28 / 07 / 2024

ahmet çamyar projeleri

ahmet çamyar projeleri

Ünye TSO'nun bünyesindeki iş adamları ile bir araya gelen Belediye Başkanı Ahmet Çamyar, kentteki çalışmalar hakkında bilgi vererek, "Tarihi adımları bir bir gerçekleştiriyoruz" dedi.

Ahmet Arslan: Büyük projeleri yap-işlet-devret modeliyle yapıyoruz!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, Büyük projeleri yap-işlet-devret modeliyle yaptıklarını söyledi.

Turizm imar planı Bakanlığın üzerinden yapımalı!

Ünye Belediyesi, bu yıl ikinci kez EMİTT’e katıldı. Başkan Ahmet Çamyar, "Turizm imar planı ile ilgili bu planın Kültür ve Turizm Bakanlığı üzerinden yapılması gerektiğini düşünüyoruz." dedi. 

Ahmet İpek: İnşaatçılar çocukları temel alarak proje üretmeli!

Yaklaşık 25 yıldır prestijli konut projeleri hayata geçiren İpektaş İnşaat’ın Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet İpek, inşaatçıların çocukları temel alarak proje üretmeleri gerektiğini söyledi...

Ahmet Arslan mega projeleri değerlendirdi!

Ulaştırma Bakanı Ahmet Arslan, "Hedefimiz 29 Ekim 2018'de 3.havalimanını uçuşlara açmak" dedi.

Darbe girişimi dev projeleri engelleyemedi!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, hayata geçirilen projelere ilişkin açıklamalarda bulundu. Arslan, darbe girişiminin projeleri engelleyemediğini, yatırımların hız kesmeden devam ettiğini söyledi.

Ünye Alışveriş Merkezi'nin inşaatı Nisan sonunda tamam!

Ünye Belediye Başkanı Ahmet Çamyar, "Nisan ayının sonu itibariyle Ünye Alışveriş Merkezi'nin kaba inşaatı bitecek ve yıl sonuna doğru da açılışını yapmayı planlıyoruz." dedi.

Ordu Ünye Çamlık Projesi'nde son durum ne?

Ordu Ünye Belediye Başkanı Ahmet Çamyar, bölgdeki projelerden bahsetti. Çamyar, Ünye Çamlık Projesi ile ilgili bilgiler verdi.

Ahmet Eren İnşaat sektörde öne çıkıyor!

Adana faaliyet gösteren Ahmet Eren İnşaat, başladığı projeleri kısa sürede tamamlayarak insanları konut sahibi yapmaya devam ediyor.

Ünye projeleri için geri sayım başladı!

Ünye için büyük önem arz eden projelerde geri sayım başladı. Ünye Belediye Başkanı Ahmet Çamyar’da bu çerçevede sık sık Ankara’da bir dizi görüşmeler gerçekleştirerek projelerin bürokrasi ayağını sıkı takip ediyor.

5 binlik imar planı çalışması Ünye'nin geleceğine ışık tutacak!

Ünye TSO'nun bünyesindeki iş adamları ile bir araya gelen Belediye Başkanı Ahmet Çamyar, kentteki çalışmalar hakkında bilgi vererek, "Tarihi adımları bir bir gerçekleştiriyoruz" dedi.

Ünye yeni yatırımlarla modern kent kimliğine kavuşuyor!

Ünye Belediye Başkanı Ahmet Çamyar, Ünye Ticaret ve Sanayi odasında işadamları ile bir araya geldi. Kahvaltı programı sonrası konuşan Ünye Belediye Başkanı Ahmet Çamyar, Ünye’de ki çalışmalar hakkında bilgi verdi.

Ünye Ticaret Merkezi 2018'de tamamlanacak!

Ünye’de değişim ve dönüşüme devam eden ve kentin her noktasında başarılı çalışmalara ve projelere imza atan Ünye Belediye Başkanı Ahmet Çamyar, en önemli projelerden biri olan ticaret merkezi inşaatından incelemelerde bulundu

Ünye Ticaret Merkezi inşaatı erken bitebilir!

Ünye Belediyesi’nin en önemli projeleri arasında yer alan Ticaret Merkezi inşaatı hızla sürüyor. Ünye Belediye Başkanı Ahmet Çamyar, en önemli projelerden biri olan ticaret merkezi inşaatından incelemelerde bulundu.

ahmet çamyar projeleri Haberi

ahmet çamyar projeleri

Ünye Belediye Başkam Ahmet Çamyar, Ünye Ticaret ve Sanayi Odasında iş adamları ile bir araya geldi. Ünye'deki çalışmalar hakkında bilgi veren Başkan Çamyar, 5 binlik imar planı çalışmasının Ünye'nin geleceğine ışık tutacağını söyledi, Ünye'nin 3 tepesine 3 yeni cami yapılacağını kaydeden Başkan Çamyar, "Merkezin tamamında sıcak asfalt uygulamasına geçiliyor. Ünye sahilindeki binaların dış cepheleri yenileniyor" dedi. 


TİCARET MERKEZİ ÇOK ÖNEMLİ 

Modern kent kimliğine kavuşmak anlamında önemli çalışmalara imza attıklarını söyleyen Ünye Belediye Başkanı Ahmet Çamyar, "Tarihi eserleri yeniden ilçemize kazandırıyoruz. Ünye'nin turizm, eğitim ve sanayi kenti olması yolunda çalışıyoruz. Turizm alanında kentin tarihi 

altyapısını yeniden ayağa kaldırmak için yoğun çaba sarf ediyoruz" dedi. Ünye'nin en önemli projelerinden biri olan Ticaret Merkezi inşaatının devam ettiğini söyleyen Başkan Çamyar, "Yeni Kapalı Çarşı inşaatının tamamlanması...