13 / 05 / 2024

Ahmet Fatih Erciyas

Ahmet Fatih Erciyas

Fer Otelcilik Limited Şirketi, 15 Şubat 2013 tarihinde, 10 bin TL sermaye ile, Ahmet Fatih Erciyas tarafından kuruldu...

Monopol Busıness Gayrimenkul Danışmanlığı İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Monopol Busıness Gayrimenkul Danışmanlığı İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi bugün 750 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Fatih Çelik, O. Süleyman Aslan ve Orkun Aksoy ortaklığında kuruldu.

1300 yıllık Hirami Ahmet Paşa Mescidi eski haline döndü!

Geçtiğimiz gün gündeme getirilen 1300 yıllık Hirami Ahmet Paşa Mescidi’ndeki klima ve kümesler kaldırıldı. Fatih Kaymakamlığı, tarihi caminin aslına uygun hale getirildiğini açıkladı.

Ahmet Şan’ın gayrimenkullerine tedbir koyuldu!

Habertürk köşe yazarı Fatih Altaylı bugünkü yazısında Konyaspor Başkanı Ahmet Şan’ın gayrimenkullerine tedbir koyulduğunu yazdı..

Medist Turizm Enerji Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Medist Turizm Enerji Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi dün 20 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Fatih Kılıç tarafından kuruldu.

Avrasya GYO'nun Denetimden Sorumlu Komite üyeleri seçildi!

Avrasya GYO, 29 Mayıs 2017 tarihli toplantısında Denetimden Sorumlu Komite üyeleri olarak Saliha SASA ve Ahmet Fatih TAMAY'ı seçti.

Tuzla Ahmet Refik İlkokulu yenilendi!

Tuzla Belediyesi, Fatih Mahallesi’ndeki Ahmet Refik İlkokulu’nun tüm birimlerini yeniledi. Okula yeni kazandırılan çok amaçlı salonun açılışı Tuzla Kaymakamı Ali Rıza Çalışır ve Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı’nın eşi Dr. Fatma Yazıcı tarafından gerçekleştirildi.

Fatih Efdalzade Medresesi'nin yerine spor alanı mı yapılacak?

Fatih'teki 520 yıllık Efdalzâde Medresesi'nin yerine Ahmet Rasim Anadolu Lisesi'ne spor alanı yapılacak. Güçlendirme çalışmaları süren Ahmet Rasim Anadolu Lisesi'ndeki çalışmalarda tarihi medrese yok olma tehlikesiyle karşı karşıya.

Fatih Muhtarlar Derneği Genel Merkez binası açıldı!

Fatih Belediyesi tarafında yapımı tamamlanan Fatih Muhtarlar Derneği Genel Merkez binası düzenlenen törenle açıldı. Açılış törenine TBMM Başkanvekili Ahmet Aydın da katıldı...

Fatih Neslişah Sultan Aile Sağlığı Merkezi açıldı!

Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun eşi Sare Davutoğlu, Neslişah Sultan Aile Sağlığı Merkezi’nin Fatih’te gerçekleşen açılış törenine katıldı. Davutoğlu, "Sağlık merkezleri adeta şifa ve şefkat kucağı gibi” dedi

MDRG İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

MDRG İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Ahmet Fatih Durmuşoğlu Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 600 bin TL sermaye ile 14 Aralık'ta Şişli, Halil Rıfat Paşa Mahallesi, Y.Yavuz Sokak Perpa Ticaret Merkezi'nde kuruldu.

Fatih'teki Şekerci Han restore edilmeyi bekliyor!

Konukları arasında Said-i Nursi, Mehmet Aktif Ersoy ile Ahmet Hamdi Tanpınar'ın da bulunduğu ve bakımsızlıktan dökülen Fatih'teki 100 odalı tarihi Şekerci Han'a, mülkiyet sorunu nedeniyle bakım ve onarım yapılamıyor.

Sultanbeyli Fatih ve Ahmet Yesevi imar planı askıda!

İstanbul Pendik İlçesi, Esenyalı Mahallesi sınırları içerisinde bulunan ve Sultanbeyli İlçesinde yürütülmekte olan trampa çalışmalarında kullanılmak üzere 1/1000 ölçekli Fatih ve Ahmet Yesevi Mahalleleri Uygulama İmar Planı değişikliği onaylandı.

Sfd Yapı İnşaat Turizm Anonim Şirketi kuruldu!

Sfd Yapı İnşaat Turizm Anonim Şirketi Server Demir, Serhat Fırat ve Ahmet Fatih Fırat tarafından 102 bin TL sermaye ile 24 Temmuz 2015 tarihinde Bakırköy'de kuruldu.

Ahmet Fatih Erciyas Haberi

Ahmet Fatih Erciyas

10 bin TL sermaye ile kurulan şirketin faaliyet alanları arasında, turizme yönelik otel motel bar pansiyon kamping tatil köyleri apart oteller yeme içme tesisleri eğlence yerleri kurmak işletmek işletmeye vermek ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler bulunuyor.


Şirketin merkezi, Fatih Hocapaşa Mahallesi Muradiye Caddesi NO:13 Fatih adresinde faaliyete geçirildi. 15 Şubat 2013 tarihinde faaliyete geçen firma, Ahmet Fatih Erciyas tarafından...