02 / 05 / 2024

Ahmet Erdoğan Anadolu İmanı Hatip Lisesi açılışı ne zaman

Ahmet Erdoğan Anadolu İmanı Hatip Lisesi açılışı ne zaman

Rize'nin Güneysu İlçesi'nde yeni yapılan İmam Hatip Lisesi'ne Başbakan Erdoğan'ın vefat eden babası Ahmet Erdoğan'ın adı verildi. Okul, 2014- 15 eğitim sezonunda öğrenci almaya başlayacak...

Cumhurbaşkanı Erdoğan, İstanbul'da 500 bin konutluk uydu kentler planladıklarını açıkladı!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, acilen dönüştürülmesi gereken 1,5 milyon riskli konut olduğunu hatırlatarak, İstanbul'un Avrupa ve Anadolu Yakası'nda 500 bin konutluk uydu kentler planladıklarını duyurdu.

Son Dakika! Togg, Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Emine Erdoğan'a teslim edildi Plaka detayı dikkat çekti!

Türkiye'nin ilk yerli ve elektrikli otomobili TOGG, ilk olarak Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a teslim edildi. 'Anadolu' renginde olan TOGG'daki plaka detayı ise dikkatli gözlerden kaçmadı. İşte son dakika haberinin detayları...

Rize'de inşa edilen Ahmet Erdoğan Camisi ibadete açıldı! 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Rize'de inşa edilen Ahmet Erdoğan Camisi'nin açılışını gerçekleştirdi. 

Rize'de inşa edilen Ahmet Erdoğan Camisi ibadete açılıyor!

Rize'de Selçuklu ve Karadeniz mimarisi özelliklerine uygun olarak inşa edilen Ahmet Erdoğan Camisi bugün ibadete açılıyor. Caminin açılışını Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan gerçekleştirecek. 

Çekmeköy Hacı Yüksel Erdoğan Cami'nin inşaatı yükseliyor!

Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz Soğukpınar Mahallesi’nde inşaatı süren Hacı Yüksel Erdoğan Cami’nde incelemeler yaptı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Dünyanın iki kıtasını birbirine bağladık!

Küçükçekmece'de düzenlenen mitinginde konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ''İstanbul’un Anadolu yakasındaki en ucu ile Avrupa Yakası’ndaki en ucunu banliyö hattıyla birleştirmiş olduk'' dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Sancaktepe Şehir Hastanesi müjdesi!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Anadolu Yakası'ndaki şehir hastanesinin ihale ve inşaatını başlatacaklarını söyledi.

Nevşehir'de Recep Tayyip Erdoğan Proje okulu açıldı!

Nevşehir'de yapımı tamamlanarak bu yıl ilk kez öğrenci alan Recep Tayyip Erdoğan Fen ve Sosyal Bilimler Proje Anadolu İmam Hatip Lisesi törenle açıldı.

Erdoğan Bektaş inşaatı devam eden okulları inceledi!

Rize Valisi Erdoğan Bektaş, İl Milli Eğitim Müdür Vekili Ahmet Hamdi Yılmaz ve diğer yetkililer ile birlikte Rize Merkez Anadolu İmam Hatip Lisesi’nde ve ek hizmet binalarında incelemelerde bulundu.

Kaptan Ahmet Erdoğan Anadolu İmam Hatip Lisesi açıldı!

Erdoğan, Kaptan Ahmet Erdoğan Uluslararası Erkek Anadolu İmam Hatip Lisesi Eğitim Külliyesi'nin açılışında, eğitimde güzel binalar yaptıklarını yüz binlerce öğretmen atadıklarını söyledi.

Kaptan Ahmet Erdoğan Anadolu İmam Hatip Lisesi açılıyor!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın babasının adını taşıyan ‘Kaptan Ahmet Erdoğan Anadolu İmam Hatip Lisesi’ hizmet için gün sayıyor. 2016-2017 eğitim ve öğretim döneminde hizmete açılması planlanan lise dünyanın dört bir yanından öğrenci kabul edecek.

28 yeni imam hatip lisesi hizmete açılacak!

Bayrampaşa’da yapımı tamamlanan eğitim kompleksi Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın babasının adıyla “Uluslararası Kaptan Ahmet Erdoğan Anadolu İmam Hatip Lisesi” olarak hizmet verecek.

Kadıköy Ahmet Sani Gezici Anadolu Kız İHL açıldı!

Kadıköy Ahmet Sani Gezici Anadolu Kız İmam Hatip Lisesi hizmet binası ve yeni eğitim-öğretim yılı açılış töreni yapıldı. Erdoğan, "Hangi eseri ülkeye kazandırdıysak, hangi hizmeti milletimizin istifadesine sunduysak birilerine rağmen yaptık." dedi.

Ahmet Erdoğan Anadolu İmanı Hatip Lisesi açılışı ne zaman Haberi

Ahmet Erdoğan Anadolu İmanı Hatip Lisesi açılışı ne zaman

Rize'nin Güneysu İlçesi'nde yeni yapılan İmam Hatip Lisesi'ne Başbakan Erdoğan'ın vefat eden babası Ahmet Erdoğan'ın adı verildi. 


Başbakan Erdoğan'ın da son Rize ziyareti sırasında inşaatında incelemelerde bulunduğu okul, 2014-15 eğitim sezonunda öğrenci almaya başlayacak. İlk yılında 320 öğrenci kapasitesine ulaşması beklenen okulun adı orta öğretim tercih kılavuzlarında Tayyip Erdoğan'ın vefat eden babasının adıyla Ahmet Erdoğan Anadolu İmam Hatip Lisesi olarak yer aldı. Okulla ilgili reklam afişleri de hazırlatıldı. 



'YENİ SEZONA YETİŞECEK' 



Okul inşaatında incelemelerde bulunan ve açıklamalar yapan Güneysu Kaymakam'ı Gökmen Çiçek, Ahmet Erdoğan Anadolu İmanı Hatip Lisesi'nin çok kaliteli eğitim vermek üzere tasarlandığını ileri sürdü. Güneysu Belediye Başkanı AKP'li Halil Turan ise. "Başbakan Erdoğan'ın son Rize ziyareti bize doping etkisi yaptı ve yeni sezona yetişir mi endişesi ortadan kalktı. 


Yoğun çalışma ile...