02 / 05 / 2024

Ahmed Y.A. Abuası

Ahmed Y.A. Abuası

Zanonwhıte Sand Group Gıda Turizm Makina İnşaat İlaç İthalat İhracat San.ve Tic.Ltd.Şti.Alray Turizm Şb. Ahmed Y.A. Abuası Şube Müdürlüğü'nde 100 bin TL sermaye ile 18 Şubat'ta Fatih'te açıldı.

Faizler 20 yılın zirvesinde! 2 milyon liranın 3 aylık faiz getirisi ne kadar?

Son zamanlarda gündemden düşmeyen mevduat faizleri yüzde 46'yı aşarak 20 yılın zirvesine çıktı. Peki 2 milyon TL'nin 3 aylık faiz getirisi ne kadar? İşte banka banka faiz oranları...

Medicana Ataköy açıldı, sırada Medicana Zincirlikuyu var!

30 seneyi aşkın tecrübesiyle ve Türkiye’nin 7 iline sağlık hizmeti sunan Medicana Sağlık Grubu, 15. hastanesi olan Medicana Ataköy’ü de hizmete açtı.

Meyve fiyatları son 8 yılın rekorunu kırdı! Sadece bir ayda yüzde 146’dan fazla arttı!

Antalya Ticaret Borsası’ndan elde edilen verilere göre, şehirdeki hallerde işlem gören domates ağustos ayında yıllık bazda yüzde 125,48 oranında arttı. Öte yandan, meyve fiyatlarındaki artış ise yüzde 146'yı aştı.

Altın 3 bin TL olacak demişti! Tuna Kaya'dan flaş açıklama geldi! Altını bu rakamdan alın!

Youtube aracılığı ile yorum yapan Tuna Kaya yine yatırımcıyı şaşırtmayı başardı. Önceki tahmininde 3 bin TL olacağını söyleyen Uzman isim Tuna Kaya 2023 yılı için yeni tahminini açıklayınca herkesi şaşırttı.

2023 yılı için yatırımcılara mesaj var! Portföy ağırlığınız böyle olmalı! İşte detaylar!

Yatırımcıları 2023 yılında ne bekliyor? Yatırımcıların 2023 yılında portföyleri nasıl olmalıdır? İşte bu soruların yanıtı!

Tarımda korkunç haber! Apar topar bir araya gelip sayıyı aşağı çektiler, gıda krizi patladı! Ekmek de var

Gıda krizi dünya genelinde iyice belli oluyor. Uluslararası Hububat Konseyi (IGC), 2022/23 dönemi için global mısır ve buğday üretim tahminini aşağı çekti. Ekmek fiyatlarının artmasından korkuluyor.

Y Group Gayrimenkul Ve Ticaret İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Y Group Gayrimenkul Ve Ticaret İthalat İhracat Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 450 bin TL sermaye bedeli ile Ahmed Y.M.M., Sara E.M.E. ve Yousıf M.M.Amır ortaklığında kuruldu.

43. Yapı Fuarı'na pandemiye rağmen yüksek katılım!

Merakla beklenen Yapı Fuarı – Turkeybuild Istanbul’a 14 ülkeden 238 yabancı satın almacıyı ağırladı. Fuar’ın gördüğü ilgi Türk yapı sektörünün ihracat konusunda parlak bir döneme girdiği şeklinde yorumlanıyor.

Alucast Trade İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alucast Trade İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 600 bin TL sermaye bedeli ile Ahmed Ragab A.A, Mostafa M.S.B.M. ve Saad M.S.B.M. ortaklığında kuruldu.

Pages Safahat Gayrimenkul ve Genel Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Pages Safahat Gayrimenkul ve Genel Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile A. Naim Ahmed Momani ve Y.A.J. Mustafa Qaddoum tarafından kuruldu. 

Bodrum Halikarnas Disko'nun arazisi satışa çıkarıldı!

38 yıldır eğlence sektöründe hizmet veren, dünyanın farklı yerlerinden birçok ünlüyü ağırlayan Halikarnas Disko’ geçen yıl yıkılmıştı. Yıkılan Halikarnas Disko’nun arazisi satışa sunuldu. Aktaş ver Gölcüklü ailelerine ait olan arsa, 35 milyon dolara satışa çıkarılacak....

Çengelköy'de 37 yıllık yollarını kapatıp ev yapacaklar!

Çengelköy Çağdaş Çıkmazı’nda yaşayanlar, 37 yıldır kullandıkları yolun ‘inşaat alanında’ diye kapatılmasına, “Yaşam hakkımız yok ediliyor. Evimize girip çıkamayacağız, yangın olsa itfaiye giremeyecek” diye tepki gösterdi...

5 yıldızlı Munamar Beach Otel kaderine terk edildi!

Marmaris'in turistik İçmeler Mahallesi'nde bulunan, Katar Kraliyet Ailesi üyesi (Emir) Şeyh Nasser Ahmed Ali A. Al Thani'ye ait 5 yıldızlı Munamar Beach Otel kaderine terk edildi.

Ahmed Y.A. Abuası Haberi

Ahmed Y.A. Abuası

Zanonwhıte Sand Group Gıda Turizm Makina İnşaat İlaç İthalat İhracat San.ve Tic.Ltd.Şti.Alray Turizm Şb.  Ahmed Y.A. Abuası Şube Müdürlüğü'nde 100 bin TL sermaye ile 18 Şubat'ta  Fatih, Şehremini Mahallesi'nde açıldı.


Zanonwhıte Sand Group Gıda Turizm Makina İnşaat İlaç İthalat İhracat San.ve Tic.Ltd.Şti.Alray Turizm Şb. adres: Fatih, Şehremini Mahallesi, Necip Asım Sokak...