18 / 05 / 2024

Ahmet Karagöz

Ahmet Karagöz

Türkiye'nin ilk hurda araç ayıklama tesisi Ankara'da kuruldu. Hedef, günde 500 araç ayıklama kapasitesiyle Avrupa'nın en büyüğü olmak

Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan: TOKİ konutları az nüfuslu deprem bölgelerinde çözüm olabilir!

Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan, TOKİ konutları ile ilgili bir açıklamada bulundu ve az nüfuslu deprem bölgelerinde çözüm olabileceğini söyledi. İşte Ercan'ın o açıklaması ve gelen yorumlar...

Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan'dan şok deprem çözümü: Asgari ücret 40 bin TL olmalı!

Türkiye'nin dört bir köşesinde küçük depremler meydana gelmeye devam ediyor. Büyük deprem endişesi yaşayan vatandaşlar konutlarının dirençsizliğinden endişe duyuruyor. Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan'dan dikkat çeken çözüm önerisi geldi...

Sty Marıne Denizcilik Limited Şirketi kuruldu!

Sty Marıne Denizcilik Limited Şirketi Tuzla'da 10 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Göz tarafından kuruldu.

Tekstil ihracatında şok düşüş! Türkiye yıllar sonra ilk defa ithalatçı konumuna düştü!

İstanbul Tekstil ve Hammaddeleri İhracatçıları Birliği (İTHİB) Başkanı Ahmet Öksüz, global talepteki daralmanın da etkisiyle sektör ihracatının 2023’ün ilk 8 ayında yüzde 12 daraldığını söyledi. Öksüz, istihdam kayıpları yaşanmaması için bir dizi tedbir alınması gerektiğini ifade etti.

My Gayrimenkul Yatırım İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

My Gayrimenkul Yatırım İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi Bağcılar'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Abdulmenef Karagöz ve Yasemin Soğuksu ortaklığında kuruldu.

Ahmet Turgut Tokgöz Kimdir? 

Eczacıbaşı Yatırım Holding Ortaklığı A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Turgut Tokgöz kimdir? Ahmet Turgut Tokgöz daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Ahmet Turgut Tokgöz'ün biyografisi..

Ahmet Büyükgöz'den 11 enerji hissesi ile SASA ve Hektaş analizi!

Temel ve teknik analizci, uzun vade yatırımcısı Ahmet Büyükgöz, Borsa İstanbul’da işlem gören 11 enerji hissesini masaya yatırdı. Son dönemin en çok konuşulan şirketleri, SASA, Hektaş, TÜPRAŞ, KONTROLMATİK  başta olmak üzere 14 hissenin analizini yaptı.

Akyüzler Müteahhitlik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akyüzler Müteahhitlik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Akyüz taarfından kuruldu.

İstanbulcıty Yapı Denetim Limited Şirketi kuruldu!

İstanbulcıty Yapı Denetim Limited Şirketi Çekmeköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Abdullah Ak, Ahmet Akyüz, Muhammed Akyüz ve Sancak Kaya ortaklığında kuruldu.

Uranıa Turizm Ve Ticaret Anonim Şirketi Kuruldu!

Uranıa Turizm Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Beyoğlu’nda  Oğuz Tevfik Karagöz  tarafından kuruldu.

Night İnşaat Temizlik Tekstil Mobilya Ürünleri Limited Şirketi kuruldu!

Night İnşaat Temizlik Tekstil Mobilya Ürünleri Limited Şirketi bugün Bağcılar'da Bilal Karagöz tarafından kuruldu.

Gökhun Yapı Ve İnşaat Taahhüt Limited Şirketi kuruldu!

Gökhun Yapı Ve İnşaat Taahhüt Limited Şirketi bugün Bakırköy'de Gökay Karagöz ve Mehmet Gökhun Karagöz ortaklığında kuruldu.

Nis Gayrimenkul Geliştirme İnşaat Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nis Gayrimenkul Geliştirme İnşaat Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Abdulmecit Karagöz, Mahmoud Sevilam ve Ömer Öztürk ortaklığında kuruldu.

Ahmet Karagöz Haberi

Ahmet Karagöz

Turkuvaz Medya Grubu'nun başlattığı 'Hurdayı Yoldan Çekin' adlı sosyal sorumluluk projesinin hayata geçirilmesi için gerekli olan hurda ayıklama tesisinde büyük bir adım atıldı. Adımı atanlar ise Yıldız Oto Sanayi esnafı. Güçlerini birleştiren esnaflar önce Avrupa'daki örnekleri inceledi sonra da tamamen kendi imkânlarıyla Türkiye'nin ilk ve tek hurda araç ayıklama tesisini Ankara'da kurdu. Yıldız esnafının şimdiki hedefi ise günlük 500 araç ayıklama kapasiteli, Avrupa'nın en büyük hurda işleme tesisini oluşturmak. Projelerini hazırlayan Yıldız esnafı devletten destek bekliyor. Yıldız Oto Sanayi Kooperatifi yeni projeleri için Başbakanlık'ın kapısını çalmaya hazırlanıyor. 


Kooperatif Başkanı Ahmet Karagöz, 2 bin 500 kişilik istihdam yaratacak yeni proje için tek istekleri olduğunu söyledi. Karagöz, "Devlet arsayı TOKİ'ye versin. TOKİ bu tesisi inşa etsin. Biz en az 250 dükkânı bedelinde...