07 / 05 / 2024

Ahmet Gözlükaya kimdir

Ahmet Gözlükaya kimdir

Mimar Ahmet Gözlükaya, mimar eşi Saffet Gözlükaya ile 1997'de Apre Design Group firmasını kurdu. Mimar Ahmet Gözlükaya, Bluebay Oteli ve Anemon Otellerinin mimarıdır. Peki Ahmet Gözlükaya kimdir? İşte biyografisi...

Güliz Kaya kimdir? Erdemir’de ne iş yapıyor?

Güliz Kaya hangi üniversiteden mezun oldu? Hangi şirkette hukuk direktörü olarak çalıştı? Şu an ne iş yapıyor?

Eren Günhan Ulusoy kimdir? Eren Günhan Ulusoy ne iş yapıyor?

Eren Günhan Ulusoy kimdir? Eren Günhan Ulusoy hangi mesleği yapıyor? Eren Günhan Ulusoy nereden mezundur? İşte detaylar!

Yılmaz Gökoğlu kimdir? Kaç yaşında? Nereli? 

DYO Boya Fabrikaları Sanayi ve Ticaret A.Ş Yönetim Kurulu Üyesi Yılmaz Gökoğlu kimdir? Kaç yaşında? Yılmaz Gökoğlu daha evvel hangi vazifelerde bulunmuştur? Yılmaz Gökoğlu'nun eğitim hayatı nasıldı?

Ahmet Ertuğrul Bitlis kimdir? Ne iş yapar?

Polisan Holding'in güçlü liderlik kadrosuna sahip olan Ahmet Ertuğrul Bitlis, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı olarak şirketin büyümesine yön veriyor. Peki, Ahmet Ertuğrul Bitlis kimdir? İşte ayrıntılar...

Apple Vision Pro'ya büyük rakip! HTC'de AR/VR gözlüğünü duyurdu

Apple, geçtiğimiz gün yaptığı WWDC 23 etkinliğinde dünyaya duyurduğu karma gerçekliği gözlüğü Vision Pro sahip olduğu fonksiyonların yanında 3 bin 500 dolarlık fiyatıyla da gündeme geldi. Vision Pro’ya rekabette olduğu firmalardan yanıt ise gecikmedi.

Dr. Burçin Gözlüklü kimdir? Nereden mezundur?

Yeni Gimat GYO'nun bağımsız üyesi Dr. Burçin Gözlüklü kimdir? Burçin Gözlüklü nereden mezundur? İşte yanıtı...

ŞOK'tan yaz kataloğu: Deniz şortu 99,95 TL'ye, güneş spreyi 330,90 TL'ye yüzücü gözlüğü 39,95 TL'ye düştü

ŞOK market 31 Mayıs Çarşamba tarihli ikinci bir indirimli aktüel ürünler kataloğu yayımladı. Bu katalogta deniz şortundan güneş kremine, plaj havlusundan yüzücü gözlüğüne kadar yaz ürünleri yer aldı. İşte ŞOK 31 Mayıs Çarşamba indirimli aktüel ürünler kataloğu...

Gürsel Usta Kimdir? Gürsel Usta ne iş yapıyor?

Gürsel Usta kimdir Gürsel Usta’nın mesleği nedir? Gürsel Usta eğitimi nedir, hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

Esin Güral Argat kimdir? Kaç yaşında? Nereli?

Fenerbahçe Futbol A.Ş  Yönetim Kurulu Üyesi Esin Güral Argat kimdir? Kaç yaşında? Esin Güral Argat daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Esin Güral Argat'ın eğitim hayatı nasıldı? İşte Esin Güral Argat'ın  hayatına dair merak edilenler.

Ergin Kaya Kimdir?

Ergin Kaya kimdir? Ergin Kaya’nın mesleği nedir? Ergin Kaya hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

Güler Sabancı Kimdir?

Güler Sabancı kimdir? Güler Sabancı’nın mesleği nedir? Güler Sabancı hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

Ahmet Vural Akışık kimdir? Hangi dilleri biliyor? Uzmanlık alanı nedir?

Doğan Yatırım Bankası A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Vural Akışık kimdir? Kaç yaşında? Ahmet Vural Akışık daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Ahmet Vural Akışık'ın eğitim hayatı nasıldı? İşte Ahmet Vural Akışık'ın hayatına dair merak edilenler.

Mehmet Güleşci Kimdir?

Fibabanka Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Güleşci kimdir? Mehmet Güleşci daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Mehmet Güleşci'nin biyografisi...

Ahmet Gözlükaya kimdir Haberi

Ahmet Gözlükaya kimdir

Ahmet Gözlükaya kimdir?


Öğrenim hayatını 1995’te Ortadoğu Teknik Üniversitesi, Mimarlık Bölümü’nde bitirdi. 


1997 yılında eşi Saffet Gözlükaya ile birlikte Apre Desing Group’u, 2000 yılında Themaprea Hotel Furniture mobilya fabrikasını kurdu. Otel, konut, hastane, alışveriş merkezi, restoran, kafe, villa, fabrika projeleri ve renevasyonları üzerine çalışan Gözlükaya’nın iç dekorasyon projeleri de mevcuttur. 



Ahmet Gözlükaya ve Apre Desing Group projeleri!


Bluebay Platinum, Casa De Maris, Goldenrock, Mirage, Alaçatı Butik Hotel, Paşa Beach, Sunrise, Muğla Residence, Büyük Saruhan, Oreko, Marbella, Viva, Anemon Konya, Anemon Çiğli, Anemon Eskişehir, Anemon Afyon, Anemon Malatya, Anemon Manisa, Grand Ideal Premium, Ideal Pearl, Bluebay Deluxe Spa, Pineta Park, Punto Leather İstanbul, Punto Hotel İstanbul, Punto Leather Antalya, Aykan Bey Villa ve Aydın Apartmanı.



Ahmet Gözlükaya ve Apre Design Group iletişim bilgileri!


Adres: Dr.Mustafa Enver...