18 / 05 / 2024

ahatlı

ahatlı

Kepez Belediye Meclisi'nin Mayıs ayı toplantısında 2 parselin bulunduğu alana okul yapılması için Milli Eğitim Bakanlığına tahsis edilmesi durumu gözden geçirildi.

Kaş'ın imar planları masaya yatırılacak!

Kaş Belediyesi ekim ayı Meclis toplantısında Ahatlı, Karadağ, Kalkan, Kınık, Ova, Yeşilköy, Ağullu, Bayındır ve Çukurbağ mahallelerinin imar planına ilişkin maddeleri görüşülmek üzere ilgili komisyona havale edildi. 

Kepez Belediyesi'nden 19 milyon TL'ye satılık 4 arsa!

Antalya Kepez Belediye Başkanlığı tarafından Ahatlı ve Sinan (Koyunlar) Mahallesi'ndeki 4 arsa ihale ile satılıyor. İhale 6 Kasım'da yapılacak...

Kepez'deki 140 kişilik yurt inşaatı tamamlanıyor!

KEPEZ Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, İlim Yayma Cemiyeti Vakfı Antalya Şubesi işbirliği ile Ahatlı Mahallesi'ne kazandırılan öğrenci yurdu inşasında incelemelerde bulundu.

Kepez Ahatlı'da iki parsel okul yeri olarak bakanlığa tahsis edildi!

Kepez Belediye Meclisi'nin Mayıs ayı toplantısında 2 parselin bulunduğu alana okul yapılması için Milli Eğitim Bakanlığına tahsis edilmesi durumu gözden geçirildi.

Kepez Sütçüler Devlet Hastanesi ne zaman açılacak?

Yeni sağlık yatırımlarıyla Kepez, Antalya’nın sağlıkta merkezi oluyor. 350 yataklı Sütçüler Devlet Hastanesi’nin yapımında sona gelinirken, Ahatlı Mahallesi’nde temeli atılan Antalya Kepez Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi de yükselmeye başladı.

Kepez Sütçüler Devlet Hastanesi'nde sona gelindi!

Kepez ilçesi, yeni yatırımlarla Antalya'nın sağlıkta merkezi oluyor. 350 yataklı Sütçüler Devlet Hastanesi'nin yapımında sona gelinirken, Ahatlı Mahallesi'nde temeli atılan Antalya Kepez Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi de yükselmeye başladı.

Ahatlı'da ikinci Ağız ve Diş Hastanesi'nin temeli atıldı!

Varsak’taki Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi’ne kavuşan Kepezliler, bu kez Ahatlı’da temeli atılan ikinci bir hastane için sevindi.

Kepez Ahatlı idari tesis alanı imar planı askıda!

Antalya Kepez ilçesine bağlı Ahatlı Mahallesi 1836 ada 4 parsel “ İdari Tesis Alanına ” ait 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği bugün askıya çıkarıldı...

Ahatlı, Antalya'nın en prestijli bölgesi oldu!

Ahatlı, Kültür ve Yeni Doğan, 6 yıl önce gecekondu yapılaşmasında bir varoş semti iken şimdi temel belediyecilik hizmetleri ve kamu yatırımları sonrasında Antalya’nın en prestijli bölgesi oldu.

Ahatlı'da gecekonduların yerini modern konutlar aldı!

Ahatlı, Kültür ve Yeni Doğan, 6 yıl önce gecekondu yapılaşmasında bir varoş semti iken şimdi temel belediyecilik hizmetleri ve kamu yatırımları sonrasında Antalya’nın en prestijli bölgesi oldu.

Kepez Belediyesi Ahatlı'ya semt pazarı yapıyor!

Antalya Kepez Belediyesi, mülkiyet, imar problemlerini çözerek gecekonduların yerine modern binaların inşa edilmesini sağladığı Ahatlı Mahallesi' nin sosyal donatı alanı ihtiyaçlarını hızlı bir şekilde gideriyor...

Antalya 'da satılık 25 adet gayrimenkul: 897 bin liraya!

Antalya Muratpaşa Belediye Başkanlığı Antalya Ahatlı, Kızıltoprak, Alan, Muratpaşa, Kışla, Yüksekalan ve Zeytinköy 'de yer alan 25 adet gayrimenkulü satışa çıkardı. İhale 21 Ocak 2014 'te saat 11:00 'de gerçekleştirilecek.

Antalya'da 24 adet satılık gayrimenkul:199 bin liraya!

Antalya Muratpaşa Belediye Başkanlığı Antalya Ahatlı, Kızıltoprak Muratpaşa ve Alan Mahallesi 'nde yer alan 24 adet gayrimenkulü 22 Ekim 2013 tarihinde saat 11:00 'de gerçekleştirilecek ihalede satışa çıkaracak...

ahatlı Haberi

ahatlı

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, 7 yıllık görev süresi içerisinde bölgeye 50'ye yakın eğitim kurumunun yapılmasını sağladı. Ahatlı Mahallesi'nde 11000 ölçekli imar planında okul alanı olan 5 bin 51 metrekare parsel, okul yeri olarak Milli Eğitim Bakanlığı'na tahsis edildi. Kepez Belediyesi, 11000 ölçekli imar planında ortaöğrenim alanı olan 5 bin 93 metrekarelik parselinin tahsisini okul yeri olarak Mil Milli Eğitim Bakanlığı'na yaptı.


MECLİS TAHSİSLERİ ONAYLADI

Kepez Belediye Meclisi'nin Mayıs ayı olağan toplantısında iki parselin okul yeri olarak Milli Eğitim Bakanlığı'na tahsisinin yapılması için belediye başkanına ve encümene yetki verilmesi talebi de oy birliği kabul edildi.


LİSE VE ORTAOKUL YAPILACAK

Tütüncü, Ahatlı'da tahsis ettikleri okul alanına 32 derslikli anadolu lisesi inşa edileceğinin bilgisini vererek, "İhalesi yapılan bu lise bölge için önemli bir yatırım olacak....