30 / 04 / 2024

Ahmet Demir İSKİden ayrıldı mı

Ahmet Demir İSKİden ayrıldı mı

Hayri Baraçlı'nın İBB Genel Sekreterliği'ne atanmasının ardından İETT Genel Müdürlüğü'ne Mümin Kahveci ve İSKİ Genel Müdürlüğü görevine de Dursun Atilla Altay atandı. Mümin Kahveci kimdir? Dursun Atilla Altay kimdir?

Naci Görür 'İstanbul'da her an 7'den büyük bir deprem olabilir' dedi' Övgün Ahmet Ercan, 'kanıt gösterin' cevabını verdi

Milyonlarca insan olası İstanbul depremi ile ilgili uzmanların yorumlarını takip etmeye devame diyor. Konuyla ilgili Naci Görür 'İstanbul'da her an 7'den büyük bir deprem olabilir' dedi' Övgün Ahmet Ercan, 'kanıt gösterin' cevabını verdi. 

Deprem uzmanı Ahmet Ercan 7'den büyük deprem olabilecek yerleri tek tek açıkladı! İşte o 7 yer!

Deprem uzmanı Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan, X sosyal medya hesabından Türkiye'nin 7 deprem kuşağının üretebileceği en büyük depremleri tek tek açıkladı. İşte o açıklama...

İstanbullular dikkat! Yarın bazı mahallelerde su kesintisi yapılacak...

Yarın İstanbul'da, terfi merkezinde yapılacak iyileştirme çalışmaları sebebi ile Bağcılar ve Esenler'de bazı mahallelerde saat 10.00 ila 19.00 arasında su kesintisi yapılacağı açıklandı. İSKİ'den yapılan açıklama ve haberin detayları...

Art Hub Proje İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Art Hub Proje İnşaat Limited Şirketi bugün Fatih'te 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ahmet Demir ve Osman Can ortaklığında kuruldu.

Ecm Grup İnşaat Yapı Taahhüt Limited Şirketi kuruldu!

Ecm Grup İnşaat Yapı Taahhüt Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 10 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Demir tarafından kuruldu.

İkizler Ahmet İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İkizler Ahmet İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Gaziosmanpaşa'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Demir tarafından kuruldu.

Vedat Demiröz'den Kemal Kılıçdaroğlu'na Kanal İstanbul tepkisi!

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Vedat Demiröz, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun büyükelçiliklere yazdığı Kanal İstanbul mektubuna yönelik açıklamalarda bulundu.

Ziraat Bankası'nın Demirören'den aldığı araziler için yeni iddia!

Ziraat Bankası'nın, Demirören Holding'ten aldığı arazilerin İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından spor alana çevirlmesine itiraz ettiği iddia edildi.

Dmr Cam Pvc İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kadıköy Şubesi açıldı!

Dmr Cam Pvc İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kadıköy Şubesi bugün Kadıköy'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Demir tarafından açıldı.

Haksam Yapı Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Haksam Yapı Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 2 milyon TL sermaye bedeli ile Ahmet Demir, Mehmet Demir ve Sefa Topyay ortaklığında kuruldu.

Ahmet Nur Çebi'den Fulya projesi açıklaması! 

Ahmet Nur Çebi, Fulya Davası'yla ilgili olarak, davanın karara bağlandığını ve mahkemenin yapılan kontrata göre Beşiktaş'ın bir haksızlığa uğramadığına hükmettiğini belirtti...

Sardemir Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sardemir Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Demir tarafından kuruldu.

Nevbahar Üsküdar fiyatları 1.2 milyon TL'den başlıyor!

Kalyon Holding, gayrimenkul sektöründeki ilk yatırımını Üsküdar'da hayata geçiriyor. Nevbahar Üsküdar'da fiyatlar 1.2 milyon TL'den başlıyor...

Ahmet Demir İSKİden ayrıldı mı Haberi

Ahmet Demir İSKİden ayrıldı mı


İstanbul Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreterliği'ne Hayri Baraçlı atandı, İETT Genel Müdürlüğü'ne Mümin Kahveci ve İSKİ Genel Müdürlüğü'ne Dursun Atilla Altay atandı.


Büyükşehir Belediyesi'nden yapılan açıklamaya göre, Başkan Kadir Topbaş, Haliç Kongre Merkezi'nde düzenlenen devir teslim törenine katıldı. 


Topbaş, törende yaptığı konuşmada, emekliye ayrılan Genel Sekreter Prof. Dr. Adem Baştürk ve üniversitedeki görevine geri dönen İSKİ Genel Müdürü Prof. Dr. Ahmet Demir'e, İstanbul'a hizmetlerinden ve katkılarından dolayı teşekkür etti.


Topbaş, Adem Baştürk'ün emekliye ayrılması ile yerine İETT Genel Müdürü Hayri Baraçlı'nın, İETT Genel Müdürlüğü'ne Mümin Kahveci'nin, İSKİ Genel Müdürlüğü'ne Dursun Atilla Altay'ın atandığını belirtti.


Başkan Topbaş konuşmasının ardından Prof. Dr. Baştürk ve Prof. Dr. Demir'e "Teşekkür Belgesi" ve plaket verdi.


Saraçhane'de devir-teslim


İstanbul Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreterliği görevinden emekliye ayrılan Prof. Dr. Adem Baştürk, makamını Hayri...