03 / 05 / 2024

ahmet Kadir Gür

ahmet Kadir Gür

Platform Tesis Yönetim Hizmetleri Anonim Şirketi, Ahmet Kadir Gür Yönetim Kurulu Başkanlığı ve Mehmet Gür, Nurettin Öztürk Yönetim Kurulu Üyeliklerinde 100 bin TL sermaye ile 27 Kasım'da Şişli'de kuruldu.

ORT Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

ORT Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi, Ahmet Kadir Gür, Mehmet Gür, Hüseyin Kızanlıklı tarafından 1 milyon TL'lik sermaye bedeli ile 24 Ekim'de Ortadoğu Plaza, Okmeydanı'nda kuruldu.

Ortadoğu Arazi Yönetim ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Ortadoğu Arazi Yönetim ve Ticaret Anonim Şirketi, 25 Ocak 2013 tarihinde, 50 bin TL sermaye ile, Şuayip Erol, Ahmet Kadir Gür ve Mehmet Gür ortaklığıyla kuruldu...

Yunanlılar da Türkiye'de inşaata girdi!

İnşaat sektörüne yeni girişler devam ediyor. İstanbul Ticaret Odası (İTO) kayıtlarına göre bu yılın mayıs ayında toplam sermayesi 3 milyon TL’yi bulan 12 yeni inşaat şirketi kuruldu

Naci Görür 'İstanbul'da her an 7'den büyük bir deprem olabilir' dedi' Övgün Ahmet Ercan, 'kanıt gösterin' cevabını verdi

Milyonlarca insan olası İstanbul depremi ile ilgili uzmanların yorumlarını takip etmeye devame diyor. Konuyla ilgili Naci Görür 'İstanbul'da her an 7'den büyük bir deprem olabilir' dedi' Övgün Ahmet Ercan, 'kanıt gösterin' cevabını verdi. 

Deprem uzmanı Övgün Ahmet Ercan korkuttu! Gözle görülmeyen deprem üretebilir kırık var! İkinci 6 Şubat mı geliyor?

Bursa'nın Gemlik ilçesinde bugün 4,1 şiddetinde deprem oldu. Paniğe neden olan depremin hemen ardından Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan'dan korkutan açıklama geldi. Ercan ''Türkiye'de Gözle görülmeyen deprem üretebilir kırık var'' dedi.

Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan ve Naci Görür'den deprem açıklaması! 2024 depremsiz geçmeyecek!

Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan ve Naci Görür, bugün Kuşadası Körfezi’nde meydana gelen 5,1 büyüklüğündeki depremle ilgili önemli açıklamalarda bulundu.

Şehir hastanelerinin satışına ilişkin kritik açıklama: Körfezli yatırımcıyla görüşme sürüyor!

Devlet Yatırım Ofisi Başkanı Ahmet Burak Dağlıoğlu, yaptığı açıklamada, daha küçük tesisleri tek bir çatı altında toplamak amacıyla inşa edilen 22 şehir hastanesinden bir tanesinin Körfezli bir yatırımcıya satışı konusunda görüşmelerin devam ettiğini söyledi.

Naci Görür ve Övgün Ahmet Ercan’dan İzmir depremi sonrası peş peşe korkutan açıklamalar!

Prof. Dr. Naci Görür ve Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan, saat 23.53'te İzmir'de meydana gelen 4,0 şiddetindeki depreme ilişkin açıklamada bulundu. İşte Naci Görür ve Övgün Ahmet Ercan’ın açıklamaları...

Ahmet Reşat Görür ne iş yapıyor? Ahmet Reşat Görür nereden mezun oldu?

Ahmet Reşat Görür kimdir Ahmet Reşat Görür mesleği nedir? Ahmet Reşat Görür eğitimi nedir, hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

Ahmet Gür vefat etti!

Tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitiren Ortadoğu Holding Yönetim Kurulu Başkanı ve Güneysu İlim Öğrenenlere Yardım Vakfı Mütevelli Heyeti Başkanı Ahmet Gür son yolculuğuna uğurlandı.

Ahmet Şevki Göklevent'in Mersin'deki evi yıkılmak üzere! 

Eski Mersin Milletvekili Şevki Bey'in (Ahmet Şevki Göklevent) tarihi evinin yıkılmak üzere olduğu görüntülendi. Mersin'in Gülnar ilçesinde bulunan konak harabeye döndü...

Gebze-Haydarpaşa ve Sirkeci- Halkalı banliyö hatları havadan görüntülendi!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan kesintisiz ulaşım için yeni yatırımlara hız kazandırdı. Gebze-Haydarpaşa ve Sirkeci- Halkalı banliyö hatları havadan görüntülendi.

Malatya Büyükşehir Meclisi'nde imar görüşüldü!

Malatya Büyükşehir Belediye Meclisi Eylül ayı toplantısının II. birleşimi bugün gerçekleşti, toplantıda Yeşilyurt ilçesi Hoca Ahmet Yesevi Mahallesi Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Alanına yönelik hazırlatılan 1/5000 ölçekli Nazım İmar Planı görüşüldü.

Ema Gürün İnşaat Taahhüt Harfiyat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ema Gürün İnşaat Taahhüt Harfiyat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Ulaş Alakuş, Ahmet Tahir Öz, Ahmet Oğuz ve Erkan Kop ortaklığında 100 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Ukra'ya açılan dolandırıcılık davası bugün görülecek!

Ukra şirket ortakları Ahmet Ziya Balcı, Atilla Yavuz, Mustafa Kaya, Yusuf Adak hakkındaki dolandırıcılık davasında 4. duruşma bugün saat 09:40'da görülecek.

Kocasinan Belediye Meclisi'nde imar planları görüşüldü!

Kocasinan Belediyesi, Şubat ayı toplantısını gerçekleştirdi. Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar yönetiminde gerçekleştirilen meclis toplantısında 32 gündem maddesi görüşülerek, karara bağlandı.

ahmet Kadir Gür Haberi

ahmet Kadir Gür

Platform Tesis Yönetim Hizmetleri Anonim Şirketi, Ahmet Kadir Gür Yönetim Kurulu Başkanlığı ve Mehmet Gür, Nurettin Öztürk Yönetim Kurulu Üyeliklerinde 100 bin TL sermaye ile 27 Kasım'da Şişli'de kuruldu. 


Platform Tesis Yönetim Hizmetleri Anonim Şirketi iş konusu; 1. Şirket, binaların, sitelerin, dairelerin, alışveriş merkezlerinin ve buna benzer gayrimenkullerin uygun şekilde kullanılmasının sağlanması, her türlü hizmetlerinin üstlenilmesi gayrimenkullerin bakını ve onarım için gerekli çalışmaların gerçekleştirilmesi, satış sonrası gerekli hizmetlerin oluşturulması, gayrimenkul içerisindeki ortak alanların onarımı, bakımı, faaliyeti ve kullanımına ilişkin işlemler, teknik ve spesifikasyonlar çerçevesinde dahili düzenleme, dekorasyon onarım ve değişikliklere uyması gereken zorunlu ilkeleri belirten dahili düzenlemelerin hazırlanması gayrimenkullere ait birimlerin kiralanması, her türlü yönetim hizmetlerinin sağlanması ve gayrimenkul sahipleri tarafından kendisine yüklenen görevlerin yerine getirilmesi ve site yönetimi ile...