12 / 05 / 2024

Ağrı Şehir Hastanesi inşaatı son durum

Ağrı Şehir Hastanesi inşaatı son durum

Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, "15 şehir hastanemizin imzalarını, protokol ve ek sözleşmelerini geçtiğimiz hafta bitirdik. Şehir hastanelerinin, uluslararası finansman, hukuk ve işletme boyutlarıyla alakalı 29 ek sözleşmeyi de tamamladık" dedi...

Türk Sağlık Sen'den İzmir Şehir Hastanesi çağrısı! En az 3 bin sağlık çalışanı için acil atama bekleniyor!

İzmir Şehir Hastanesi zorunlu görevlendirmelerle toplanan sağlık personelleri ile açılışı yapılırken, Türk Sağlık Sen İzmir 2 Nolu Şube Başkanı Şenol Atıcı, en az 3 bin sağlık çalışanının İzmir'e atanması talebinde bulundu.

Şanlıurfa Şehir Hastanesi'nin inşaatında son durum ne?

Şanlıurfa'ya önümüzdeki yıl yeni şehir hastanesi yapılıyor. Şanlıurfa İl Sağlık Müdürü Prof. Dr. Mehmet Gülüm,  yaptığı açıklamada, şehir hastanesi ile Şanlıurfa'daki sağlık hizmetinin kalite ve konforunun artacağını belirtti. 

Bingöl'e şehir hastanesi müjdesi!

TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı Cevdet Yılmaz, AK Parti Genişletilmiş İl Danışma Meclisi Toplantısı'nda Bingöl'de inşa edilecek şehir hastanesi için ihale çalışmalarının yapıldığını dile getirdi. 

Rize Şehir Hastanesi'nde son durum ne?

Rize'de inşa edilen şehir hastanesi için çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Şehir hastanesinin deniz dolgusu sondaj işlemleri yapılıyor. 

İzmir Şehir Hastanesi ne zaman açılacak?

Temeli 2014’te atılan ve 30 ayda açılması öngörülen İzmir Şehir Hastanesi hala tamamlanmadı. Hastanenin açılışı 5 kez ertelendi. Hastanenin inşaatı hala tamamlanmış değil...

Tekirdağ Şehir Hastanesi inşaatında sona geliniyor!

Son dönemde hayata geçirilen projelerle dikkat çeken Tekirdağ, Akfen İnşaat tarafından inşa edilen Şehir Hastanesi'ne kavuşmak için gün sayıyor. 

Samsun Şehir Hastanesi için geri sayım başladı!

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, yaptığı açıklamada şehir hastanesi ihale sürecinin tamamlandığını belirterek, hazırlıkların ardından kısa sürede temelinin atılacağını söyledi.

Konya Şehir Hastanesi açılış için hazır!

Sağlık Bakanlığı tarafından kamu-özel sektör iş birliğiyle başlatılan "Şehir Hastaneleri Projesi" kapsamında inşaat çalışmaları Konya Şehir Hastanesi, açılışa hazır...

Kartal Dr. Lütfi Kırdar Şehir Hastanesi açıldı!

İstanbul'un dev sağlık yatırımlarından biri olan Kartal Dr. Lütfi Kırdar Şehir Hastanesi'nin resmi açılış töreni gerçekleştirildi. 

Göztepe Şehir Hastanesi'nin ilk etabı Ağustos'ta açılacak!

Yarım asra yakındır şifa dağıtan İstanbul Medeniyet Üniversitesi Göztepe Eğitim ve Araştırma Hastanesi, Ağustos'ta ilk etabının hizmete açılması hedeflenen yeni binasıyla şehir hastanesi statüsüne kavuşarak, Türkiye'nin en modern hastanelerinden biri olarak hizmet sağlayacak. 

Antalya'ya şehir hastanesi müjdesi!

Antalya Sağlık Müdürü Ünül Hülür, il genelinde 17 sağlık yatırımında çalışmaların hızla sürdüğünü açıkladı. Hülür, şehir hastanesi için zemin etüdü yapıldığından bahsetti.

Başakşehir Şehir Hastanesi 21 Mayıs'ta açılacak!

Sağlık alanında yapılan yatırımlar hakkında konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ilk bölümü daha önce açılan Başakşehir Şehir Hastanesi'nin ikinci kısmının 21 Mayıs'ta açılacağını söyledi.

Başakşehir Şehir Hastanesi'nin inşaatı havadan görüntülendi!

Yaklaşık 1 milyon metrekare kapalı inşaat alanı ve 2 bin 682 yatak kapasitesine sahip olacak Başakşehir Şehir Hastanesi'nin ilk etabı yarın açılıyor. Şantiye alanında çalışmalar havadan görüntülendi.

Ağrı Şehir Hastanesi inşaatı son durum Haberi

Ağrı Şehir Hastanesi inşaatı son durum


Ağrı'da gezi ve incelemelerde bulunan Müezzinoğlu, yapımı devam eden şehir hastanesi inşaatını gezerek bilgi aldı. Bir gazetecinin, "Şehir hastaneleri hangi aşamada?" sorusu üzerine Müezzinoğlu, "15 şehir hastanemizin imzalarını, protokol ve ek sözleşmelerini geçtiğimiz hafta bitirdik. Şehir hastanelerinin, uluslararası finansman, hukuk ve işletme boyutlarıyla alakalı 29 ek sözleşmeyi de tamamladık" diye konuştu.


Müezzinoğlu, şunları söyledi:


"Bir veya 2 ay içerisinde finansmanlarını da çözecekler ve şehir hastanelerimiz haziran sonu itibarıyla verdikleri taahhütlere uyacak şekilde, ortalama 30 aylık taahhütleri var, 30 ay sonunda, bugün itibarıyla baktığımızda da yaklaşık 2,5-3 yıl sonra da biz bu 15 şehir hastanemize, 24 bin yatak kapasiteli hastanelerimize kavuşmuş olacağız. Yaklaşık 30 veya 35 yeni şehir hastanemizin projelendirme ve ihale süreçlerini de bu yıl içinde başlayıp tamamlamayı hedefliyoruz."


Bakan Mehmet Müezzinoğlu,...