18 / 05 / 2024

Ahmet Fidan esenler

Ahmet Fidan esenler

MHP İstanbul Esenler Belediye Başkan Adayı Ahmet Fidan kimdir? Ahmet Fidan, bugüne kadar hangi işlere imza attı? İşte MHP İstanbul Esenler Belediye Başkan Adayı Ahmet Fidan'ın biyografisi...

Yeni Esenler projeleri devam ediyor!

Esenler Belediye Başkanı M. Tevfik Göksu, belediyeyi ziyaret eden Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan'a Yeni Esenler'i anlattı.

Esenler Şehir Parkı projesine İBB Meclisi'nden onay!

Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun geçen yıl yapılacağı müjdesini verdiği "Yeni Şehir Projesi" için Esenler Belediyesi ile İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) arasında yapılan protokol İBB Meclisi'nde oy çokluğuyla kabul edildi.

Başakşehir-Esenler bölgesinde 20 milyon metrekarelik şehir kurulacak!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ile Esenler Belediyesi arasında yapılan protokolle yeniden planlanması kararlaştırılan Şehit Çavuş Ahmet Öztürk Kışlası'nın yeraldığı alanın imar planı askıya çıktı.

Esenler’in Tarihi Projesi'ne start veriliyor!

Başbakan Ahmet Davutoğlu tarafından 11 Mayıs 2015 tarihinde açıklanan Esenler’in Tarihi Projesi’ne ilk imzalar atılarak start veriliyor.

Esenler’in Tarihi Projesi’nde start verildi!

Başbakan Ahmet Davutoğlu tarafından 11 Mayıs 2015 tarihinde açıklanan Esenler’in Tarihi Projesi’ne ilk imzalar atılarak start veriliyor.

Ahmet Davutoğlu: Esenler'e 90 bin yeni konut inşa edilecek!

Başbakan Ahmet Davutoğlu, Esenler Belediyesi'nce Cumhuriyet Meydanı'nda düzenlenen arazi devir töreninde konuştu. Davutoğlu, "Dünyanın en büyük 3. şehir parkına Esenler ve İstanbul sahip olacak" müjdesini de verdi.

Esenler'e dünyanın en büyük üçüncü şehir parkı inşa edilecek!

Başbakan Ahmet Davutoğlu, dünyanın en büyük üçüncü şehir parkının İstanbul Esenler’e inşa edileceğini müjdeledi. Parkın '2,5 milyon metrekare' olacağını belirten Başbakan “Esenler’e hayırlı olsun. Çevreci geçinenlere de bir mesaj olsun” dedi.

Esenler'in tarihi projesi bugün açıklanıyor!

Başbakan Ahmet Davutoğlu, ilçe için tarihi öneme sahip projeyi açıklayacak. Başbakan Davutoğlu, Esenler Belediye Başkanı Mehmet Tevfik Göksu ile birlikte saat 18.00'de Esenlerlilerin yıllardır beklediği tarihi projenin detaylarını paylaşacak.

Başbakan Davutoğlu Esenler'in tarihi projesini açıklayacak!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun desteği ile son hali verilen Esenler’in tarihi projesi, alanında dünyada üçüncü, Türkiye’de ise birinci sırada yer alıyor.

Esenler'in kaderini değiştirecek proje 11 Mayıs'ta açıklanacak!

Esenler'e gelecek olan Başbakan Ahmet Davutoğlu, Dörtyol Meydanı'nda Esenler halkıyla buluşacak. Dörtyol Meydanı, tarihi bir güne daha ev sahipliği yapacak. Başbakan Davutoğlu, Esenlerlilerin yıllardır beklediği tarihi projeyi açıklayacak.

Tevfik Göksu: 11 Mayıs'ta tüm dünya Esenler'i konuşacak!

Esenler Belediye Başkanı Mehmet Tevfik Göksu, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ile bir araya geldi. Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun 11 Mayıs Pazartesi günü tarihi bir müjde vermek için Esenler’e geleceğini ifade etti.

Ahmet Davuroğlu, Esenler'deki Geleceğin Şehirleri Sempozyumu'na katıldı!

Başbakan Ahmet Davutoğlu, "Doğal estetiği insani estetikle buluşturmamış olan bir şehir, şehir niteliği kazanamaz bence bunun en güzel misali de İstanbul’umuzdur. Hiçbir yerde su ile toprak böylesine iç içe geçmiş boğaz ve Haliç üzerinden böylesine güzel

Hababam Sınıfı'nın Hayta İsmail'i ve Bacaksız'ı Esenler'de defter dağıttı!

Esenler Belediyesi'nin geri dönüşümden elde ettiği 500 bin defter, Hababam Sınıfı filmi oyuncularından Ahmet Arıman (Hayta İsmail) ve Tuncay Akça’nın (Bacaksız) da katıldığı bir törenle öğrencilere dağıtıldı.

Ahmet Fidan esenler Haberi

Ahmet Fidan esenler

Ahmet Fidan kimdir?

1970 yılının bilinmeyen bir ayında doğan Ahmet FİDAN küçük yaşlarda ailesiyle birlikte Ordu’nun Akkuş ilçesinden Fatsa ilçesine göç etti. İlk ve ortaokulu Fatsa’da tamamladıktan sonra liseyi 1989 yılında Ankara’da bitirdi.


Fakülteyi ise, 1993 yılında İ.Ü. Siyasal Bilgiler Fakültesi Kamu Yönetimi bölümünde tamamladı. Yüksek lisansını,  1996 yılında İ.Ü. İşletme Fakültesi İnsan Kaynakları Yönetimi anabilim dalında “Belediyelerde İnsan Kaynakları Yönetimi Uygulamaları Sorunları Ve Çözüm Yolları” konulu teziyle tamamladı.


Doktorasını da M.Ü. Sosyal Bilimler Enstitüsü Mahalli İdareler ve Yerinden Yönetim bilim dalında “Büyükşehirlerde Kentiçi Ulaşım Hizmetlerinin Entegrasyonu Ve Yönetimi” (İstanbul Metropoliten Alanı İçin Bir Model Önerisi)” konulu teziyle tamamlamıştır.

Öğrencilik dönemlerinde Pamuk Bank’ta kredi kartları bölümünde, TİM ajansta ise editör yardımcısı olarak çalıştı. 1995 yılında Gaziosmanpaşa Belediyesi’nde basın yayın danışmanlığı yaptı. 1996-98 yılları...