06 / 05 / 2024

agusto deresi yeni köprü ne zaman açılacak

agusto deresi yeni köprü ne zaman açılacak

Zonguldak' ın Gökçebey ilçesinde Devlet Su İşleri Bölge Müdürlüğü ve Gökçebey Belediyesi tarafından ilçenin Çay Mahallesi' nde bulunan Kasımlar köprüsü, yıkılarak yerine yeni köprü yapılıyor...

Kağıthane'nin değeri Cendere Deresi projesiyle artacak!

Yatırımların hız kesmediği Kağıthane'de bir yeni proje daha hayata geçiriliyor. Cendere Deresi Çevre Projesi ile Kağıthane turizmin merkezi olacak.

Balıkesir Çay Deresi Rekreasyon Projesi gün sayıyor!

Şehrin yeni yaşam alanı olan çok önemli bir proje olarak nitelendirildiği Çay Deresi Rekreasyon projesinin halkla buluşması için heyecanlandıklarını belirten Başkan Uğur, "Bu projeyle şehir rahat bir nefes alacak." dedi.

Antalya Serik Kız Deresi’nde ikinci etap başladı!

Büyükşehir Belediyesi’nin yağmur suyu sorununu çözmek ve Serik’e yeni bir prestij cadde kazandırmak amacıyla başlattığı ‘Kız Deresi Projesi’nin ikinci etap çalışmaları başladı. Proje kapsamında yağmur suyu drenaj hattı çalışmaları devam ediyor.

Mersin Yenişehir'de kentsel dönüşüm başlıyor!

Büyükşehir Belediyesi’nin, Müftü Deresi boyunca yapacağı Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi Yenişehir’e yaradı. Proje kapsamında Eğiriçam, Barbaros ve Hürriyet-Cumhuriyet Mahalleleri de kentsel dönüşüm kapsamında ele alınacak.

Alanya Hacet Deresi Köprüsü tamamlandı!

Alanya Belediyesi tarafından Hacet Deresi üzerine yapılan yeni köprü tamamlandı. Köprü, asfalt çalışmasının ardından kısa sürede araç ve yaya trafiğine açılacak.

Kara Muğla Deresi’ne yeni köprü!

Muğla Büyükşehir Belediyesi, Menteşe İlçesi Mushin Özbay Caddesi Kara Muğla Deresi üzerinde 11 metre uzunluğunda ve 20 metre genişliğinde yeni ve modern köprü yapımı için çalışmalara başladı.

Bursa İsmetiye Deresi'ne 3 yeni köprü!

Bursa’nın her köşesinde ulaşım yatırımlarını hız kesmeden sürdüren Büyükşehir Belediyesi, dere ıslah çalışmaları tamamlanan İsmetiye Deresi üzerine 3 ayrı köprü yapıyor.

Batman İluh Deresi ve taziye evi için destek çağrısı!

Batman 19 Mayıs mahalle muhtarı Mehmet Kolaldıran Batman Gazetesi'ne röportaj verdi. Mehmet Kolaldıran Tapu, İluh deresi ve yapımına yeni başlanan taziye evi için destek istedi.

Riva Deresi'ne modern geçiş köprüsü inşa ediliyor!

Riva Deresi üzerinde İBB tarafından modern ve dayanıklı yeni bir köprü yapılıyor. Eskiyen köprüye alternatif, 124 metre uzunluğunda ve 2 şeritli inşa edilen köprü ulaşım kolaylığı ve güvenliği sağlayacak.

Serik Kız Deresi Projesi’nde sona gelindi!

Antalya Serik’e bisiklet yolları, cep otoparkları, geniş kaldırımları ile yeni bir prestij cadde kazandıracak ve trafik sorununa köklü bir çözüm getirecek Kız Deresi Projesi artık gün sayıyor.

Ordu Büyükşehir'den yeni köprü!

Zübeyde Hanım ve Süleyman Felek Caddeleri’nin bir bölümünün yayalaştırılması projesi kapsamında çalışmalarını sürdüren Ordu Büyükşehir Belediyesi, proje doğrultusunda Bülbül Deresi üzerine yeni bir bağlantı köprüsü yapacak.

Kız Deresi Serik’in prestij caddesi olacak!

Serik’e bisiklet yolları, cep otoparkları, geniş kaldırımları ile yeni bir prestij cadde kazandıracak ve trafik sorununa köklü bir çözüm getirecek Kız Deresi Projesi tüm hızı ile devam ediyor.

Serdivan Belediyesi Çark Deresi'nin kenarına park yapacak!

“Yeşil Serdivan” sloganıyla ilçe genelindeki meydan ve park çalışmalarına hız kesmeden devam eden Serdivan Belediyesi, Çark Deresi kenarındaki 6 bin m2 lik alanda yeni projesini hayata geçiriyor.

agusto deresi yeni köprü ne zaman açılacak Haberi

agusto deresi yeni köprü ne zaman açılacak


Zonguldak'ın Gökçebey ilçesinin Çay Mahallesi üzerinde bulunan ve sel baskınlarına sebep olan eski köprü yıkılarak, yerine yenisi yapılmaya başlandı.


Gökçebey ilçesinde Devlet Su İşleri Bölge Müdürlüğü ve Gökçebey Belediyesi tarafından ilçenin Çay Mahallesinde bulunan Kasımlar köprüsü, yıkılarak yerine yeni köprü yapılıyor. Gökçebey Belediye Başkanı Zeki Kılınçarslan Çay Mahallesinde bulunan Agusto deresinin aşırı Yağan yağmurlar sonucunda bu eski köprüye biriken ağaç parçalarının ve aşırı sel sularının köprüye zarar vermesi sonucunda şehrin bazı kesimlerini su bastığını ve ilçenin zarar gördüğünü belirterek bu girişimde bulunduklarını kaydetti. Başkan Kılınçarsalan, "Agusto deresinin üzerinde birkaç tane sorumlu köprümüz vardı. Bu sorunlu köprülerden iki tanesi 2013 yılı sonunda Devlet Su İşleri Müdürlüğü tarafından ihale edilerek hemen çalışmalara başlandı. Kasımlar dediğimiz köprü Aralık ayı başında yapılmaya başlandı ve...