03 / 05 / 2024

ağrıdaki part oteller

ağrıdaki part oteller

Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu’nun (TKDK) desteğiyle Ağrı’nın Patnos ilçesinde apart otel açıldı.Otel açılışına Patnos Kaymakamı Engin Yalçın, İlçe Müftüsü Lütfi Kocatürk, TKDK Ağrı İl Koordinatörlüğü personeli ve çok sayıda davetli katıldı.

Patara'daki 28 milyon 700 bin TL'lik arazi satışı için 'durdurulsun' çağrısı!

Kaş Belediye Meclisi, Patara'daki toplam 43 dönümlük araziden iki parsel için alınan ihale kararı üzerine Kaş Çevre ve Kültür Derneği, ihalelerin iptal edilmesi çağrısında bulundu. 

Elazığ'da ağır hasarlı binaların yüzde 46'sı yıkıldı!

Asrın felaketi olarak belirtilen Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen Elazığ'daki ağır hasarlı binaların yüzde 46'lık kısmı yıkıldı. İşte konu ile ilgili son dakika detayları...

TÜRSAB’ın fiyat indirimi çağrısına turizmcilerden destek geldi!

Türkiye Seyahat Acentaları Birliği Başkanı Firuz Bağlıkaya’nın, iç pazarda otel fiyatlarının indirilmesi için yaptığı çağrıya destek geldi. Türkiye Genç İş İnsanları Derneği Başkan Yardımcısı Şebnem Akman Balta, “İç pazarı kazanmak için oteller acilen indirime gitmeli” dedi.

Diyarbakır'daki 400 ağır hasarlı binanın yıkımına başlanacak: Çalışmalar 3 ayda tamamlanacak!

Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat'taki depremlerden etkilenen Diyarbakır'daki 400 ağır hasarlı binanın yıkımına yakında başlanacağı açıklandı. Çalışmaların 3 ayda tamamlanması planlanıyor. 

Mega kent İstanbul'daki 600 bin konut için güçlendirme çağrısı!

Deprem Güçlendirme Derneği Başkanı Sinan Türkkan mega kent İstanbul'daki 600 bin konut için güçlendirme çağrısı yaptı. İşte Sinan Türkkan'ın konuyla ilgili açıklamaları...

Büyük depremde İstanbul'daki 91 bin 81 bina ağır hasar görecek!

İYİ Parti Grup Başkanvekili İbrahim Özkan, mecliste gerçekleştirdiği konuşmada, beklenen büyük İstanbul depremiyle ilgili açıklamalarda bulundu. Özkan, "İstanbul’da gerçekleşmesi muhtemel 7,5 büyüklüğünde bir depremde 91 bin 81 binanın ağır veya çok ağır hasar alacağı tahmin ediliyor" dedi.

Van'daki ağır hasarlı binalar acilen yıkılmalı!

YYÜ Afet Yönetimi ve Deprem Araştırma ve Uygulama Merkezi Müdürü Doç. Dr. Azad Sağlam Selçuk, Van'daki depremle ilgili konuştu. Selçuk, "Van’daki yapı stokunun acilen belirlenmesi lazım. Ağır hasarlı binalar var, bunların acilen yıkılması gerekiyor" dedi.

Ağrı'ya kentsel dönüşüm müjdesi!

Ağrı'daki yatırımlarla ilgili bilgi veren Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, "Bugüne kadar sosyal konuttan kentsel dönüşüme, millet bahçelerinden altyapı ve üstyapı çalışmalarına kadar 19 yılda 20 milyar lirayı aşkın eseri Ağrılı kardeşlerimize armağan ettik" dedi.

İzmir'de depremde ağır hasar gören 488 bina yıkılacak!

İzmir'in Seferihisar ilçesi açıklarında 30 Ekim'de yaşanan 6,6 büyüklüğündeki depremden sonra Bayraklı ve Bornova'daki proje alanları dışında ağır hasar gören 488 binanın daha yıkım işlemi başlatıldı. 

İngiltere'den İsrail'e Doğu Kudüs ve Batı Şeria'daki yeni yerleşimleri derhal durdurun çağrısı!

İngiltere, İsrail yönetimine Batı Şeria ve Doğu Kudüs'te yeni yerleşim yerlerinin inşasının derhal durdurulması çağrısı yaptı.

Almanya'dan İsrail'e 'Doğu Kudüs ve Batı Şeria'daki yeni yerleşimlerin inşasını durdurun' çağrısı!

Almanya, İsrail yönetimine Batı Şeria ve Doğu Kudüs'teki yeni yerleşim yerlerinin inşasının durdurulması çağrısı yaptı.

ABD'li Demokrat vekillerden Pompeo'ya İsrail'in yasa dışı yıkımlarını kınaması çağrısı!

ABD Temsilciler Meclisi üyesi 40 Demokrat vekil, Dışişleri Bakanı Mike Pompeo'ya, İsrail'in, Filistinliler'e ait olan Batı Şeria'daki yerleşim yerlerini yıkmasını kınaması çağrısı yaptı.

FuzulEv Ağrı’daki ilk şubesini açtı!

FuzulEv, Ağrı'daki ilk şubesini açtı. Türkiye’de "Ev sahibi olmayan kimse kalmasın" mottosuyla yolan çıkan FuzulEv, Ağrı’da açtığı yeni şubesiyle büyümeye devam ediyor.

ağrıdaki part oteller Haberi

ağrıdaki part oteller


 Açılışta konuşan Kaymakam Engin Yalçın, yatırımcıya ve onu yalnız bırakmayan TKDK’ya teşekkür ederek, “İlçemizde açılışını yapmış olduğumuz konaklama tesisi gibi yüksek standartlı yatırımlara hem ilçemize gelen misafirlerimiz hem de burada görev yapan memurlarımız açısından önemli ölçüde ihtiyaç olduğunu düşünüyorum. Ayrıca bunun gibi yatırımların ilçemizde farklı yatırımlara da vesile olacağı kanaatindeyim” ifadelerini kullandı.


TKDK Ağrı İl Koordinatörlüğü Yerinde Kontrol Birim Amiri Mehmet Baydar da, Patnos’a bir tesisin kazandırılmasına destek olmanın haklı gururunu yaşadıklarını belirterek, “Açılışını yapmış olduğumuz tesis IPARD-I kapsamında, üst yatırım tutarı 500 bin Euro olarak yüzde 50 hibe şeklinde desteklendi. Kurum olarak şu ana kadar Ağrı’da ve Patnos’ta birçok yatırıma destek verdik. Fakat biz Patnos ilçemizin potansiyelinin çok daha yüksek olduğunu ve daha birçok yatırımın hayata geçirilebileceğini düşünüyoruz. Bu...