17 / 05 / 2024

Ahmet Emin İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu

Ahmet Emin İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu

Ahmet Emin İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi 18 Şubat 2015 'te, 200 bin TL sermaye ile Sultanbeyli 'de, Ahmet Emin Demir Müdürlüğü 'nde kuruldu.

Eminönü Meydanı'nın inşaatı için Romanya'dan asfalt getirilmiş!

1940 yılında Eminönü Meydanı'nın inşaatı yavaş ilerlediğinde şikayet edilmiş. Belediye tarafından yapılan tetkikler sonrasında hava durumu değelendirilmiş ve ona göre karar verilmiş.

Eminönü’ndeki İstanbul Ticaret Üniversitesi inşaatına tepki! Bölgenin silüetini bozuyor!

Eminönü’nde sahil kesiminde süren İstanbul Ticaret Üniversitesi inşaatı, bölgenin tarihi görüntüsünü bozarken; uzmanlar silüeti bozan inşaatın bir an önce durdurulması gerektiğine dikkat çekti. İşte ayrıntılar...

Ahmet Atalay İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ahmet Atalay İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece’de   50 bin TL sermaye bedeli  ile  Ahmet Atalay tarafından kuruldu.

Ahmet Aslan İnşaat Orman Mamulleri Ve Otomotiv Limited Şirketi kuruldu!

Ahmet Aslan İnşaat Orman Mamulleri Ve Otomotiv Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 360 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Aslan tarafından kuruldu.

Eminönü Bayramoğlu İnşaat Gayrimenkul Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Eminönü Bayramoğlu İnşaat Gayrimenkul Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 250 bin TL sermaye bedeli ile Ayhan Bayram tarafından kuruldu.

Eminönü-Alibeyköy Tramvay inşaatının bir kısmı çöktü!

İnşaat çalışmaları 2016'da başlayan Eminönü-Alibeyköy Tramvay Hattı’nın Balat-Ayvansaray arasındaki 1 kilometrelik kısmında çökme ve kayma yaşandı. 1 kilometrelik kısım kırılıp tekrar yapılacak...

Eminönü Alibeyköy Tramvay Hattı ne zaman açılacak?

İstanbul’da yapımı devam eden Eminönü-Alibeyköy Tramvay Hattı'nın ne zaman açılacağı merak ediliyor. 10 kilometre uzunluğuna sahip olan hat 14 istasyondan meydana geliyor.

Ak Emin İnşaat Goda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ak Emin İnşaat Goda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Emin Koca ve Mehmet Ali Koca ortaklığında kuruldu.

Eminönü-Alibeyköy Tramvay Hattı'nda son durum ne?

İstanbul’da yapımı devam eden Eminönü-Alibeyköy Tramvay Hattı'nda test ve devreye alma çalışmaları bu yıl sonu itibariyle başlıyor. Projenin 2020 yılı üçüncü çeyrekte yolcuların hizmetine açılması planlanıyor. 

Eminönü-Alibeyköy tramvay hattındaki mahalleler değerleniyor!

Endeksa, inşaatında sona gelinen Eminönü–Alibeyköy Tramvay Hattı çevresindeki mahallelerde yer alan konut satış fiyatlarını açıkladı.

Eminönü-Alibeyköy Tramvay Hattı'nın test sürüşleri başladı!

Eminönü-Alibeyköy Tramvay hattının araç test sürüşleri başladı. Tramvay hattı, İstanbul'un katenersiz ilk hafif raylı sistemi olacak...

Eminönü-Alibeyköy tramvay hattı havadan görüntülendi!

Taşıyıcı temel altyapı çalışmalarının tamamlandığı Eminönü-Alibeyköy tramvay hattında yakın zamanda test sürüşlerine başlanacak...

Eminönü-Alibeyköy tramvay hattında test sürüşü başlıyor!

Eminönü-Alibeyköy tramvay hattında bir vagon, test sürüşü için belediye ekiplerince raylara indirildi. Hat hizmete açıldığında saatte tek yönde 25 bin yolcuya hizmet verecek...

Ahmet Emin İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu Haberi

Ahmet Emin İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu

Ahmet Emin İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi 200 bin TL sermaye ile 18 Şubat 2015'te Ahmet Emin Demir Müdürlüğü'nde kuruldu.


Ahmet Emin İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi iş konusu;a.      Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. b.      Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. c.       Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve özel kurum...