16 / 06 / 2024

Ahmad Adel Amin Al Taher

Ahmad Adel Amin Al Taher

Essence Consultancy İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Selahattin Baki, Abdullah B.M.B. Al Saud, Ahmad Adel Amin Al Taher, Basel Al Kasem tarafından kuruldu.

Okul alışverişi yapacaklar müjde! Migros, Adel markalı ürünlere yüzde 20 indirim yaptı! Yetişen sepetine hemen ekleyecek

Okulların açıklamasına kısa süre kala kırtasiye ürünleri satan zincir marketler peş peşe kampanya başlattı. Kampanya furyasına katılan Migros'ta Adel markalı ürünlere yüzde 20 indirim yaptı.

Hms Company Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hms Company Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta Ahmad Amin Karim tarafından kuruldu.

Adel Gayrimenkul Turizm Ve İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Adel Gayrimenkul Turizm Ve İnşaat Anonim Şirketi Ümraniye'de Halil Mardinoğlu tarafından kuruldu.

Amin Grup Gayrimenkul Lojistik İnşaat İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Amin Grup Gayrimenkul Lojistik İnşaat İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta İbrahim Elcerif ve Marwan Amer ortaklığında kuruldu.

Ahmad Brothers Group İnşaat Gayrimenkul Gıda Turizm İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti. kuruldu!

Ahmad Brothers Group İnşaat Gayrimenkul Gıda Turizm İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti. bugün Esenyurt'ta Nasar Ahmad tarafından kuruldu.

Sun Business Group İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sun Business Group İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Esenyurt’ta  150  bin TL sermaye bedeli  ile Nasır Javed Ahmad Sayed Adel Shah Alawı Ubaıdullah ve Zarawar Rahımı tarafından kuruldu.

Ahmad Zakkar Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ahmad Zakkar Dış Ticaret Limited Şirketi Gaziosmanpaşa’da  300 bin TL sermaye bedeli ile Ahmad Zakkar tarafından kuruldu.

Arya Amin Pansiyon Emlak Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Arya Amin Pansiyon Emlak Turizm Ticaret Limited Şirketi Beyoğlu'nda 60 bin TL sermaye bedeli ile Amin Helmi tarafından kuruldu.

Adel İthalat İhracat İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Adel İthalat İhracat İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Bashar Assad tarafından kuruldu. 

Ahmadı Group İnşaat İthalat Ve İhracat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ahmadı Group İnşaat İthalat Ve İhracat Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 150 bin TL sermaye bedeli ile Gamıl Alı Salem Al-Ahmadı tarafından kuruldu. 

Ahmad Dabboul Otomotiv İnşaat Gıda İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ahmad Dabboul Otomotiv İnşaat Gıda İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Ahmad Dabboul tarafından kuruldu.

Adel Yakoub Almadallah Turizm Ve Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Adel Yakoub Almadallah Turizm Ve Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt’ra 400 bin TL sermaye bedeli ile Adel Yacoub tarafından kuruldu. 

Anadol Travel Turizm Gayrimenkul Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Anadol Travel Turizm Gayrimenkul Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 200 bin TL sermaye ile bugün Ahmad Orot tarafından kuruldu.

Ahmad Adel Amin Al Taher Haberi

Ahmad Adel Amin Al Taher

Essence Consultancy İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Selahattin Baki, Abdullah B.M.B. Al Saud, Ahmad Adel Amin Al Taher, Basel Al Kasem tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 21 Kasım'da kuruldu. 


Essence Consultancy İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; Toptan ve perakende bilumum ticaret işleri yapmak. Yurt içi ve Yurt dışında bilumum inşaat ve taahhüt  işleri yapmak. Yapılan işler ile ilgili makinaları ve techizatları yurt dışında ve yurt içinden almak, satmak, başkalarından devralmak, işletmek, devretmek, bu işler ile ilgili mühendislik hizmetleri, teknik müşavirlik ve konut işleri yapmak satmak. Her türlü inşaat malzemesi alımı satımı yapmak. Sanayi mamüllerinin ithalatı, ihracatı ve pazarlanmasını yapmak. İhalelere girmek, alt ve üst yapılar ve tesisatlar yapmak, yaptırmak. Her türlü havuz inşaatı ve arıtma...