05 / 05 / 2024

Ahmet Hamdi Ataoğlu

Ahmet Hamdi Ataoğlu

Ataoğlu Proje Yönetimi Mühendislik Mimarlık ve Gayrimenkul Geliştirme Anonim Şirketi, Ahmet Hamdi Ataoğlu Yönetim Kurulu Üyeliği'nde 50 bin TL sermaye ile 15 Ekim'de Beşiktaş, Gayrettepe Mahallesi'nde kuruldu.

Longart Mimarlık Anonim Şirketi kuruldu!

Longart Mimarlık Anonim Şirketi Ataşehir'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Serdar Orhan, Ahmet İbrahimağaoğlu ve Taha Tufan ortaklığında kuruldu.

Kıbrıs Başbakan Yardımcısı Ataoğlu'ndan yatırım çağrısı: Türk yatırımcıları Kıbrıs'a yatırım yapmaya davet ediyoruz!

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC) Başbakan Yardımcısı, Turizm, Kültür, Gençlik ve Çevre Bakanı Fikri Ataoğlu, Türkiye'deki yatırımcılara çağrıda bulunarak, ''Türkiye'deki yatırımcıları da KKTC'de yatırım yapmaya davet ediyoruz" dedi.

KOSGEB'in deprem desteğine 2 haftada 718 başvuru geldi! Ödeme tarihi önümüzdeki hafta belli oluyor

KOSGEB Başkanı Ahmet Serdar İbrahimcioğlu, depremden etkilenen 11 ilde bulunan işletmelere yönelik başlatılan 450 milyon dolarlık deprem destek paketine, Diyarbakır’dan 2 haftada 718 başvuru yapıldığını açıkladı.

Deprem bölgesindeki 11 ilde KOSGEB'e destek başvurusu 45 bine ulaştı!

Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanı Ahmet Serdar İbrahimcioğlu yaptığı açıklamada 6 Şubat tarihindeki depremlerin etkilediği 11 şehirde KOBİ'ler için sunulan desteğe başvurunun 45 bine ulaştığını kaydetti.

Deprem bölgesindeki KOBİ'lere destekler 1 ay içinde yatacak! SON DAKİKA! KOSGEB tek tek açıkladı!

KOSGEB Başkanı Ahmet Serdar İbrahimcioğlu, Kahramanmaraş merkezli depremlerin etkilediği 11 ildeki KOBİ'ler için sundukları desteğe 30 bin 723 başvurunun yapıldığını açıkladı ve onaylanan ödemelerin 1 ay içinde yatacağını belirtti. İşte ayrıntılar...

Mutlu Cihan Gayrimenkul Yatırım Ticaret Limited Şirketi kuruldu! 

Mutlu Cihan Gayrimenkul Yatırım Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 5 milyon TL sermaye bedeli ile Ahmet Salih Hamzaoğlu ve Talha Hamzaoğlu ortaklığında kuruldu.

Çepoğlu Gayrimenkul Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu! 

Çepoğlu Gayrimenkul Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Sancaktepe'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Ahmet Mahmutçepoğlu, Ali Kemal Mahmutçepoğlu ve Yusuf Mahmutçepoğlu ortaklığında kuruldu.

Hayrıoğlu Grup Yapı Limited Şirketi kuruldu!

Hayrıoğlu Grup Yapı Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 500 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Hayrıoğlu tarafından kuruldu.

Kaskal İnşaat Otomotiv Plastik Elektrik Elektronik Orman Ürünleri Nakliyat Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti. kuruldu!

Kaskal İnşaat Otomotiv Plastik Elektrik Elektronik Orman Ürünleri Nakliyat Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti. Bağcılar'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Yılmazoğlu tarafından kuruldu.

Capital Estate Gayrimenkul Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

Capital Estate Gayrimenkul Danışmanlık Anonim Şirketi bugün Küçükçekmece'de Hakan Çetin, Ahmet Salih Hamzaoğlu ve Talha Hamzaoğlu ortaklığında kuruldu.

İttifak İnternational Organizasyon İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İttifak İnternational Organizasyon İnşaat Ticaret Limited Şirketi Esenler'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ahmet Faruk İslamoğlu tarafından kuruldu.

Gde Gayrimenkul Danışmanlığı İnşaat Ve Turizm Limited Şirketi kuruldu!

Gde Gayrimenkul Danışmanlığı İnşaat Ve Turizm Limited Şirketi bugün Şişli'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ahmet Arif Eroğlu, Haci Gündüz ve Süleyman Daloğlu ortaklığında kuruldu.

Ayrancıoğlu Yapı Denetim Limited Şirketi kuruldu!

Ayrancıoğlu Yapı Denetim Limited Şirketi Esenyurt’ta 50 bin TL sermaye bedeli Ahmet Ayrancıoğlu tarafından kuruldu.

Ahmet Hamdi Ataoğlu Haberi

Ahmet Hamdi Ataoğlu

Ataoğlu Proje Yönetimi Mühendislik Mimarlık ve Gayrimenkul Geliştirme Anonim Şirketi, Ahmet Hamdi Ataoğlu Yönetim Kurulu Üyeliği'nde 50 bin TL sermaye ile 15 Ekim'de Beşiktaş, Gayrettepe Mahallesi'nde kuruldu. 

Ataoğlu Proje Yönetimi Mühendislik Mimarlık ve Gayrimenkul Geliştirme Anonim Şirketi iş konusu; 1. Müşavirlik hizmetleri, her türlü proje ve inşaat yönetimi, her türlü mühendislik ve mimarlık işleri, etütleri, dizaynları, inşaat gözetimi ve mimarlık, şehircilik dizaynı ve konuları, planlama dahil inşaat mühendisliği, çevre mühendisliği, sulama, kanalizasyon, su ve lağım bakım, yeraltı suları, ulaşım ve yol bentleri, elektrik ve makina mühendisliği, endüstri ve enerji mühendisliği, gelişim, teknik ve ekonomik fizibilite çalışmaları, ekonomik  gelişme ve idare çalışmaları ve bunlara benzer ve bunlarla ilgili faaliyetlerde bulunmak, 2. Gayrimenkullerle ilgili proje analizi yapmak, fizibilite çalışması yapmak, bölge ve...