02 / 05 / 2024

Ağrı yangın

Ağrı yangın

Ağrı'nın Doğubayazıt ilçesinde bir evde çıkan yangında dumandan zehirlenen iki kardeş hayatını kaybetti. Olayda hayatını kaybeden kardeşlerin cenazeleri, otopsi için Trabzon Adli Tıp Kurumu'na gönderildi...

Belediye başkan adaylarına çağrı: Halkın sorunu barınma! Kiralık sosyal konutlar için çalışın!

CHP Erzincan Milletvekili Mustafa Sarıgül, barınma sorununu işaret etti ve belediye başkan adaylarına çağrıda bulundu. Mustafa Sarıgül, kiralık sosyal konutlar yapmaları tavsiyesini verdi. İşte o açıklama...

Mobilyacılardan indirim çağrısına yanıt! 31 Aralık son tarih

İndirim çağrılarının ardından mobilyacılar harekete geçti. Mobilya Dernekleri Federasyonu Başkanı Ahmet Güleç, federasyon üyesi 15 derneğin yıl sonuna kadar mobilyada perakende fiyatlarına zam yapmayacağını belirtti.

Tapu sahiplerine son çağrı! Bugün ödeme yapmazsanız büyük cezalar kapıda!

Tapu sahiplerini yakından ilgilendiren önemli bir çağrı yapıldı. Son tarih olarak 31 Mayıs 2023 tarihi verilmişti. Eğer ödeme yapılmazsa işte yapılacaklar!

Büro Memur-Sen'den zam için Temmuz beklenmesin çağrısı: En düşük memur maaşı, işçi maaşının yarısı kadar! 

Memurlar zam çağrılarını yineleyerek, en düşük memur maaşının, kamu işçilerinin maaşının yarısı kadar olduğuna dikkat çekti. İşte ayrıntılar...

Çağrı Erhan kimdir? Hangi dilleri biliyor? Kaç yaşında?

Lider Turizm A.Ş. Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi Çağrı Erhan kimdir? Kaç yaşında? Çağrı Erhan daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Çağrı Erhan'ın eğitim hayatı nasıldı? İşte Çağrı Erhan'ın yaşamına dair merak edilenler.

Türkiye Müteahhitler Birliği'nden çağrı: Kamuya iş yapan küçük ve orta ölçekli müteahhitler af yasası kapsamına alınsın

Türk inşaat sektörünün en köklü sivil toplum örgütlerinden Türkiye Müteahhitler Birliği (TMB),çaresizlik içinde teminat mektuplarını yakmak zorunda kalan ve cezalı duruma düşen müteahhitlik firmalarının, af yasası kapsamına alınması çağrısını yaptı.

Çağrı Asfalt İnşaat Hafriyat Metal Elektrik Temizlik Nakliyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çağrı Asfalt İnşaat Hafriyat Metal Elektrik Temizlik Nakliyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Gökhan Kocatepe tarafından kuruldu.

Çağrı’da sıvı yağlarda fiyatlar dibi gördü! Yüzde 41 indirimle Çağrı Market 19 Eylül 2022 fiyat listesi….

Çağrı bugün sıvı yağlarda dev indirimi müjdeledi. 19 Eylül ile 30 Eylül arasında geçerli olacak olan sıvı yağ indirimlerini kaçırmayın. Ayçiçeği yağlarında, zeytinyağlarında fiyatlar dibi gördü. Bu fiyatları kaçırmayın. İndirimli fiyatlarıyla Çağrı Market 19 Eylül 2022 fiyat listesi…

Antalya’daki orman yangınında 8 kişi ölmüş 58 kişi yaralanmıştı. İmara açıldı!

Antalya’da geçen yıl meydana gelen yangın faciasının yaşandığı bölgede bulunan Aşağı Işıklar mahallesindeki 22 bin 683 metrekare alan TOKİ Başkanlığı’nca kamulaştırıldı. Karar Resmi Gazete’de yayımlandı.

Çağrı Şenlen İnşaat Taahhüt Ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çağrı Şenlen İnşaat Taahhüt Ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de Çağrı Şenlen tarafından kuruldu.

İzmirli depremzedelerden 2 yıl ötelemeli kredi çağrısı!

İzmir Depremzedeleri Dayanışma Derneği (İZDEDA) Başkanı Haydar Özkan, İzmirli depremzedeler için inşa edilen konutlardaki son duruma değindi. Özkan, depremzedelerin kredi çağrılarını yinelediğini de belirtti.

Tayfun Küçükoğlu: Binaların inşasında yangın güvenliğine öncelik verilmeli!

İnşaat malzemesi sektörünün çatı örgütleri arasında yer alan Türkiye İnşaat Malzemesi Sanayicileri Derneği, ‘Yangından Korunma Haftası’nda yaptığı açıklamada; yangın güvenliği konusunda yeni inşa edilen ve yenilenen binalarla ilgili önemli uyarılar yaptı.

Antalya'daki yangın üssü arazisi yatırıma açıldı iddiası!

Antalya’nın Serik ilçesine bağlı Belek Turizm Bölgesinde yatırıma açılan yerler arasında, ‘yangın üssü’ olarak kullanılan arazinin de bir bölümünün bulunduğu iddia edildi.

Ağrı yangın Haberi

Ağrı yangın

AA muhabirinin aldığı bilgiye göre, ilçeye bağlı Uluyol Mahallesi Palamut Sokak'ta oturan anne Ayfer Bulut (38) dün gece çocukları Berat (4) ve Muhammet'i (9) uyuttuktan sonra aynı zamanda komşuları olan kayınpederinin evine gitti.


Bir süre sonra duman çıktığını görerek eve giden anne Bulut, bir koltuk ile televizyon ve kablolarında yanma meydana geldiğini ve söndüğünü gördü. Çocuklarının yattığı odaya giden Bulut, dumandan etkilenen Berat'ın yatağında, Muhammet'in de yatağın altında hareketsiz bir şekilde yattığını gördü.


Bulut ile akrabalarının bildirmesi üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri küçük Berat'ın olay yerinde hayatını kaybettiğini belirledi. Sağlık ekiplerince Doğubayazıt Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Muhammet ise yapılan tüm müdahaleye rağmen kurtarılamadı.


Olayda hayatını kaybeden kardeşlerin cenazeleri, otopsi için Trabzon Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.


Bu arada baba Turgut Bulut'un ise İstanbul'da olduğu...