08 / 05 / 2024

Ahmet Faruk Çevik

Ahmet Faruk Çevik

Fufame İnşaat Mühendislik Mimarlık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Ahmet Faruk Çevik, Ömer Furkan Çevik, Mehmet Çevik tarafından 24 bin TL'lik sermaye ile 11 Eylül'de kuruldu.

Tf Mimarlık Mühendislik İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tf Mimarlık Mühendislik İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ahmet Faruk Temelli tarafından kuruldu.

Sipahiler Ağası Mehmet Emin Ağa Yalısı 200 milyon TL'ye satıldı! 

Geçtiğimiz günlerde 17.5 milyon dolara satışa çıkartılan Sipahiler Ağası Mehmet Emin Ağa Yalısı 200 milyon TL'ye Papara’nın sahibi Ahmet Faruk Karslı’ya satıldı.

Lıne İnşaat Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Lıne İnşaat Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Avcılar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Faruk Derya ve Mehmet Reis tarafından kuruldu.

Vetro Gayrimenkul Danışmanlık Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Vetro Gayrimenkul Danışmanlık Ve Ticaret Limited Şirketi Beyikdüzü’nde Ahmet Faruk Göçgün tarafından kuruldu.

Çevik Gayrimenkul Danışmanlığı Limited Şirketi kuruldu!

Çevik Gayrimenkul Danışmanlığı Limited Şirketi bugün Kadıköy'de Ahmet Vahit Çevik ve Emre Çevik ortaklığında kuruldu.

İttifak İnternational Organizasyon İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İttifak İnternational Organizasyon İnşaat Ticaret Limited Şirketi Esenler'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ahmet Faruk İslamoğlu tarafından kuruldu.

Göklerde Yapı Malzemeleri Metal Elektrik Orman Ürünleri Tekstil Sanayi Ve Dış Ticaret Limited kuruldu!

Göklerde Yapı Malzemeleri Metal Elektrik Orman Ürünleri Tekstil Sanayi Ve Dış Ticaret Limited bugün Maltepe'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Hacı Ahmet Özçevik tarafından kuruldu.

Hat Gayrimenkul Anonim Şirketi kuruldu!

Hat Gayrimenkul Anonim Şirketi Küçükçekmece'de 10 milyon 870 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Faruk Gümüş tarafından kuruldu.

Ömer Faruk Kavurmacı için 15 yıla kadar hapis istemi!

FETÖ iş dünyası yapılanmasına yönelik soruşturmada, kapatılan TUSKON ve üye şirketlerine yönelik davadan dosyası ayrılan iş adamı sanıklar Ömer Faruk Kavurmacı, babası Mustafa Şevki Kavurmacı ve firari sanık Ahmet Said Kavurmacı'nın yargılandığı davada, savcının mütalaası belli oldu...

Ömer Faruk Kalyoncu ve Ahmet Özyazıcı'dan yeni şirket!

Kalyon İnşaat Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ömer Faruk Kalyoncu ve Özyazıcı İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Özyazıcı ortaklığında bugün yeni bir şirket daha kuruldu. Ozr Yapı Ticaret Anonim Şirketi 60 milyon TL sermaye bedeli ile sektöre giriş yapacak. 

Ukt Most Enerji İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ukt Most Enerji İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 200 bin TL sermaye bedeli ile Ihor Bashyrov ve Ahmet Faruk Alaftekin ortaklığında kuruldu. 

Ataklı Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ataklı Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy’de 100 bin TL sermaye bedeli ile  Ahmet Faruk Ataklı tarafından kuruldu.

5partner İnşaat Sanayi Anonim Şirketi kuruldu!

5partner İnşaat Sanayi Anonim Şirketi bugün Ataşehir’de 800 bin TL sermaye bedeli ile Uğur Baştan, Bünyamin Özmert, Ahmet Faruk Karainci ve Ahmet Özmert ortaklığında kuruldu.

Ahmet Faruk Çevik Haberi

Ahmet Faruk Çevik
Fufame İnşaat Mühendislik Mimarlık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Ahmet Faruk Çevik, Ömer Furkan Çevik, Mehmet Çevik tarafından 24 bin TL'lik sermaye ile 11 Eylül'de kuruldu. 


Fufame İnşaat Mühendislik Mimarlık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; a. Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. b. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. c. Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve...