22 / 05 / 2024

AGT belek bayi toplantısı

AGT belek bayi toplantısı

AGT, geleneksel bayi buluşmasını Antalya – Belek Sueno Deluxe Otel’de gerçekleştirdi. Bu yıl “Geleceği Birlikte Tasarlıyoruz” teması üzerine gerçekleştirilen buluşmada, 2015 yılı değerlendirildi, 2016 yılına ilişkin planlar ve hedefler paylaşıldı.

ÖZAK GYO Antalya Belek Ela Otel'den elde edilecek geliri ve üst hakkı pazar değerini açıkladı

ÖZAK Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. Belek Ela Excellence Resort Otel 2022 Yıl Sonu Değerleme Raporunu açıkladı.

Agt Bilişim Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Agt Bilişim Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de Ahmet Karabulak tarafından kuruldu. 

Agt Gayrimenkul Otomotiv İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Agt Gayrimenkul Otomotiv İnşaat Limited Şirketi bugün Kartal'da Fırat Oran tarafından kuruldu.

Agt Investment İnşaat Gayrimenkul Ve Yatırım Danışmanlığı Anonim Şirketi kuruldu!

Agt Investment İnşaat Gayrimenkul Ve Yatırım Danışmanlığı Anonim Şirketi bugün Şişli'de 30 milyon TL sermaye bedeli ile Murat Emre Özarslan tarafından kuruldu.

Agt Group Yapı Denetim Limited Şirketi kuruldu!

Agt Group Yapı Denetim Limited Şirketi Sancaktepe'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Agit Bora tarafından kuruldu.

Kültür ve Turizm Bakanlığı'ndan 'Belek imar planı' açıklaması!

Antalya Belek'te yapılan imar planı değişikliği günübirlik alan niteliğindeki arazilerin bir kısmını 3 ayrı otel için yapılaşmaya açtı. Konuyla ilgili Kültür ve Turizm Bakanlığı'ndan açıklama geldi.

Hekim Yapı'nın 15'inci bayi toplantısı gerçekleşti! 

Hekim Yapı, geleneksel olarak düzenlediği bayi toplantısının 15'incisini düzenledi. Toplantı Kıbrıs Concorde Luxury Resort’de, 6-9 Şubat 2020 tarihleri arasında gerçekleştirildi...

Belek Özel Çevre Koruma Bölgesi'nin sınırları değiştirilecek!

Antalya ili sınırları içerisinde bulunan Belek Özel Çevre Koruma Bölgesinin sınırları değiştirilecek.

Agtçevre Group Mühendislik Mimarlık İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Agtçevre Group Mühendislik Mimarlık İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Tosun ve Metehan Özcan ortaklığında kuruldu.

Beko'dan bayi olmak isteyenlere kira desteği! 

Yeni 100 Kadın Bayi projesi kapsamında Beko, bayi olmak isteyenlere kira desteği verecek. Ayrıca girişimcilere, kontrat ve sözleşme sonrası açılış etkinlikleri ve reklam olanaklarının sağlanması gibi fırsatlar sunulacak. 

Hekim Yapı'nın 14'üncü bayi toplantısı düzenlendi!

Hekim Yapı, geleneksel olarak düzenlediği bayi toplantısının 14'üncüsünü gerçekleştirdi. Toplantıya Limak Cyprus Deluxe Hotel ev sahipliği yaptı.

Belek Mimarlık İnşaat İç Ve Dış Ticaret Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Belek Mimarlık İnşaat İç Ve Dış Ticaret Sanayi Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ramazan Karaaslan tarafından kuruldu.

Cornelia Otelleri'nden Belek'e 5 bin kişilik kongre merkezi!

Cornelia Otelleri Grubu, Antalya Belek'te 5 bin kişilik ileri teknoloji uluslararası kongre merkezi yatırımı yaptı. Kongre merkezi tamamlandığında Türkiye'nin en ileri teknoloji ve büyük kongre merkezi olacak. Merkez için yaklaşık 50 milyon dolar yatırım ön görülüyor. 

AGT belek bayi toplantısı Haberi

AGT belek bayi toplantısı

AGT bu yılki bayi buluşmasını 18-20 Aralık tarihleri arasında Antalya – Belek Sueno Deluxe Otel’de gerçekleştirdi. “Geleceği Birlikte Tasarlıyoruz” teması kapsamında gerçekleşen AGT 2016 buluşması’na yurtiçi ve yurtdışından yaklaşık 500’e yakın bayi, AGT Yönetim Kurulu Üyeleri, Satış ve Pazarlamadan sorumlu Grup Başkanı Şirzat Subaşı, üst düzey yöneticiler ve AGT çalışanları katıldı.


Toplantının birinci gününde AGT’nin Antalya’daki fabrikasına ziyaret düzenlendi. Bayiler fabrikada kokteylin ardından üretim hatlarını gezme fırsatı buldu. Buluşmanın Sueno Delux’te gerçekleşen ikinci gününde ünlü sunucu Metin Uca’nın möderatörlüğünde düzenlenen toplantının açılış konuşmasını yapan AGT Satış Pazarlama Grup Başkanı Şirzat Subaşı sektör ve AGT’deki son gelişmeleri bayilerine aktardı. Subaşı; “AGT’yi farklı kılan, gerek yurtiçinde gerekse yurtdışında sizler gibi saygın ve seçkin bayilere sahip olmamızdır. AGT olarak şirketimizin Türkiye’deki güçlü konumunu,...