15 / 05 / 2024

Ahmet Burak

Ahmet Burak

Mutlu Yatırım Proje ve Gayrimenkul Geliştirme Anonim Şirketi, 15 Temmuz tarihinde kuruldu

Şehir hastanelerinin satışına ilişkin kritik açıklama: Körfezli yatırımcıyla görüşme sürüyor!

Devlet Yatırım Ofisi Başkanı Ahmet Burak Dağlıoğlu, yaptığı açıklamada, daha küçük tesisleri tek bir çatı altında toplamak amacıyla inşa edilen 22 şehir hastanesinden bir tanesinin Körfezli bir yatırımcıya satışı konusunda görüşmelerin devam ettiğini söyledi.

Civil Proje Gayrimenkul Anonim Şirketi kuruldu!

Civil Proje Gayrimenkul Anonim Şirketi Güngören'de Ali Yıldıran, Ahmet Burak Yıldıran ve Mustafa Yıldıran ortaklığında kuruldu.

A7 Mühendislik Ve Yapı İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

A7 Mühendislik Ve Yapı İnşaat Limited Şirketi bugün Üsküdar'da Ahmet Burak Akkoyunlu tarafından kuruldu.

Fer Tasarım Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Fer Tasarım Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 100 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Burak Solmaz, Hüseyin Ertokan, Kemalettin Solmaz ve Ömer Faruk Davarcı ortaklığında kuruldu.

Benevre Beytepe projesinin sanatsal detayları anlatılıyor!

Elbiz İnşaat garantisi ile teslim sürecinde olan Benevre Beytepe projesi, bir ilke imza atarak, sanatsal detayları, konut sahipleri ile buluşturuyor. Ressam Ahmet Burak Halıcı, her bir katı ayrı resmettiği projenin detaylarını anlattı.

Benevre Beytepe 26 renge boyanacak!

Beytepe'de yükselecek olan Benevre Beytepe projesi, bir ilke imza atarak, sanatsal detayları, konut sahipleri ile buluşturuyor. Ressam Ahmet Burak Halıcı, her bir katı ayrı resmettiği projenin detaylarını anlattı.

ANF İnşaat ve Turizm Limited Şirketi kuruldu!

ANF İnşaat ve Turizm Limited Şirketi, Ahmet Burak Yaşa, Ertuğrul Faruk Aydın, Orhan Narin tarafından 15 bin TL'lik sermaye ile 30 Ekim'de Bakırköy, Şenlikköy'de kuruldu.

New York'ta Empire State binasındaki yarışmada Ahmet Arslan 7. oldu!

Empire State Merdiven Tırmanma Yarışması'nı 7. kez Alman sporcu Thomas Dold kazandı. Ağaoğlu Sky Towers'ta antrenman yapan Ahmet Arslan ise 7. oldu

Beyoğlu Hacıahmet'te 30 yıllık mülkiyet sorunu çözüldü!

Hacıahmet Mahallesi'nin 30 yıllık tapu mülkiyet sorunu 3 yıl süren özverili çalışmalar sonucunda sona erdi ve artık bölgede müstakil tapu dönemi başladı

Ahmet Arslan Empire State binasına ilk tırmanan sporcu olmak için çalışıyor!

Dağ koşusu klasmanında 5 Avrupa Şampiyonluğu'nu elinde bulunduran Red Bull Sporcusu Ahmet Arslan, ABD'nin New York eyaletinde bulunan Empire States Run Up'a katılan ilk Türk atlet olacak

Ahmet Mete Işıkara: Kuzey Anadolu fayının güney koluna dikkat!

Prof. Dr. Ahmet Mete Işıkara, son aylarda küçük depremlerle gündeme gelen Kuzey Anadolu Fay Hattı'na dikkat çekerek "Geyve kırığında 300 yıldır deprem olmuyor. Burada er ya da geç bir deprem olacak" dedi

Dumankaya Pusula Yönetim Hizmetleri Genel Müdürlüğü'ne Ahmet Güneş atandı!

Ahmet Güneş, Dumankaya projelerinde daire sahibi olanlara, satış öncesinden başlayarak satış sonrası da "avantajlar, kolaylıklar ve hizmetler paketi" sunan Pusula Yönetim Hizmetleri'nin tüm yönetim ve idari mekanizmalarından sorumlu olacak.

ÖİB, TCDD'nin Mersin'deki tesisini Ahmet Turan'a sattı!

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı (ÖİB), TCDD'nin Mersin'deki taşınmazın, ihalede en yüksek teklifi veren Ahmet Turan'a satışını onayladı

Ahmet Burak Haberi

Ahmet Burak

Mutlu Yatırım Proje ve Gayrimenkul Geliştirme Anonim Şirketi, İbrahim Erem Bilgin, Ahmet Burak, Ahmet Gültekin Karaşin, Ali Nuri Türker, Atilla Türker, Diler Türker, Leyla Yasemin Türker, Simla Türker Bayazıt, Yasemin İhsan Türker tarafından 50 milyon TL'lik ve 7 milyon 120 bin 695 TL'lik sermaye ile 15 Temmuz'da kuruldu. Mutlu Yatırım Proje ve Gayrimenkul Geliştirme Anonim Şirketi iş konusu; Mülkiyetinde bulunan ve satın alacağı her türlü arsa arazi vb.gayrimenkuller üzerine konut iş ofis alış-veriş ve eğlence merkezleri eğitim merkezleri spor merkezleri sağlık kompleksleri ve hastane gibi sağlık tesisleri ile otel motel tatil köyü yat limanı restoran ve buna benzer turistik tesisler kurmak inşa etmek ettirmek ve esas mukavelesindeyazılı olan işler.


Mutlu Yatırım Proje ve Gayrimenkul Geliştirme Anonim Şirketi adres: Tuzla, Tepeören...