03 / 05 / 2024

Ahmet Deniz Atabay

Ahmet Deniz Atabay

Didim’de mülkiyeti Hazine’ye ait olan ve imar planlarına rekreasyon alanı olarak işaretlenen 1020 parselin Hazine’den alınarak, Başbakanlık Özelleştirme İdaresi'ne verilmesine itirazına ilişkin imza kampanyası başlatıldı.

Ahmet Ercan o faya dikkat çekti: Türkiye'nin güneyini etkiler!

Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan, stres artışı uyarısı yapılan Ölü Deniz Fay kırığı ile ilgili çok önemli açıklamalar yaptı. Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan açıklamasında yaşanacak depremin Türkiye'nin güneyini de etkileyeceğini söyledi.

Deniz Taahhüt Elektrik İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Deniz Taahhüt Elektrik İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 350 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Deniz tarafından kuruldu.

Didim'de kule kavgası bitmiyor!

Didim Belediye Başkanı Ahmet Deniz Atabay ile birlikte 4 kişinin savcılık ifadeleri ortaya çıktı. Suçlamalarla ilgili olarak konuşan Atabay'ın avukatı ''Belediyenin, yıkım için harekete geçtiği ve bir firma ile anlaştığı süreçte bu iddialar gündeme getirildi'' dedi.

Didim'de şaibeli yıkım!

'İcradan satılık belediye sarayı' haberleriyle uzun zamandır gündemde yer alan Didim Belediyesi'nde CHP'li Belediye Başkanı Deniz Atabay, belediyeyi icraya veren müteahhite karşılık verdi. CHP'li Atabay, işadamına ait arsada bulunan yapıların yıkımını gerçekleştirdi.

Didim'de baraka ve gecekondular yıkılıyor!

Aydın Didim Belediye Başkanı Deniz Atabay, Fevzipaşa mahallesinde deniz kıyısında bulunan baraka ve gecekonduların yıkıldığını açıkladı.

Manisa'da 241 ağır hasarlı, 446 adet az hasarlı konut tespit edildi!

Manisa Valisi Ahmet Deniz, 22 Ocak'ta Manisa'da 5.4 büyüklüğünde meydana gelen depremle ilgili açıklamalarda bulundu..

Manisa Demirci OSB tamamlanıyor!

Manisa Demirci Belediye Başkanı Selami Selçuk ve beraberindeki heyet Manisa Valisi Ahmet Deniz’i ziyaret ederek ilçede 800 dönümlük alanda kurulacak olan organize sanayi bölgesi hakkında bilgi aktardı.

Ahmet Cevdet Yalçıner: Büyük İstanbul depreminde tsunami bekliyoruz!

Beklenen büyük depremi ilgili ODTÜ Kıyı ve Deniz IVIC Mühendisliği Araştırma Merkezi Başkanı öğretim üyesi Prof. Dr. Ahmet Cevdet Yalçıner, Marmara'da denizaltı heyelan nedeniyle tsunami olabileceğini söyledi…

Ortaköy Deniz Turizm Taşımacılık Limited Şirketi kuruldu!

Ortaköy Deniz Turizm Taşımacılık Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 200 bin TL sermaye bedeli ile Eşref Yenigün, İhsan Samim  Akyazı, Ahmet Bayrakcı, Adem Koca ve Arman Nişan Kilci ortaklığında kuruldu. 

Aydınlı imar planı mağdurlarına BŞB’den müjde!

Aydın Büyükşehir Belediyesi tarafından hazırlanan 1/25 binlik imar planı ile Didim'de bazı bölgelerin imarı iptal edilmesi nedeniyle başlayan olayda olumlu gelişmeler yaşandı. Belediye Başkanı A. Deniz Atabay, bölgede yeri olanların haklarını alacaklarının sözünü verdi.

Gülcemal Projesi için yapılan deniz dolgusu TBMM'de!

Gülcemal Projesi kapsamında yapılan deniz dolgusu meclis gündemine taşındı. CHP Trabzon Milletvekili Ahmet Kaya, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı...

Dt Deniz Dibi Tarama Deniz İnşaatı Limited Şirketi kuruldu!

Dt Deniz Dibi Tarama Deniz İnşaatı Limited Şirketi bugün Kağıthane’de 12 bin TL sermaye bedeli ile Sercan Çelebi ve Ahmet Onur ortaklığında kuruldu.

Teamwork İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Teamwork İnşaat Anonim Şirketi Ahmet Deniz İnce, Gurur Zafer Yarar ve Mehmet Karademir ortaklığından 600 bin TL sermaye ile bugün kuruldu. 

Ahmet Deniz Atabay Haberi

Ahmet Deniz Atabay

Didim’de mülkiyeti Hazine’ye ait olan ve imar planlarına rekreasyon alanı olarak işaretlenen 1020 parselin Hazine’den alınarak, Başbakanlık Özelleştirme İdaresi'ne verilmesine itirazına ilişkin imza kampanyası başlatıldı. ‘Didim Bizimdir’ platformunun başlattığı imza kampanyasına, ilk imzayı Didim Belediye Başkanı Ahmet Deniz Atabay atarken, Didim Belediye Meclisi üyeleri de kampanyaya katılarak destek verdi.


Didim’de çevre duyarlılığında olan kişi ve kurumların oluşturduğu ‘Didim Bizimdir Platformu’, Didim’in Altınkum Mahallesi’nde bulunan ve planlarda rekreasyon alanı olarak gösterilen Hazine'ye ait 1020 parselin özelleştirme kapsamına alınarak Başbakanlık Özelleştirme İdaresi Başkanlığı’na devredilmesine itiraz kampanyası başlattı. Hazırlanan imza metnine ilk imzayı Belediye Başkanı Ahmet Deniz Atabay atarken, metin Didim Belediye Meclisi üyeleri tarafından da imzalandı.


Didim Çevre Platformu (DİÇEP) yürütücüleri ve ‘Didim Bizimdir Platformu’ üyeleri tarafından verilen metinde şu ifadeler yer aldı:...