29 / 04 / 2024

Ahmet Er

Ahmet Er

Yapıhane İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Hüseyin Çadır, Kadir Er, Ahmet Er ortaklığıyla 100 bin TL sermaye ile 1 Şubat'ta Üsküdar, Valide Atik Mahallesi, Miroğlu Sokak'ta kuruldu.

Prof. Dr. Ahmet Ercan il il işaret etti! Ercan'dan er ya da geç deprem olacak uyarısı...

Prof. Dr. Ahmet Ercan, Doğu Anadolu Fayı'na dikkat çekerek gerilmenin sürdüğünü kaydediyor. Dün gece meydana gelen Sivas ve Adıyaman'daki depremlerin ardından açıklama yapan Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan, fay hattına dikkat çekerek önemli uyarılar yaptı.

Dikkat! İstanbul depremi kaçınılmaz olacak! Deprem profesörü Ahmet Ercan'dan kritik tarih açıklaması!

İstanbul'un önündeki depremin er ya da geç kaçınılmaz olacağını söyleyen Deprem profesörü Ahmet Ercan'dan depremin tarihi ve şiddetiyle ilgili kritik açıklama geldi.

Eciler Prefabrik Yapı İnşaat Sanayi Ve Limited Şirketi kuruldu!

Eciler Prefabrik Yapı İnşaat Sanayi Ve Limited Şirketi Pendik'te 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ahmet Er ve Oğuzhan Orhan ortaklığında kuruldu.

Adinçer İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Adinçer İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Gaziosmanpaşa'da Ahmet Dinçer tarafından kuruldu.

Er Power Otomotiv İnşaat Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Er Power Otomotiv İnşaat Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Er tarafından kuruldu.

4 Er Yapı İnşaat Mühendislik Emlak Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

4 Er Yapı İnşaat Mühendislik Emlak Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Şahin, Eren Savaş, Fatih Çınar ve Murat Erçağ ortaklığında kuruldu.

Avcılar'daki Hacı Ahmet Tükenmez Camii'nin diğer minaresi de söküldü!

İstanbul’da yaşanan 5.8 büyüklüğündeki deprem sonucu hasar alan Avcılar’daki Hacı Ahmet Tükenmez Camii minaresi sökülerek yıkılmıştı. İkinci minaresi için de risk taşıdığı gerekçesi ile yıkım kararı alındı…

Gayrimenkul sektörü hapşırsa diğer sektörler hasta oluyor!

2018 yılında gözlerin gayrimenkul sektörü üzerinde olduğunu söyleyen Sinpaş GYO Yönetim Kurulu Başkan Vekili Ahmet Çelik, sektörün 200 alt sektörü etkilediğini belirterek, "Bizim sektör hapşırsa diğer sektörler hasta oluyor" dedi.

Esa 1 Yapı İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Esa 1 Yapı İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Tuzla'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Er tarafından kuruldu.

4aqaar Gayrimenkul Yatırım Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

4aqaar Gayrimenkul Yatırım Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Eyüpsultan'da 500 bin TL sermaye bedeli Ahmet İçer tarafından kuruldu.

Ahmet Arslan'dan şeker fabrikası bilgilendirmesi!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, 14 şeker fabrikasıyla ilgili özelleştirme sürecinin devam ettiğini, diğer 11 fabrikanın ise kamu eliyle çalıştırılmaya devam edeceğini açıkladı.

Gençer Mühendislik Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Gençer Mühendislik Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi 50 bin TL sermaye ile bugün Ahmet Gençer tarafından kuruldu. 

Ahmet Ölçer Yapı İnşaat Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ahmet Ölçer Yapı İnşaat Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi Ahmet Ölçer tarafından 80 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Ahmet Er Haberi

Ahmet Er

Yapıhane İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Hüseyin Çadır, Kadir Er, Ahmet Er ortaklığıyla 100  bin TL sermaye ile 1 Şubat'ta Üsküdar, Valide Atik Mahallesi, Miroğlu Sokak'ta kuruldu. 


Yapıhane İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu;  a. Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. b. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. c. Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve...