Konut Projesi! Tam 100 adet konut!

TOKİ 250 bin konut projeleri kapsamı dahilinde Ağrı’da da yeni projeler inşa edecek. Peki, TOKİ Ağrı Patnos Projesi’nde kaç konut yapılacak ve nasıl vurulacak?

TOKİ Ağrı Patnos’ta 100 ucuz sosyal konut!

Merakla beklenen Sosyal Konut Projesi 2022’nin detayları belli oldu. Peki TOKİ Ağrı Patnos’ta 2022 Sosyal Konut Projesi detayları nedir? İşte TOKİ 2022 Sosyal Konut Projesi detayları…

Okulların açılmasına son 5 gün kaldı! Çağrı Market kırtasiye ürünlerinde fiyatlar nasıl? 6 Eylül 2022 fiyat listesi..

Çağrı market okul kırtasiye alışveriş kataloğunu yayınladı. Birçok üründe piyasının altındaki rakamlar okul alışverişi için market market gezen velileri sevindirdi. Sevilen perakende markası, 6 Eylülde yayınladığı katalogta, kırtasiye ürünlerine yer verdi. Işte 6 Eylül 2022 fiyat listesi...

Ağrı Patnos için flaş karar! Resmi Gazete'de yayımlandı! 

Ağrı'nın Patnos ilçesinde bazı alanların kentsel dönüşüm ve gelişim proje alanı ilan edilmesine ilişkin karar yürürlükten kaldırıldı. Söz konusu karar bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

Çağrı Uygulama Mimarlık Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çağrı Uygulama Mimarlık Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Çağrı Çelikten tarafından kuruldu.

Selim Köşger'den, deprem mağdurlarına kira ve taşınma için başvuru çağrısı!

İzmir Valisi Yavuz Selim Köşger, hasar tespit komisyonları tarafından tespit edilen orta ve ağır hasarlı ev sahiplerinin kira ve taşınma başvurularını kaymakamlıklardaki ve mahallelerdeki irtibat ofislerine yapabileceğini belirtti.

Giresun'daki 45 binadaki 141 bağımsız bölüm ağır hasarlı!

Dereli'de toplamda 392 binadaki 1754 bağımsız bölüm incelendi. 45 binadaki 141 bağımsız bölümün ağır hasarlı, yıkık ya da acil yıkılacak şekilde olduğu belirlendi.

İstanbul için dikkat çeken açıklama: Ağır ve yıkıcı deprem beklenmiyor!

Iğdır Üniversitesi Mühendislik Fakültesi İnşaat Mühendisliği Bölümü Geoteknik Anabilim Dalı'nda görevli öğretim üyesi Dr. Mehmet Salih Bayraktutan, İstanbul için dikkat çeken açıklamalarda bulunarak, ağır ve yıkıcı deprem beklenmediğini söyledi.

Pek Aır Havacılık Anonim Şirketi kuruldu!

Pek Aır Havacılık Anonim Şirketi bugün Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Hasan Peker ve Fatih Peker ortaklığında kuruldu.

Ağrı Patnos Kaymakamlık binası kentsel dönüşüm Haberi

Ağrı Patnos Kaymakamlık binası kentsel dönüşüm

AĞRI'nın Patnos İlçe Kaymakamlığı'nın, yapımı planlanan yeni hizmet binası çalışmaları nedeniyle Patnos 3. Jandarma Komando Alay Komutanlığı karşısında bulunan sosyal hizmetler binasında hizmet vereceği bildirildi. 


Patnos Kaymakamı Engin Yalçın, yaptığı açıklamada, Patnos Belediye Başkanlığı'nm kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında kaymakamlık binasının boşaltılmasını istediğini söyledi. 


Kentsel dönüşüm çalışmalarının başlanması için binayı boşaltarak, belediyenin isteğini yerine getirdiklerini ifade eden Yalçın, şöyle konuştu: "İçinde bulunmuş olduğumuz sosyal hizmetler binasında İlçe Kaymakamlığı, İlçe Özel İdaresi, İlçe Malmüdürlüğü, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı (SYDV) ve çevik kuvvet olmak üzere bütün kurumları tek çatı altında topladık. Geriye kalan iki kurumumuz olan Nüfus Müdürlüğü ve Tapu Sicil Müdürlüğüne de yer arayışı içerisindeyiz. En kısa sürede bu iki kurumumuzu da buraya getirerek taşınma işlemimizi yerine getirmiş olacağız." 


Erzurum...