08 / 05 / 2024

ahl yeni dış hatlar terminali

ahl yeni dış hatlar terminali

TAV Havalimanları CEO'su Sani Şener, Atatürk Havalimanı'nda yeni dış hatlar terminal binası yapmak için DHMİ ile görüştüklerini söyledi. Şener, havalimanı işletmeciliği ve inşaatına dair son bir yıllık sürecin değerlendirildiği toplantıda konuştu

Akaryakıtta yeni dönem! Yakıtını şimdi al sonra öde dönemi başladı!

Akaryakıta gelen zamlar sonrası yeni dönem başladı. Bu bağamda Türk Petrolleri akaryakıt istasyonlarında şimdi yakıtını al sonra ödeme dönemi başladı.

TOKİ'den Bolu'da 988 yeni dükkan inşa edecek!

Yeni yatırımlar için düğmeye basan Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Bolu'da 988 yeni dükkan hayata geçirecek.

Memurların ve tüm çalışanların maaşına yansıyacak! Yeni dönem resmen başlıyor!

Milyonlarca çalışan yeni düzenleme ile birlikte maaşlarında ne kadar artış olacağını merak ediyor. Asgari ücrete yapılan yüzde 50.5’lik zam oranı tüm çalışanları etkileyecek...

TOKİ'den Bolu'ya 988 yeni dükkan geliyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Bolu Merkez'de 988 yeni dükkan inşa edecek. Projenin ihalesi 27 Aralık 2021 tarihinde gerçekleştirilecek.

Gayrimenkul sektöründe yeni dönem başlıyor!

Gayrimenkul Danışmanı Şule Alp, gayrimenkul sektöründeki yeni düzenleme ile ilgili önemli açıklamalar yaptı. İşte o açıklamalar...

Ev alım satımlarında yeni dönem başlıyor!

Ev alım satımında yeni dönem başlıyor. Gayrimenkul vergileri, diğer tasarruf araçlarındaki vergilendirilmeler dikkate alınarak yeniden değerlendirilecek.

Yabancıya satış yapan emlakçılara yeni düzenleme kapıda!

Mesleki Yeterlilik Belgesi zorunluluğundan sonra yabancılara satış gerçekleştiren emlakçılara yeni düzenlemeler getiriliyor. Düzenleme kapsamında yabancıya satış yapan emlakçılara hem dil hem de emlak bilgisi şartı koyulacak.

TOKİ'den Ankara'ya 134 yeni dükkan!

2023'e kadar 1 milyon 200 bin yeni konut hayata geçirmeyi planlayan Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Ankara Yenimahalle'de 134 yeni dükkan inşa etmek için düğmeye bastı.

TOKİ'den Ankara Yenimahalle'ye 134 yeni dükkan müjdesi!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Ankara Yenimahalle'de 134 yeni dükkan inşa edecek.

TOKİ Şırnak'ta 139 yeni dükkan inşa edecek!

Yeni projeler için start veren Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Şırnak Merkez'de 139 yeni dükkan inşa edecek.

TOKİ'den Malatya'ya 18 yeni dükkan müjdesi! 

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Malatya Battalgazi'de 679 yeni konut ve 18 yeni dükkan inşa edecek.

Değerli konut vergisinde yeni dönem başladı!

Emlak vergisinde yeni dönem olan 'değerli konut vergisi' uygulaması başladı. Taşınmazın değeri 5 milyon 227 bin TL'den fazla olan mülk sahipleri değerli konut vergisi ödemeye başlayacak. 

Konutta yeni dönem başladı!

Milyonlarca vatandaşı yakından ilgilendiren imar planları ve konutta yeni dönem resmen başladı. İşte detaylar...

ahl yeni dış hatlar terminali Haberi

ahl yeni dış hatlar terminali



TAV Havalimanları CEO'su Sani Şener, Atatürk Havalimanı'nda 100 milyon Euro yatırımla yeni dış hatlar terminal binası yapmak için DHMİ ile görüştüklerini söyledi. Şener, havalimanı işletmeciliği ve inşaatına dair son bir yıllık sürecin değerlendirildiği toplantıda konuştu.


TAV'ın sahip olduğu bilgi birikimi, özgün iş modeli ve ortaklık kurmaktaki başarısının altını çizen Şener, hizmet şirketlerinin Avrupa ve Körfez Bölgesi'nde kısa sürede önemli projeler üstlendiğini söyledi.


KAPASİTEYİ 70 MİLYONA ÇIKARMAYI HEDEFLİYOR


Atatürk Havalimanı'nda yatırımların sürdüğünü, yeni bir terminal için görüşmelerin devam ettiğini söyleyen Şener, kapasiteyi 65-70 milyona çekmeyi hedeflediklerini belirtti.


Bugüne kadar İstanbul Atatürk Havalimanı'na eşdeğer bir büyüklük meydana getirdiklerini söyleyen Şener, imtiyaz süresinin sonuna kadar bir "İstanbul" daha ortaya çıkarmayı hedeflediklerini vurguladı.


"KÜRESEL PAZARLARA AÇILMAYA HAZIRIZ"


Şu anda dünyada 320 milyar dolarlık havalimanı yatırımı bulunduğunu ifade eden Şener,...