07 / 07 / 2024

ahmet bostancıoğlu gümüşova eğitim yatırımları

ahmet bostancıoğlu gümüşova eğitim yatırımları

Gümüşova Belediye Başkanı Ahmet Bostancıoğlu görev süresi boyunca eğitime önemli katkılar yaptı. Bostancıoğlu “Belediye başkanlığı makamını devraldığımız günden itibaren en büyük yatırımı süreklilik içerisinde eğitim hizmetlerine yaptık." dedi...

Rifat Hisarcıklıoğlu: Sanayide müthiş bir yatırım iştahı var ama arsa bulamıyoruz!

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nin merakla beklenen 80. Mali Genel Kurulu'nda konuşan TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, sanayide müthiş bir yatırım iştahı olduğunu ama arsa bulamadıklarını söyledi.

Hayrıoğlu Grup Yapı Limited Şirketi kuruldu!

Hayrıoğlu Grup Yapı Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 500 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Hayrıoğlu tarafından kuruldu.

Gümüşhane-Bayburt Havalimanı tamamlanma sürecinde: Bakan resmen açıkladı!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Gümüşhane'de düzenlenen toplu açılış töreninde yaptığı konuşmada, bölgedeki altyapı çalışmaları hakkında önemli açıklamalarda bulundu.

Herkes altını konuşuyor ama asıl gümüşün geleceği rakama bakın! O tarihte gümüşte kıyamet kopacak

Altın fiyatları son zamanlarda rekor üstüne rekor kırarken gümüş fiyatları da 17 TL oldu. Herkes altını konuşuyor ama asıl gümüşün geleceği rakama bakın! O tarihte gümüşte kıyamet kopacak...

Afra Saraçoğlu'nun reklamlarında oynadığı Garnier Siyah Serum kaç TL? İşte 31 Ocak 2023 fiyat listesi...

Afra Saraçoğlu, Garnier AHA + BHA Kömür Cilt Kusurları Karşıtı Serum’un yüzü oldu. Garnier’nin yeni ürünü için objektif karşısına geçen Saraçoğlu, güzelliği ve pürüzsüz cildiyle dikkat çekti. 

Başoğlu Gıda Ve Turizm Limited Şirketi Kuruldu!

Başoğlu Gıda Ve Turizm Limited Şirketi Bakırköy'de Adem Kulakcı tarafından tarafından kuruldu.

Enis Öncüoğlu Tasarım Ve Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Enis Öncüoğlu Tasarım Ve Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta Enis Öncüoğlu tarafından kuruldu.

Gümüşoğlu Yapı İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gümüşoğlu Yapı İnşaat Ticaret Limited Şirketi Silivri'de İsa Demir ve Kemal Gümüş ortaklığında kuruldu.

Ayrancıoğlu Yapı Denetim Limited Şirketi kuruldu!

Ayrancıoğlu Yapı Denetim Limited Şirketi Esenyurt’ta 50 bin TL sermaye bedeli Ahmet Ayrancıoğlu tarafından kuruldu.

Gümüşoğlu Dış Ticaret Ve İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Gümüşoğlu Dış Ticaret Ve İnşaat Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Serhat Gümüşoğlu tarafından kuruldu.

Ahmet Keleşoğlu Kent Müzesi'nin inşaatı tamamlanıyor!

Karaman'ın Ermenek ilçesinde geçtiğimiz aylarda yapımına başlanan Ahmet Keleşoğlu Kent Müzesi'nin inşaatı tamamlanıyor.

Mehmet Güllüoğlu: İzmirli depremzedeler kira yardımı istiyor!

AFAD Başkanı Mehmet Güllüoğlu, "Bin konteyner kentlik plan yaptık ama görünen, o kadar ihtiyaç olmayacak gibi. İnsanların çoğu 'Bize kira yardımını verin biz İzmir'de başka bir eve çıkalım' diyorlar" dedi.

Murat Başoğlu Gölköy'deki evini boşalttı!

3 yıl önce Bodrum'da öz yeğeni Burcu Başoğlu ile uygunsuz şekilde yakalanan Murat Başoğlu'na tepkiler kesilmiyor. Yeni sevgilisiyle Gölköy'de kirada oturan Başoğlu, evi boşaltmak zorunda kaldı.

ahmet bostancıoğlu gümüşova eğitim yatırımları Haberi

ahmet bostancıoğlu gümüşova eğitim yatırımları


Bostancıoğlu “Belediye başkanlığı makamını devraldığımız günden itibaren en büyük yatırımı süreklilik içerisinde eğitim hizmetlerine yapıp ilk, orta ve yüksek öğretimin ilçemiz bünyesinde geliştirilerek eğitim yönünden insana verilen değerin her zaman ön planda olduğu bir yönetim anlayışını benimsemekteyiz. Bu doğrultuda 2009 yılında Gümüşova Meslek Yüksekokulu'na tahsis edilen 4 katlı okul binasının zemin katındaki işyerlerini çıkartarak 2 derslik, 2 atölye, 1 yemekhane, 1 kantin olmak üzere toplamda 250 bin TL.’lik masraf yapılarak okula katkıda bulunulmuştur. 2010 yılında Gümüşova İlköğretim Okulu'na 130 bin TL.’lik harcama yapılarak okulun tuvaletleri, lavaboları ile bahçeye büyük bir kantin ve okulun kalorifer tesisatı değiştirilerek badana-boya ile beraber bahçe eğitim düzenlemeleri de belediye hizmet ekipleri tarafından yapılıp fiziki bakımdan okulun kaliteli hizmet verir hale getirilmesi sağlanmıştır. 2014 yılında...