03 / 05 / 2024

Ahmet Alhan manisa

Ahmet Alhan manisa

Manisa Ahmetli Belediye Başkanı Ahmet Alhan kimdir? Ahmet Alhan, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Ahmet Alhan, ne zamandan beri belediye başkanı olarak hizmet veriyor? İşte Ahmet Alhan..

CHP’li Ahmet Vehbi Bakırlıoğlu ilk evim kredisi eleştirisi: Hayal oldu!

CHP Manisa Milletvekili Ahmet Vehbi Bakırlıoğlu, dar gelirli yurttaşların ev sahibi olması için açıklanan ‘İlk evim kredisi’ni eleştirerek, "Hayal oldu" dedi.

Prof. Dr. Ahmet Ercan: Manisa'da 4.5 - 5.0 şiddetinde deprem olabilir!

Manisa'da peş peşe meydana gelen depremlerin ardından Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan önemli açıklamalarda bulundu. 5.4 büyüklüğündeki depremin ardından Akhisar ve Kırkağaç'ta hasar gören evleri inceleyen Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan, "4.5 - 5.0 şiddetinde depremler olabilir" dedi...

Manisa Kula’daki ortaokul için yıkım kararı!

Manisa’da kamu ve eğitim binalarında deprem soruşturma raporu hazırlandı. Bu kapsamda Kula'daki 4 Eylül Ahmet ve Sabahat Özmen Ortaokulu için yıkım kararı alındı.

Prof. Dr. Ahmet Ercan’dan Manisa Akhisar depremi yorumu!

Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan, Manisa Akhisar'da meydana gelen 4.8 büyüklüğündeki depreme ilişkin, "Salı akşamı yaşanan deprem, güney kesimde yaklaşık 5 km’lik yılrtılmaya sebep oldu, Balıkesir, Sındırgı-Bigadiç’de daha büyük bir deprem yaratma olasılığı göz önünde tutulmalıdır" dedi...

Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan: Yeni deprem Balıkesir'de olabilir!

Dün yaşanan Manisa Kırkağaç depremini değerlendiren Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan, Balıkesir'in Sındırgı bölgesine dikkat çekti. Ercan, Sındırgı'da 6 büyüklüğünde deprem beklendiğini belirtti...

Manisa'da 241 ağır hasarlı, 446 adet az hasarlı konut tespit edildi!

Manisa Valisi Ahmet Deniz, 22 Ocak'ta Manisa'da 5.4 büyüklüğünde meydana gelen depremle ilgili açıklamalarda bulundu..

Manisa Demirci OSB tamamlanıyor!

Manisa Demirci Belediye Başkanı Selami Selçuk ve beraberindeki heyet Manisa Valisi Ahmet Deniz’i ziyaret ederek ilçede 800 dönümlük alanda kurulacak olan organize sanayi bölgesi hakkında bilgi aktardı.

Prof. Ercan: Manisa depremi İstanbul’u etkilemez, Tekirdağ depreminden korkun!

Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan, Manisa'da meydana gelen depremin ardından açıklama yaptı. Ercan, "Korkulması gereken Tekirdağ depremidir. Tekirdağ depremi Marmara Ereğlisi-Silivri arasında olacak" dedi...

Manisa Kula'nın ulaşım sorunu mecliste!

Manisa Kula'da yapılması talep edilen ulaşım düzenlemesi meclis gündemine taşındı. CHP Manisa Milletvekili Ahmet Vehbi Bakırlıoğlu konuya ilişkin soru önergesi hazırladı...

Manisa Kula Devlet Hastanesi'nde sona gelindi!

Manisa'da yapılması planlanan Kula Devlet Hastanesi projesinin tamamlandığı duyuruldu. AK Parti Kula İlçe Başkanı Ahmet Palabıyık, bina ile ilgili bilgi verdi.

Ahmet Arslan: Manisa'da 375 kilometre yol yaptık!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Arslan, "Sadece Manisa’yı dikkate alırsanız 80 yılda 76 kilometre bölünmüş yol yapılmışken AK Parti döneminde 375 kilometre yapmış durumdayız. 70 kilometre sıcak asfaltı 350 kilometreye çıkartarak 5 kat artırmış durumdayız" dedi.

Manisa Ahmetli'ye yeni yatırım müjdesi!

Manisa Büyükşehir Belediyesi, il genelinde hayata geçireceği projeleri yerinde incelemeye devam ediyor. Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Vekili Aytaç Yalçınkaya, Ahmetli Belediye Başkanı Ahmet Alhan’ı makamında ziyaret etti.

Manisa Soma'daki 150 yıllık evler restore ediliyor!

Manisa’nın Soma ilçesinde yaklaşık 150 yıllık bir geçmişinin olduğu belirtilen Çarşı Camisi’nin yanındaki Ahmet Kemahlı’dan kalma ev, restore ediliyor.

Ahmet Alhan manisa Haberi

Ahmet Alhan manisa

Ahmet Alhan kimdir?

Ahmet Alhan, 1959 yılında Ahmetli'de doğdu. İlk ve orta öğrenimini Ahmetli'de, liseyi Manisa'da tamamladı. 1980 yılında kazandığı Yıldız Teknik Üniversitesi İnşaat Fakültesini 1984 yılında üstün başarı ile bitirdi. 


2000 - 2004 yılları arasında Anadolu Üniversitesi İşletme Fakültesini bitirdi. Askerlik hizmetini Erzurum'da yedek subay olarak tamamladı. 


Kars'da eski Rus binaları kontrol mühendisi olarak çalıştı. Eskişehir'de spor eğitim tesisleri Çankırı'da belediye sarayı ve kütüphane inşaatlarında şantiye şefi olarak çalıştı. 


Bütün bilgi ve birikimi ile Ahmetli'ye dönüp büyük bir heyecan ile çalışmaya başladı. Ahmetli'de çalışırken 700 ün üzerinde inşaatın projesi ile 300 ün üzerinde inşaatın yapımını üstlendi.


29 Mart 2009 pazar günü yapılan Mahalli İdareler Genel Seçimlerinde Adalet ve Kalkınma Partisinden adaylığını koyan Ahmet ALHAN 806 oy farkla 2.426 oy alarak Ahmetli Belediye başkanlığına...