16 / 05 / 2024

Ahmet Baysal evleri

Ahmet Baysal evleri

Sahip oldukları her şeyi satarak Mütevelli Heyeti Başkanı olduğu amcasının vakfına bağışlayan İzzet Baysal’in yeğeni Ahmet Baysal, huzurevindeki hayatını Milliyet’e açtı..

Başvuru yapanlar merakla bekliyordu! Emlak Konut GYO-THY Yenişehir Evleri'nde son durum ne? 

Türk Hava Yolları Yönetim Kurulu ve İcra Komitesi Başkanı Ahmet Bolat, Emlak Konut GYO-THY Yenişehir Evleri'ndeki son durumu paylaştı. İşte dev projede son durum...

Prof. Dr. Ahmet Ercan: Manisa'da 4.5 - 5.0 şiddetinde deprem olabilir!

Manisa'da peş peşe meydana gelen depremlerin ardından Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan önemli açıklamalarda bulundu. 5.4 büyüklüğündeki depremin ardından Akhisar ve Kırkağaç'ta hasar gören evleri inceleyen Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan, "4.5 - 5.0 şiddetinde depremler olabilir" dedi...

Ahmet Kaya: Uzungöl de imar düzenlemesine alınsın!

CHP Trabzon Milletvekili Ahmet Kaya, İmar, Ulaştırma ve Turizm Komisyonu toplantısında Trabzon’da bulunan yayla evleri ve Uzungöl hakkında çözüm üretilmesi gerektiğini söyledi.

Edip Uğur: Balıkesir Roman Evleri Türkiye’ye örnek oldu!

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi tarafından 1. Gündoğan Mahallesi’nde yaşayan Roman vatandaşların 30 yıllık konut sorunu çözülmüştü, konuyla ilgili açıklama yapan Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur, Roman Evleri'nin Türkiye'ye örnek olduğunu söyledi.

Kayseri Kocasinan'da yeni muhtar evleri yapılıyor!

Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, mahalle sakinlerine hizmet kalitesini arttırmak amacıyla yeni muhtar evleri hazırlatıyor.

Bursa Osmanlı Evleri'nin inşaatında son durum!

Bursa İznik Belediye Başkanı Osman Sargın, İznik Belediye Meclis Üyesi Ahmet Yıldırımken işleri Müdürü İsmail Acar ile birlikte Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından inşa edilen Osmanlı Evleri'ni ziyaret etti.

Darüşşafaka Yakacık Rezidans sakinleri Narven’de ağırlandı!

İzzet Baysal Vakfı Başkanı Sayın Ahmet Baysal, Darüşşafaka Yakacık Rezidans sakinlerini Türkiye’nin ilk Termal Sağlık Kasabası Narven’de ağırladı. Huzurevi sakinleri Narven’de doğa ile iç içe keyifli bir gün geçirdi.

Bodrum Zen Evleri'nde yaşam başladı!

Zen Evleri projesinde villalar tamamlandı ve Bodrum’da lüks yaşam başladı. Bağdat Caddesi ve civarlarındaki inşaatların yarısını projelendirerek caddenin yeni kimliğini belirleyen mimar Ahmet Erkutoğlu da yer alıyor.

Kütahya Tavşanlı'yı TOKİ evleri mutlu etti!

Türkiye Emekliler Derneği Tavşanlı Şube Başkanı Ahmet Kalender ve beraberinde ki heyet Mustafa Güler'i makamında ziyaret etti. Ahmet Kalender, "Bizi 2015'in son aylarında mutlu eden konu TOKİ evleri olmuştur" dedi.

Yeşilyurt Afet Evleri'ndeki dönüşümde kimse mağdur olmayacak!

Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, Hoca Ahmet Yesevi Mahallesi Afet Evleri Bölgesi'nde yapmayı düşündükleri 'Kentsel Dönüşüm Projesi'yle kimseyi mağdur etmek istemediklerini belirtti.

Metin Genç Ortahisar'da Köy Evleri projesini anlatıyor!

Ortahisar Belediye Başkanı Av. Ahmet Metin Genç, Büyükşehir Yasasıyla köyden mahalleye dönüşen 36 mahallede planlı yapılaşmayı teşvik için Ortahisar Belediyesi tarafından tasarımı yapılan Köy Evleri Projesi'ni anlatıyor.

Ahmet Baysal evlerini satıp İzzet Baysal Vakfı'na bağışladı!

Sahip oldukları her şeyi satarak Mütevelli Heyeti Başkanı olduğu amcasının vakfına bağışlayan İzzet Baysal’in yeğeni Ahmet Baysal, huzurevindeki hayatını Milliyet’e açtı..

Ahmet Baysal tüm servetini bağışladı!

Sahip oldukları her şeyi satarak Mütevelli Heyeti Başkanı olduğu amcasının vakfına bağışlayan İzzet Baysal’in yeğeni Ahmet Baysal, huzurevindeki hayatını Milliyet’e açtı.

Ahmet Baysal evleri Haberi

Ahmet Baysal evleri

Bolulu işadamı ve hayırsever İzzet Baysal’ın 87 yaşındaki yeğeni Ahmet Baysal, tüm servetini hayır işlerinde kullanılmak üzere vakfa bağışlayıp eşi Solmaz Baysal ile birlikte huzurevinde mütevazı bir yaşam sürüyor. Amcası tarafından 28 yıl önce kurulan İzzet Baysal Vakfı’nda Mütevvelli Heyet Başkanlığı görevini yürüten Baysal, İzzet Baysal Vakfı tarafından bugüne kadar hayır amaçlı toplam 135 eğitim ve sağlık tesis kurulduğunu, hayır işlerine bugüne kadar 406 milyon lira harcandığını belirterek, “İnsanlar karşılıksız vermenin, mutlu etmenin hazzına varsa, bir daha vazgeçemezler” diyor.   

Kendi adına kurduğu vakıf üzerinden hayır amaçlı onlarca eğitim ve sağlık tesisi açan İzzet Baysal, 1951 yılında Türkiye’nin ilk özel teşebbüsü olan İzzet Baysal Döküm Fabrikası’nı da faaliyete geçiren bir isim. 2000 yılında hayatını kaybeden İzzet Baysal, ömrünün son 13...