08 / 07 / 2024

Ahmed Rafık Khalil Sahyon

Ahmed Rafık Khalil Sahyon

Almedine Gayrimenkul İthalat İhracat İnşaat ve Yatırım Limited Şirketi, Ahmed Rafık Khalil Sahyon ve Walid Hassan Mohammed Ahmed tarafından 200 bin TL'lik sermaye ile 20 Haziran'da kuruldu

ŞOK’ta indirim şöleni başladı! Kadın sabahlık 299 TL’ye, mutfak rafı 499 TL’ye, TV ünitesi 799 TL’ye düştü!

​​​​​​​ŞOK’un Türkiye Cumhuriyeti’nin 100’ncü yılı özel olarak düzenlediği indirim kampanyasının yeni ayağı bugün başlıyor. Buna göre, kadın sabahlık 299 TL’ye, mutfak rafı 499 TL’ye, TV ünitesi 799 TL’ye düştü. İşte 18 Ekim 2023 ŞOK fiyat listesi...

Hâl çıkışı farklı raf ücreti farklı! Aradaki uçurumu karekod okutarak öğrendiler

Ürünlerin hal çıkış ücretleri ile raf ücretleri arasında oluşan büyük fark, 'Hal Kayıt Sistemi' ile tespit edildi. Halden kilosu 18 TL'ye çıkış yapan eriğin ücretinin raflarda 59 TL'ye satılması vatandaşın tepkisine sebep oldu.

Üst düzey fotoğrafçılık deneyimi sunan Xiaomi Redmi 10'a son dakika indirimi! Stoklar tükenmeden faydalanın!

Üst düzey fotoğrafçılık deneyimi sunan Xiaomi Redmi 10'a son dakika indirimi uyguladı. Bu indirim stoklarla sınırlı, tükenmeden faydalanın! İşte 27 Mart 2023 fiyat listesi...

BİM'de duvar rafı 199 TL, Post halı 249 TL, şemsiye 79 TL! BİM aktüel kataloğu 9 Aralık 2022 fiyat listesi

BİM Market'in 9 Aralık Cuma aktüel ürünler kataloğunda bu hafta duvar rafı 199 TL, Post halı 249 TL, şemsiye 79 TL fiyatlarla satışa sunuldu. Peki BİM'de bu hafta başka hangi ürünler indirime girdi? İşte BİM 9 Aralık Cuma fiyat listesi...

Ayçiçek yağının market rafındaki fiyatını gören şaşkına döndü! Hepsi de yerli marka 3,5 euro

Ayçiçek yağının Türkiye'de market raflarındaki artışı sonrası stoklara takviye yapılırken Avrupa'da satılan yerli marka ayçiçek yağlarının market rafındaki satış rakamı görenleri şaşkına çevirdi.

Almansor Emlak Oto Kiralama Hizmetleri İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Almansor Emlak Oto Kiralama Hizmetleri İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Ahmed Mohammed K.Al-Jaberı ve Mohammed K.N. Al-Jabari taarfından kuruldu.

Mükemmel Emlakçılık Turizm Otomotiv Danışmanlık Fotoğrafçılık Sanayi Ve Dış Ticaret Ltd.Şti. kuruldu!

Mükemmel Emlakçılık Turizm Otomotiv Danışmanlık Fotoğrafçılık Sanayi Ve Dış Ticaret Ltd.Şti. Fatih'te 400 bin TL sermaye bedeli ile Abdel Hay El Ayoubı ve Imad Eddın Alayoubı ortaklığında kuruldu.

May Kurumsal Otelcilik Limited Şirketi kuruldu!

May Kurumsal Otelcilik Limited Şirketi  Üsküdar’da  500 bin TL sermaye bedeli  ile  Ahmed Akif Kılıç, Mustafa Ak  ve Yalçın Göresim tarafından kuruldu.

Perfect Investment Proje Yönetimi Limited Şirketi kuruldu!

Perfect Investment Proje Yönetimi Limited Şirketi Fatih'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Ahmed Mostafa K. Mohamed ve Andrew Bules Y. Shaker ortaklığında kuruldu.

Perfect Investment Proje Yönetimi Limited Şirketi kuruldu!

Perfect Investment Proje Yönetimi Limited Şirketi bugün Fatih'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Ahmed Mostafa K Mohamed ve Andrew Bules Y. Shaker ortaklığında kuruldu.

Galleria Mimarlık Proje Tasarım Limited Şirketi kuruldu!

Galleria Mimarlık Proje Tasarım Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Ahmed Mohamed Bashır Ahmed Nasouf ve Almutasım Ageli Hassan Megrahi ortaklığında kuruldu.

İsrail'in yıkımları Filistinli ailelerin zorunluluktan mesken tuttuğu mağaralara ulaştı!

İşgal altında olan Batı Şeria'nın Cenin kentinde yer alan köylerinde ev inşa etmeleri İsrail makamları tarafından engellenen Filistinli Ahmed Amarne ve ailesi, kaldıkları mağaranın Tel Aviv yönetimi tarafından yıkılması tehlikesiyle karşı karşıya kaldı.

Damat İbrahim Paşa Külliyesi 28 Şubat'ta açılacak!

Sultan 3. Ahmed'in Sadrazamı Nevşehirli Damat İbrahim Paşa tarafından Fatih'te 1720'de inşa ettirilen külliye, yaklaşık 1 milyon 751 bin 101 lira bedelle 4,5 yılda restore edildi

Ahmed Rafık Khalil Sahyon Haberi

Ahmed Rafık Khalil Sahyon

Almedine Gayrimenkul İthalat İhracat İnşaat ve Yatırım Limited Şirketi, Ahmed Rafık Khalil Sahyon ve Walid Hassan Mohammed Ahmed tarafından 200 bin TL'lik sermaye ile 20 Haziran'da kuruldu. Almedine Gayrimenkul İthalat İhracat İnşaat ve Yatırım Limited Şirketi iş konusu;her türlü emlak her türlü gayrimenkul özellikle siteler plazalar marketler almak satmak satın almak kiralamak ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler.


Almedine Gayrimenkul İthalat İhracat İnşaat ve Yatırım Limited Şirketi adres: Fatih, Molla Gürani Mahallesi, T. Özal Millet Caddesi, Mirkelampalas Apartmanı,...