02 / 05 / 2024

Ahmet Günşen Edirne

Ahmet Günşen Edirne

Başbakan Tayyip Erdoğan 5 Aralık 2013 günü Edirne Büyükşehir belediye başkan adayını açıkladı. Açıklanan listeye göre Edirne Büyükşehir belediye başkan adayı olan Ahmet Günşen kimdir?

Kentlerden köylere göçün en büyük nedenleri: Daha iyi konut ve yaşam koşulları!

2020'den beri İstanbul'dan göç edenlerin sayısı kademeli olarak artmaya devam ediyor. TÜİK verilerine göre, büyük kentlerden göçün temel nedenleri arasında “daha iyi konut ve yaşam koşulları” geliyor.

Sakın kaçırmayın! Yarın MTV taksit ödemesi için son gün!  MTV ödenmezse cezası kaç TL?

Motorlu Taşıtlar Vergisi (MTV) 2023 yılı ödemelerinin ilk taksit ödemeleri için yarın son gün. En düşük MTV ödemesi bu yıl 219 TL olurken,  araç tipine ve aracın yılına göre ödenecek vergi miktarı da değişiyor. Peki MTV ödemesi nereden yapılır? MTV  zamanında ödenmezse ne olur? İşte yanıtlar…

Konutta 13 yılın en yüksek günlük satış rakamlarına ulaşıldı!

Emlak uzmanı Dr. Ahmet Büyükduman, konut satışlarını değerlendirdi. "Konut satışlarında güçlü seyir sürüyor" diyen Büyükduman, “Kurban bayramı hariç tutulduğunda aslında son 12-13 yılın en yüksek günlük satışını gördük” ifadelerini kullandı.

İç Mimar Ahmet Güneş'e 'En İyi İç Mimar' ödülü!

Ünlü İç Mimar Ahmet Güneş, 1.Zirve ve Kariyer Ödül Töreni’nde Türkiye’nin En İyi İç Mimarı Ödülünü aldı.

Pakyong Havaalanı dünyanın en güzel havaalanı olabilir mi?

Hindistan Başbakanı Narendra Modi tarafından Pazartesi günü açılan ülkenin 100'ncü havaalanı olma özelliğine sahip olan Pakyong Havaalanı kimilerine göre aynı zamanda dünyanın en güzel havaalanı...

Sabiha Gökçen Havalimanı'nın 2. pisti 2020'de devreye girecek!

Bu yılın ilk yarısını 2,9 milyar TL ciro ve rekor doluluk oranlarıyla geçiren Pegasus, ikinci yarıdan da umutlu. Pegasus CEO'su Mehmet Nane, "Sabiha Gökçen'de ikinci pist, yeni uçaklar ve yeni hatlar ile birlikte çift haneli büyüme bekliyoruz" diyor.

Dünyanın en pahalı gökdeleni Lahta Center Türklerin eseri!

St.Petersburg’da Rönesans İnşaat’ın ana müteahhidi olduğu, “Lahta Center”, Dubai’deki Burj Khalifa’yı geride bırakarak dünyanın en yüksek maliyetli gökdeleni oldu.

Avrupa’nın en yüksek gökdeleni Rusya'da inşa ediliyor!

Rusya’nın St. Petersburg kentinde Avrupa’nın en yüksek gökdeleni inşa ediliyor. 462 metre yüksekliğindeki ‘The Lakhta Centre’ adlı gökdelen Gazprom’un merkezi olarak kullanılacak.

Dünyanın en görkemli yapıları belli oldu!

Dünyanın en görkemli ve en çok beğenilen yapıları açıklandı. Ranks'ın verilerine göre Türkiye'den listeye 3 yapı girdi. İşte o haber...

Dünyanın en siyah binasıyla gökyüzü yere indi!

Dünyanın en siyah binası Güney Kore'nin Pyeongchang kentinde inşa edildi. Bina ile, gökyüzünü yere indi...

İşte Avrupa’nın en görkemli 8 üniversite kampüsü!

İngiliz Times Higher Education dergisi Avrupa’nın en güzel üniversite kampüsleri listesini yayınladı.  İşte Avrupa’nın en güzel üniversite kampüsleri... 

Edirne İpsala TOKİ 2. Etap son başvuru günü bugün!

Edirne İpsala TOKİ 2. Etap son başvuru günü bugün olarak belirlendi. Proje 92 adet konuttan meydana geliyor.

Mehmet Özçelik: Emlak ve inşaat sektörü her geçen gün büyüyor!

Yabancı yatırımcılara, geniş bir yelpazede büyük kolaylıklar sunulduğunu söyleyen TOKİ Başkan Yardımcısı Mehmet Özçelik,"Türkiye’ye yatırım yapanlar her zaman kazanmıştır. Emlak ve inşaat sektörü her geçen gün büyüyor ve ülke ekonomisinin lokomotifi olmaya devam ediyor” dedi.

Ahmet Günşen Edirne Haberi

Ahmet Günşen Edirne

Ahmet Günşen kimdir?

Başbakan Tayyip Erdoğan 5 Aralık 2013 günü Edirne Büyükşehir belediye başkan adayını açıkladı. Açıklanan listeye göre Edirne Büyükşehir belediye başkan adayı Ahmet Günşen oldu. Peki Ahmet Günşen kimdir?


Ahmet Günşen biyografi..

Ahmet Günşen, 1962 yılında Edirne’nin İpsala ilçesine bağlı Turpçular köyünde doğdu. İlkokulu köyünde (1973), ortaokulu İpsala’da (1976), liseyi Keşan’da (1979), yüksek öğrenimini ise Uludağ Üniversitesi Balıkesir Necatibey Eğitim Fakültesi Türk Dili ve Edebiyatı Eğitimi Bölümünde tamamladı (1984). 


1985 yılında “yeterlilik sınavı” sonucu, Kırşehir Lisesi Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmenliğine atanarak meslek hayatına başladı. Aynı lisede öğretmen ve idareci olarak üç yıl çalıştıktan sonra, Gazi Üniversitesinin açtığı sınavı kazanarak Kırşehir Eğitim Fakültesine öğretim görevlisi olarak atandı (1988). Aynı eğitim-öğretim yılı içinde Erciyes Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsünde “Türk dili” bilim dalında...