16 / 05 / 2024

Ahmet Baysal evi

Ahmet Baysal evi

Sahip oldukları her şeyi satarak Mütevelli Heyeti Başkanı olduğu amcasının vakfına bağışlayan İzzet Baysal’in yeğeni Ahmet Baysal, huzurevindeki hayatını Milliyet’e açtı..

Ahmet Şevki Göklevent'in Mersin'deki evi yıkılmak üzere! 

Eski Mersin Milletvekili Şevki Bey'in (Ahmet Şevki Göklevent) tarihi evinin yıkılmak üzere olduğu görüntülendi. Mersin'in Gülnar ilçesinde bulunan konak harabeye döndü...

Ladikli Ahmet Hüdai Hazretleri’nin evi restore ediliyor!

Konya Büyükşehir Belediyesi, Konya’nın manevi mimarlarından Lâdikli Ahmet Hüdai Hazretleri’nin Lâdik’teki evinin restorasyonunu ve çevre düzenlemesini yaparak gelecek kuşaklara aktarıyor.

Ahmet Ertegün'ün Bodrum'daki evi satıldı mı?

Atlantic Records’un 2006’da vefat eden sahibi Ahmet Ertegün’ün, ünlü yıldızları ağırladığı Bodrum’daki evinin satılık olmadığı ifade edildi. Eşi Mica Hanım, “Ahmet’in vasiyeti var. Kesinlikle satmıyorum” diye konuştu.

Erzurum Ahmet Hamdi Tanpınar Bilgi Evi açıldı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Erzurum Büyükşehir Belediyesi Ahmet Hamdi Tanpınar Bilgi Evi'ni hizmete açtı.

Süleymanlı Sağlık Evi hizmete açıldı!

Sağlık Bakanlığı tarafından yapımı tamamlanan Süleymanlı Sağlık Evi hizmete açıldı. Açılışa Ak Parti Kahramanmaraş Milletvekili İmran KILIÇ, Kahramanmaraş Vali Yardımcısı Faruk ERASLAN, Halk Sağlığı Müdürü Dr.Ahmet YENER ve Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreteri Dr.Semih YANCAR katıldı.

Kağızman'a modern öğretmen evi ve fen lisesi müjdesi!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, Kağızman'a modern öğretmen evi ve fen lisesi yapılacağını açıkladı.

Şehzadeler Kültür Evi'nin inşaatı sürüyor!

Şehzadeler Belediyesi tarafından Ahmet Bedevi Mahallesinde yapımına başlanan Taziye ve Kültür Evi inşaatı tüm hızıyla devam ediyor.

Ünye Saraçlı Mahallesi Muhtar Evi açıldı!

Ünye’de mahalle muhtarlarına daha iyi hizmet verebilmek adına muhtar evi sözü veren Ünye Belediye Başkanı Ahmet Çamyar, sözünü tutarak Çınarlık ve Kaledere mahalleleri muhtar evinin ardından Saraçlı Mahallesi Muhtar evini açtı.

İşte Ahmet Davutoğlu'nun yeni evi!

Eski Başbakan Ahmet Davutoğlu, Ankara'da Çayyolu'nda kiraladığı villada yaşayacak. Davutoğlu, vaktinin büyük bir bölümünü İstanbul'da geçirecek. Ankara'ya geldiği dönemlerdeki çalışmalarını ise bu evden yürütecek.

Darüşşafaka Yakacık Rezidans sakinleri Narven’de ağırlandı!

İzzet Baysal Vakfı Başkanı Sayın Ahmet Baysal, Darüşşafaka Yakacık Rezidans sakinlerini Türkiye’nin ilk Termal Sağlık Kasabası Narven’de ağırladı. Huzurevi sakinleri Narven’de doğa ile iç içe keyifli bir gün geçirdi.

Türk Dünyası Mimarlık Ödülü Ahmet Vefik Alp’e verildi!

Türk Dünyası Topluluğu tarafından TC Muğla SK Universitesi bünyesinde bu yıl ilki düzenlenen Türk Dünyası Hizmet Ödülleri Mimarlık Ödülü Prof. Dr. Ahmet Vefik Alp’in Japonya Yamagata da Türk Evi projesine verildi.

Batman'da iki mahalleye taziye evi yapılması planlanıyor!

Komşu iki mahalle ortak taziye evi binası için arsa arayışlarına giren Meydan mahalle Muhtarı Ahmet Işık: “Meydan ve Yeni mahallenin taziye evine ihtiyacı var. Halen sokaklarda taziyeler için çadır kuruyoruz” dedi.

Ahmet Akbalık: Artık evi yatırımcı değil ihtiyaç sahibi alacak!

Özak Global Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Akbalık, "Bundan sonra evi yatırımcı çok almayacak, ihtiyaç sahipleri oturmak amaçlı alacak. O yüzden ihtiyaçları dikkate almak çok önemli. " dedi.

Ahmet Baysal evi Haberi

Ahmet Baysal evi

Bolulu işadamı ve hayırsever İzzet Baysal’ın 87 yaşındaki yeğeni Ahmet Baysal, tüm servetini hayır işlerinde kullanılmak üzere vakfa bağışlayıp eşi Solmaz Baysal ile birlikte huzurevinde mütevazı bir yaşam sürüyor. Amcası tarafından 28 yıl önce kurulan İzzet Baysal Vakfı’nda Mütevvelli Heyet Başkanlığı görevini yürüten Baysal, İzzet Baysal Vakfı tarafından bugüne kadar hayır amaçlı toplam 135 eğitim ve sağlık tesis kurulduğunu, hayır işlerine bugüne kadar 406 milyon lira harcandığını belirterek, “İnsanlar karşılıksız vermenin, mutlu etmenin hazzına varsa, bir daha vazgeçemezler” diyor.   

Kendi adına kurduğu vakıf üzerinden hayır amaçlı onlarca eğitim ve sağlık tesisi açan İzzet Baysal, 1951 yılında Türkiye’nin ilk özel teşebbüsü olan İzzet Baysal Döküm Fabrikası’nı da faaliyete geçiren bir isim. 2000 yılında hayatını kaybeden İzzet Baysal, ömrünün son 13...