18 / 05 / 2024

Ağrı turizmi ne durumda

Ağrı turizmi ne durumda

Ağrı ilinde İbrahim Çeçen Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi tarafından düzenlenecek olan " Turizm Rehberliği Sertifikalı Eğitim Programı " ile Ağrı turizmine akademik destek sağlanacağı bildirildi...

Koçtaş’ta Beko CM 9101 Çamaşır Makinesi’ne özel sepette 2 bin TL indirim!

Koçtaş, evine çamaşır makinesi almak isteyenleri sevindirecek bir haber verdi. Beko CM 9101 Çamaşır Makinesi’ne sepette 2 bin TL indirim kuponu vereceğini paylaşan Koçtaş, kampanyanın detaylarını da açıkladı.

Migros'ta temel gıda ürününe indirim furyası! Ayçiçek yağı 33 TL, un 12 TL, şeker 22 TL, salça 36 TL!

Migros Market haftanın indirimli ürünlerini açıkladı. Kampanya kapsamına alınan 21 temel gıda ürününe farklı oranlarda indirim uygulandı. İşte indirimli ürünler ve fiyat listesi...

Malatya Doğanşehir'de 4 bin 600 ağır hasarlı binanın yıkımı bayramdan sonra yapılacak!

Malatya Doğanşehir'de 4 bin 600 ağır hasarlı binanın yıkımı bayramdan sonra yapılacağı açıklandı. Peki ilçede enkaz kaldırma çalışmalarında son durum ne? 

Altında yeni hamle! Altın fiyatları için öyle bir açıklama geldi ki ne görüldü ne de duyuldu! Koşun hemen bakın

Ons altın Dünyadaki belirsizlik ortamı ve ekonomilerdeki risklerin etkisi ile yükselmeye devam ediyor. Altına olan güven de artmaya başladı. Altın fiyatları için öyle bir açıklama geldi ki ne görüldü ne de duyuldu! Koşun hemen bakın!

Ağır hasarlı binalar ne olacak? Evin depreme dayanıklılığını anlamak için nelere bakılmalıdır?

Deprem gerçeği vatandaşları bu konuda daha duyarlı olmaya davet ediyor. Bundan dolayı eğer bir bina ağır hasarlı ise neler yapılmalı, nasıl bir karar alınır? soruların sayıları artmaya başladı. İşte bu konuya dair detaylar!

Ağır hasarlı araçlara ne olacak? Ağır hasarlı araçlara ödeme! Hemen başvurun!

Kahramanmaraş’ta meydana gelen depremlerden sonra enkaz altında pek çok araç kaldı. Ağır hasarlanan araçlar için vatandaşların akıllarında soru işaretleri bulunuyor. İşte detaylar!

Merkez Bankası resmen açıkladı! Dolar ne 10 TL ne de 40 TL olacak! Dolar tam tamına bu kadar olacak! Son dakika

Amerika Merkez Bankası faiz kararı öncesinde gözler dolar kuruna çevrildi. Dolar bu hafta yatırımcısına kazandırırken yatırımcılar doların yükselip yükselmeyeceğini merak ediyor. Merkez Bankası resmen açıkladı! Dolar ne 10 TL ne de 40 TL olacak! Dolar tam tamına bu kadar olacak! Son dakika...

Arçelik A Enerji Sınıfı Çamaşır Makineleri ne kadar? 30 Ocak 2023 fiyat listesi...

Çamaşırları tertemiz yıkarken tasarruf etmenizi de sağlayan Arçelik A Sınıfı Çamaşır Makineleri ne kadar enerji tüketiyor? Hangi model ne kadar elektrik harcıyor? Fiyatları kaç TL? İşte cevabı...

Lor Peyniri 25 TL Tost Peyniri 45 TL Et ve Süt Kurumu süt ürünleri ne kadar? İşte 21 Ocak 2023 fiyat listesi…

Et ve Süt Kurumu’nda (ESK) süt ürünleri ne kadar? Piyasanın oldukça altında satış fiyatı belirleyen kurumun 21 Ocak 2023 fiyat listesi belli oldu. Lor Peyniri 25 TL, Tost Peyniri 45 TL’den satışa çıktı. İşte tüm ürünlerin fiyat listesi…

Doların roket gibi fırlayacağı asıl tarih resmen belli oldu! Bu rakam ne görüldü ne duyuldu! Eliniz ayağınız titreyecek!

Son zamanlarda değer kaybeden dolar kuru için yatırımcılar tüm ümidini yitirmeye başlarken, ekonomist Selçuk Geçer doların roket gibi fırlayacağı asıl tarihi açıkladı. Bu rakam ne görüldü ne duyuldu! Eliniz ayağınız titreyecek!

''Gümüş kraldır'' diyen Altın Kahini İslam Memiş zirve rakamı açıkladı! Bu rakam ne görüldü ne de duyuldu!

Gümüş fiyatlarının ne kadar olacağını merak edn yatırımcılar için Altın Kahini İslam Memiş'ten zirve rakam açıklaması geldi ve ''gümüş kraldır'' dedi.  Bu rakam ne görüldü ne de duyuldu!

Avrupalılar Türkiye'deki bir ürüne aşırı ilgi göstermeye başladı! Hepimiz kullanıyoruz sizi de ilgilendiriyor

Avrupalıların Türkiye'de ticaretleri hız kesmeden devam ediyor. Avrupalılar son olarak Türkiye'deki önemli bir ürüne daha aşırı ilgi göstermeye başladı. İşte konuyla ilgili detaylar...

SSK ve BAĞ-KUR’lu olanlar soruyor! SSK'dan BAĞ-KUR’a geçtim ne zaman emekli olabilirim?

SSK ve BAĞ-KUR’lu olan vatandaşlar, emeklilik hakkında pek çok soru sormaktadır. İşte onlardan biri de “SSK'dan BAĞ-KUR’a geçtim ne zaman emekli olabilirim?” sorusudur. İşte detaylar!

Ağrı turizmi ne durumda Haberi

Ağrı turizmi ne durumda

Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi tarafından düzenlenecek "Turizm Rehberliği Sertifikalı Eğitim Programı"yla tarihi eserleri, dağları, yaylaları, gölleri, meteor çukuru, kaplıcaları, kanyonu, sulak alanlarıyla önemli potansiyele sahip olan kentte turizmcilere akademik destek sağlanacak.


Sürekli Eğitim Merkezi'nin düzenleyeceği programla Ağrı'nın gelişen ekonomik sektörlerinden biri olan turizm sektöründe çalışan ya da çalışmak isteyen bireylere, genel turizm alanında temel bilgi ve becerileri kazandırma, alanda eğitimli ara personel ihtiyacını karşılayacak eleman yetiştirme, mevcutta çalışan sektör elemanlarının bilgilerini güncel tutma ve mesleklerinde ilerleme olanağının sağlanması hedefleniyor.


Turizm alanında çalışan veya çalışmaya aday olarak hazırlanan, bu alandaki yeteneklerini geliştirmek isteyen, en az lise ve dengi okul mezunu olan herkes programa kayıt yaptırabilecek.


Sürekli Eğitim Merkezi Müdürü Mustafa Öztürk, AA muhabirine yaptığı açıklamada, "Turizm Rehberliği Sertifikalı Eğitim Programı"nı...